По-горе Цвети попита да види снимки с наградите и снимки на победителките.
Тук прикачвам снимки на наградите и грамотите.
Снимки на победителките ще закача само с тяхното съгласие. Затова момичета, кажете моля дали имате нещо против да ви се качат снимките тук?
Предполагам на всички ви харесват наградите на победителките. И двете победителки в двете категории ( Сладка Дебеланка и Зезата ) получават по една такава като на снимката.
Отново Браво и Честито на победителките! Напълно си ги заслужихте!
Привет, мацки!
Искам да се похваля, че днес си получих грамотата за второто място в първа категория на конкурса за здравословно отслабване! Много е хубава! А аз съм много горда от себе си!
Благодаря на Петето за изработката. И на Тами за пращането!
Бъни много се радвам че си си получила грамотата. Радвам че ти харесва. Гордей се, напълно си я заслужи.
Сладке, тези дни ще ти кача снимките, но ми трябва малко време, че компа пак се халосва. :(
Всички грамоти и награди са изпратени, с изключение на Красимира. Все още нямам отговор. Трябва ми адреса ти Краси, пиши ми на лични за да ти пратя грамотата ако обичаш.
Умолявам всички да пишат тук дали са си получили наградите. Пратени са преди седмица. Би трябвало да пристигат вече.
Напоследък все по-рядко се вясвам към хралупата.
Станала съм една мецана калпазана
Първо искам да честитя на всички победители в конкурса - ЧЕСТИТО!
Все повече върхове да покорявате и нека вашият пример служи за стимул на останалите, които не успяха да покажат максимума от себе си. Но за това ще има и други такива моменти в които да се покажат, като победители!
Второ искам да ви благодаря за хубавите и мили думи, че са ви харесали грамотите - Също така искам да кажа едно голямо благодаря на Тами и МЕЦА БАБА!
За мен беше огромно удоволствие да ги направя - щом съм успяла за накарам някой да се усмихне аз съм щастлива
ДАри получи своята грамота и остана страшно изненадана и учудена, защото смяташе, че щом не е успяла да постигне добър резултат, значи се е провалила и доста време ми трябваше да й говоря, че има и по-важни неща от победата на всяка цена. Въпреки това сега е доволна и щастлива. Благодаря на Тами и Петето за страхотната изненада!
Привет момичета!
Днес у нас се изсипа рога на изобилието. Много се изненадах, че имам кашонче от чужбина. Да си призная не очаквах, но бях приятно изненадана. Като го отворих и видях грамотата, чак тогава се сетих за какво иде реч. Благодаря Тамииииииииии! Ето и моята снимка.
А за снимки от конкурса нямам нищо напротив да се пуснат. Но не зная дали ще видите промяната. Ако ми позволите ще пусна други две по бански, защото там промяната се вижда по-добре.