Започнах успешно и аз Стартирах с чаша топла вода с ансол. После изпих едно кафе. Преди около час изхрупах две обелени ябълки. Още не ме е прокарало от ансола, но аз съм си така, ефектът от нея пробива едва на втория, че и третия ден на детокса. А си изпих цяла супена лъжица, разтворена във водичка. До края на офисния ми ден съм си приготвила още 5 малки ябълки. Довечера си имам и вкъщи. Добре, че има сготвено от вчера, та не трябва да гледам и приготвям храна точно днес. Да топлят мусаката и да ядат. Аз детоксвам Може съставът да е камерен, но бройката няма значение, щом сме групичка, ще се подкрепяме взаимно, нали така? [youtube]BT_ZQdY0h8o[/youtube]
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм
Здравейте и от мен.
Да се включа и аз в групичката, но малко по-хард
От събота на обяд започнах гладуване на чиста изворна водичка.Тази нощ беше доста критична,но оживях,де... :lol:
Хубавото в случая е,че изхвърлих доста слуз и фекални камъни от червата и вече започва истинската детоксикация на организма.Този път съм решила схемата ми да е следната: 2 водни дни и 5 сухи (без никаква храна и вода).Имам доста насъбрани болежки за пречистване,а и някой килограм отгоре де...
На вас пожелавам успешен детокс и плодово настроение...
Калия, извини ме, но как така 5 дни без храна и БЕЗ НИКАКВА ВОДА ?! Това не е ли ОПАСНО ЗА ЗДРАВЕТО ТИ?! Освен това описаното от теб дори не се доближава до детокса по пълнолуние на д-р Михайлов, не пишеш нищо за английска сол, плод или цитрусов сок, а споделяш за гладуване и за СУХИ дни... признавам си, много ме озадачи и притесни постът ти Ако може, пиши пак и разкажи малко по-подробно какво си решила и защо, и дали лекар или някакъв хратителен специалист следи какво се случва...
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм
Деси, Калиа така си гладува по принцип, не по метода на Док. Тя си има свои начини. Но не правете това у дома си, преди доста да почетете и да се информирате за всички гледни точки. Чак тогава нека всеки вземе своето информирано решение.
Отдавна не съм детоксвала и сега събирам сили утре да се включа. Имам ужасно нужда, но волята и мотивацията ми хич ги няма.
Като чета форума ми възникват въпроси и въпросчета. Например - как в ден на захранване ядете салата от зеле - толкова трудносмилаемо, целулозно и нитратно нещо. Все си мисля, че трябва храната да е максимално щадяща празния стомах.
Вчера ядох зелена салата - еййй, казвам ви едва не измряхме с мъжа ми - стращно подуване, болки и /той/ - разстройство. Салатката изглеждаше крехка, но беше ужасно горчива. Е, питам аз, как да си причиня това на изтерзания стомах. Като нямам нищо домашно и купувам всичко от пазара и Кауфланд, се храня с химия. Уж се прочистваме от токсини и после си ги набавяме от нитратни зеленчуци и купешко химично месо.
Друго въпросче, което ми се върти е, защо може да се ядат плодове, да похрупаш ябълки, пъпеш, ягоди, череши, а да не може да се яде зеленчук? Не е ли вид хранене като хапнеш плодове?
Ще се включа утре, дано съм се нахъсала достатъчно. Знам, че няма по-приятно нещо от лекотата след детокс - физическа и психическа.
Успех, на вас, силни момичета! Имате моята възхита и адмирации!
И аз успявам най-после да се докопам до клавиатурата. Радвам се че и аз успях да се включа в този детокс. Не го бях правила както трябва от януари, но дано сега успея както трябва да го изкарам. Караме вируси в къщи, мъничкия ми е вече на втори антибиотик, беше с много висока температура през изминалата седмица , сега остана гадната кашлица да го тормози. На него му минава, но мен ме налегна много лошо и хич не ми е добре, но по принцип детокса ми помага. Та, започнах положително настроена. Деня ми започна рано и по задачи, чак сега се прибрах, а при мен е 14.22 часа, затова си пия чак сега ан. солта, но по-добре сега отколкото хич. И такааааа, сутринта пих само едно медено кафе и водица, та сега ще ми се разбушува чак коремчето.
Нищо че дружинката не е много голяма, но затова пък е много силна. Всички на детокса и да се отърваме от отровните гадинки. :128 :128 :128
Вихрогонче, браво че запалваш и нови кандидати за детоксиране. Дано съберат кураж да пишат във форума.
При всеки ан.солта действа различно, не се притеснявай и не се съмнявай и за момент .....действието на ан. солта е сигурно и безупречно. Днес, утре, в сряда, все ще се отрази. само следвай препоръките на доктора и нямаш проблем мила.
Бъни, браво, упорита си и резултата ще е налице! Да, права си, солта по-добре да изпие късно от колкото хич и хомеопатията може да се приема стига да се спазват интервалите.
Олеся, положително си настроена и ако си и толкова упорита, ще успееш без проблем мила. Хомеопатията можеш да си я приемаш без проблем. Само спазвай интервалите както трябва.
Сладке, солта можеш да си я изпиеш и сега. Само изчакай час ако си приемала нещо преди това. След това продължи по указанията.
Мире, И вие сте май като нас бонички всички. Пожелавам Ви бързо оздравяване. На мен лично детокса ми действа добре когато съм болна.
Зори, къде си бе мила?! Така се затъжих за теб, а и винаги повдигаш духа като се появиш. Включвай се от време на време, та макар и телеграфно!
Калиа, много се радвам че си в нашите редички. Ти наистина знаеш как да покажеш че се може ако се иска достатъчно силно. Търсих скоро видеото което беше качила за хората които се хранят със слънчева енергия, но не успях да го намеря. Ще можеш ли да ми пратиш линка моля те.
УСПЕХ НА ВСИчКИ!!!
Тами, много се радвам, че пак си сред нас , че пак детоксваш и че нещата при теб си връщат нормалния ход! И добре звучиш ! Браво на теб, наистина много се радвам!
Оздравявайте бързо всички вкъщи!
Волята и мотивацията ти са най-важните атрибути в успяването в тази кауза!
Тях като ги събереш имаш всичко. Не му трябва много да се навие на човек, но ако е убеден че ще се провали преди да започне, провала ще му е гарантиран.
Не е лесно да се кара три дни така и още два на захранване, но ако пък човек има достатъчно воля и хъс и се справи, като мине финалната линия се чувства превъзходно.
И аз съм се проваляла не веднъж, но знам когато тялото ми крещи че му трябва детокс и се мобилизирам, защото чувството че съм постигнала успех накрая е неописуем. Точно, защото ми е много трудно да карам 3 дни на течности само и да захранвам два дни.
Не на всеки едни и същи храни са леки. Аз лично си правя картофена салатка, марулена с репички и тем подобни... И аз си купувам от магазина, защото нямам как другаде тук. Тук ти слагам линка с рецептурника на храните които можеш да си приготвяш, а ти избери сама кои са ти лекички и кои не. http://forum.metsababa.net/viewtopic.php?f=2&t=333" onclick="window.open(this.href);return false;
На другия ти въпрос защо може плодове, а не зеленчуци.....по-добре Зори или някой по-вещ да отговори.
Мерси Бъни миличка!
Тъкмо си помислих че оспамих темичката с моите цветни постове :1024
Но явно не е чак толкова зле. Единия от моите атрибути на успех е че трябва да вися тук и да си говоря с вас за детокси. Поддържам си мотивацията така. Поне единия от начините! И мерцъ за пожеланията за оздравяване. Наистина най-важното в момента!