ехо 2 и още нещо

Свобода на словото
Заключено
futarela
Философска система

Re: ехо 2 и още нещо

Мнение от futarela »

Аз давам ДЕНТОКИНД три пъти на ден и спазвам условието зюа хомеопатия -да не е приемал поне 40м. преди това нищо.И 20 след като е взел хапчето.
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

дормито май е по същия начин
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

Еййй, Дани я се стегни. Какви са тези сълзи?
Бях ти писала за нощното хранене. Сподели какво вечеря, в колко часа? Може да не му стига и за това да се буди. Пробвала ли си с вода да го отучиш? А кашите за лека нощ? Аз давах един чай за лека нощ на Митето.
Еми, след малко ще пусна инфо в библиотеката за тази книга. Благодаря за милите думи.
А сега отивам при Цвети, ча пак реве, много е неспокойна днес.
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

danid написа:ДОбро утро и от мен, заразихте ме и на мен ми е адски гадно от вчера. :328 Имам си 100 причини, но няма да ви занимавам с тях.
Хей, Дани, ами то това място е и за това - да се оплакваме от време на време! Ако искаш, сподели..... лично на мен ми олекна онзи ден във вторник като ви казах за Бибка.

За нощното будене, рецепта и аз не мога да ти дам. Не съм ги ползвала никой от двата препарата и верно не знам какво да те посъветвам. При моя Коко просто трябваше да минат 2 години докато почне да спи. И после се будеше (след втората годинка), но като ме видеше при него и сам си заспиваше. Иначе дотогава беше тормоз....

Междудругото, Верчето ми стана много подоздрителна :1062 . Значи мина през почти сексуално преживяване на йогата, после се раздаде напълно на някакъв фолк-рок концерт :lol: :lol: , вече втори ден я няма....... Да не стане така след 9 месеца да ставаме виртуални лели :221 :221 :221 .

Ние днес с децата (аз и децата) пътуваме към майка ми, че утре ще варим ракия. :222 :222 Голям кеф ми е щото ще си карам през цялото време сама любимото ренце :933 и се надявам да се доразведря. Що се отнася до моя Бела, ще ви говоря за нея, когато имам нещо по-положително. Скоро предполагам.

Сега дечица ви оставям и поемам към дългия път към градината на Бебуна и после съм на път! Хайде, чаос от мене! :325 :325
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
VIKI1023
Рицар на перото

Мнение от VIKI1023 »

Хайде и аз да се запиша в новата тема,тя старата направо щеше да се пръсне.
Фюти,много неприятно преживяване, добре,че не е нещо страшно и бързо да му мине синината.
Боби,честито и на двете ти съкровища,нека са ти живи и здрави!
Дани и аз не мога да ти дам съвет за събуждането,Вики като си спи до мен няма проблем,но спи ли си в леглото вечерта се събужда с рев и ме търси.
Пожелавам ви приятен дъждовен уикенд!
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/23_13b_48FF8640_RdoCenxke_8.gif[/img][/url]
danid
Философска система

Мнение от danid »

Благодаря момичета, днес имах нови поводи за яхане на метлата, първо в детската кухня - 1 месец не им стигнал да напишат 30 букви на тъпата карта и то не само на мен ами още на няколко майки, но не посмяха да ни отпратят, че бяхме много бойни и ни продадоха купони, таот 1-ви живот и здраве ще сме на кухня. После мъжа ми ме юрна да ходим да си сменяме документите, че в 5-то му казали, щом книжката изтича този месец може и в районното преди да е изтекла, да ама не. Във второ закона е друг - трябва да изтече и тогава може, сега само в КАТ - тая логика така и не я разбрах, но се бях примирила, че ще си изчакаме до 1.11, ама къде ми трябваше да му приставам да ходим днес. В районното в 17.30 имаше повече служители от клиенти, но не не може, ще си чакаме до ноември. И като си помисля колко плащаме за всичко това, във всяка служба е така - има 2 пъти повече хора от нужните, които се чудят как да правят пречки, за да си оправдават заплатите, но аз ще питам официално как стои въпроса с тези документи. Не може всяко районно да си има собствени правила.

Днес си мислех, че не си струва да губя почва под краката си заради някакви тъпи ежедневни неща или заради някакви пари, които мога да загубя, имам си 2 прекрасни деца, един мъж, който понякога ме влудява, но пък и много ми помага и ме обича и всичко друго няма значение. Наистина трябва да търсим малките неща, които ни радват постоянно, а за другото каквото дойде.

СТига съм писала вече, засрамих се, наистина напоследък съм най-активна, ще ви омръзна :329 :329 :329 :329 :329 :329

Боби, пробвала съм всякакви схеми и с каша и с храна вечер, с кърма и с АМ, вода нощем, всичко. Няма измъкване - в 12 и нещо и в 3-4 се буди и докато не усети мляко няма млъкване - реве със затворени очи, но не яде малко да се приспи ами си суче по 20 минути и повече понякога, но според мен не е гладен, а е свикнал вече и като се събуди по какъвто и да е повод си търси млякото. Иначе денем не го кърмя, яде сутрин попара, на обяд пюрета и малко супа, после плод или каша и си издържа между храненията по 4 и повече часа.
Пиши и ти как сте - как се представя малката госпожица. плаче ли много, има ли колики? Баткото ревнува ли?

На Мими са и дали предложения за спортни танци в клуба на Владо Божилов - този, който беше в предишния сезон на Денсинг старс. Има и за възрастни и е близо до нас, искам да ходя, но като се знам каква несериозничка съм, искам и на йога, ама пак по същата причина.

И сега пак въпрос - да ми препоръчате нещо за опресняване на английския, че нали продадохме фирмата на чужденци и сега шефчетата ще ни навестяват все по-често, пък аз пак заради мързела си съм си изоставила английския на едно никакво ниво, досега ми вършеше работа, но имам нужда от уроци. Има филиал на училище Европа близо до нас, ама май предпочитам нещо индивидуално. Изобщо приемам всякакви предложения в тази посока.

Олях се - извинете ме
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Ver

Мнение от Ver »

cchery написа:Междудругото, Верчето ми стана много подоздрителна :1062 . Значи мина през почти сексуално преживяване на йогата, после се раздаде напълно на някакъв фолк-рок концерт :lol: :lol: , вече втори ден я няма....... Да не стане така след 9 месеца да ставаме виртуални лели :221 :221 :221 .
Опс, ето ме :221 Появявам се, защото започна да шушука по мой адрес :222
Чери :423 не думай! Господ да ме пази! :221 :221 :221
Вече съм по-добре, почи нямам мускулни трески.
Занимават ме разни работи....някои от тях можете да погледнете в темата за детокса.
За сега май няам друго, пък и ме се доспива ;)
До скоро!
Линди, случайно да си на работа утре ?! :954
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Добро утро и от мен !
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Добро утро! Фюти, Аси, вие сте се съсипали от писане на утрешни постове....... не мога да ги изчета още :1030 .... :1069 :1069 :1069 .

Ние сме си в Горна и очакването ми да спя до 10 часа не се състоя...... още в 8 и двамата бяха будни и аз само се въртях до към 9 и нещо и сега си пия кайвето. После ще отиваме на ракиджийницата и Аси...... ще внимавам с шотчетата :957 щото на мен майка ми не ми гледа децата......... :???: :???: :???: все така е било.

Абе да ви питам нещо: спи ли ви се вечер много?!? Значи тази седмица направо заспивам права докато се прибирам към къщи от работа. Очите ми се затварят и няма сила да ги държи отворени....... снощи съм карала направо на автопилот - сигурно проспах половината път - тъмно, мокро, мъгливо, на Витиня си карахме и в облаците направо..... :1052 :1052 . Днес обаче в Горна е топло и май няма да си ползваме зимните якета.

Верче, успях да хвърля само поглед към това, което си пуснала при детокса. Засега още нямам мнение, но не съм се запознала и подробно. Благодаря за инфото - много искам тук да си направим една полезна база данни. Видях, че и Боби е пуснала линк към наръчника по хомеопатия на Оре....... този автор не мога да му запомня името. Още миналия ноември, когато Коси ми направи 5-та скарлатина и го заведох на нашата лекар-хомеопат в Младост, тя ми го препоръча и оттогава я купувам тази книга :lol: :lol: :lol: :lol: ....... Може би е време.

Ми ще взема да ви поизоставя засега, че да ходя да бая на ракийката - Фюти, радвам се, че с Юлката всичко е наред!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
emi-1

Мнение от emi-1 »

Здравейте момичета,
все още не съм се записала в новата тема и реших,че е време да поправя това.
Чери,добре си дошла/с голямо закъснение/.Според мен разказа ти за Париж препокрива това,което чувствам след всяко завръщане в БГ.Хубаво е да видиш много и различни места,за да оцениш това,което ние имаме.За съжаление не оценяме това,не го пазим и развиваме/благодарение и на управлението ни/,но не бива да упрекваме само управляващите.Всеки народ си заслужава управниците.Като сме робско племе и търпим всичко,което ни се случва и гледаме как да се спасим поединично,няма как по друг начин да са нещата.Много болна тема подхванах...Не си падам по стачки,протести и т.н.И си мисля как може ситуацията да се подобри,без да се стига до крайности.Много ми се иска да бъдем богата и просперираща държава,с богати граждани.ЗАЩОТО СМЯТАМ,ЧЕ ГО ЗАСЛУЖАВАМЕ-работливи и умни хора сме,имаме прекрасни природни дадености...
Пущам това,защото започнах да го пиша поне преди час и все нещо ме прекъсва...
Ако не ми мине котка път,ще се върна да пошушукам за Верчето/много ми хареса емоцията покрай нея/
emi-1

Мнение от emi-1 »

Аси,няма нищо страшно в това,че търсиш разнообразие в музиката.Преди няколко години имах нужда да слушам нова БГ музика.Но тогава нямаше нищо друго,освен поп-фолк.По принцип не слушах този вид музика и моя мъж беше безкрайно изненадан,когато си купих един двоен диск и от него слушах 4-5 песни.Мина това време и аз пак не слушам поп-фолк,но това не ми пречи да харесвам някои парчета.Най-фрапиращото нещо за мен е,че харесвам 2 песни на Устата и Софи Маринова/изпълнителка,която не смятах,че ще слушам по никакъв начин/,но фактите са си факти...
Заключено