Благодаря момичета, днес имах нови поводи за яхане на метлата, първо в детската кухня - 1 месец не им стигнал да напишат 30 букви на тъпата карта и то не само на мен ами още на няколко майки, но не посмяха да ни отпратят, че бяхме много бойни и ни продадоха купони, таот 1-ви живот и здраве ще сме на кухня. После мъжа ми ме юрна да ходим да си сменяме документите, че в 5-то му казали, щом книжката изтича този месец може и в районното преди да е изтекла, да ама не. Във второ закона е друг - трябва да изтече и тогава може, сега само в КАТ - тая логика така и не я разбрах, но се бях примирила, че ще си изчакаме до 1.11, ама къде ми трябваше да му приставам да ходим днес. В районното в 17.30 имаше повече служители от клиенти, но не не може, ще си чакаме до ноември. И като си помисля колко плащаме за всичко това, във всяка служба е така - има 2 пъти повече хора от нужните, които се чудят как да правят пречки, за да си оправдават заплатите, но аз ще питам официално как стои въпроса с тези документи. Не може всяко районно да си има собствени правила.
Днес си мислех, че не си струва да губя почва под краката си заради някакви тъпи ежедневни неща или заради някакви пари, които мога да загубя, имам си 2 прекрасни деца, един мъж, който понякога ме влудява, но пък и много ми помага и ме обича и всичко друго няма значение. Наистина трябва да търсим малките неща, които ни радват постоянно, а за другото каквото дойде.
СТига съм писала вече, засрамих се, наистина напоследък съм най-активна, ще ви омръзна
Боби, пробвала съм всякакви схеми и с каша и с храна вечер, с кърма и с АМ, вода нощем, всичко. Няма измъкване - в 12 и нещо и в 3-4 се буди и докато не усети мляко няма млъкване - реве със затворени очи, но не яде малко да се приспи ами си суче по 20 минути и повече понякога, но според мен не е гладен, а е свикнал вече и като се събуди по какъвто и да е повод си търси млякото. Иначе денем не го кърмя, яде сутрин попара, на обяд пюрета и малко супа, после плод или каша и си издържа между храненията по 4 и повече часа.
Пиши и ти как сте - как се представя малката госпожица. плаче ли много, има ли колики? Баткото ревнува ли?
На Мими са и дали предложения за спортни танци в клуба на Владо Божилов - този, който беше в предишния сезон на Денсинг старс. Има и за възрастни и е близо до нас, искам да ходя, но като се знам каква несериозничка съм, искам и на йога, ама пак по същата причина.
И сега пак въпрос - да ми препоръчате нещо за опресняване на английския, че нали продадохме фирмата на чужденци и сега шефчетата ще ни навестяват все по-често, пък аз пак заради мързела си съм си изоставила английския на едно никакво ниво, досега ми вършеше работа, но имам нужда от уроци. Има филиал на училище Европа близо до нас, ама май предпочитам нещо индивидуално. Изобщо приемам всякакви предложения в тази посока.
Олях се - извинете ме