КОЛЕДНА форумна среща

Свобода на словото
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: КОЛЕДНА форумна среща

Мнение от cchery »

Момичета, срещата довечера е от 19 часа в Соул Китчън. Боби е направила резервация на нейно име (предполагам :roll: ) - Борислава Люцканова.

Чакам с нетърпение да се видя с всички ви! Деси е изненадата :) , а Верката ..... черешката на тортата за довечера! :954 Много се радвам и за двете ви!!! :923
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Аз вече се нагласих и съм готова да ви видя :1216 Ще пропусна пиано-бара. Доскоро, дружки!
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Ver

Мнение от Ver »

cchery написа: а Верката ..... черешката на тортата за довечера!
Мухахаха! :221 :221
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

А, здравейте. Минавам да кажа и разкажа, че срещата се състоя... и беше много готино, много топличко, много приятно и никак не преяждащо :1062 :1062 . Неколцина из нас (без моята скромна особа) се бяха сетили и бяха купили за останалите по малък, мъничък сувенир и ни го подариха с много желание. За което много благодаря! :923 Зачерпихме се и с 1 кутия бонбони Мерси, които на някои из нас им дойдоха много добре след седмици нисковъглехидратно терзание :lol: .... а двете бутилки розе потънаха безвъзвратно из жилите и развързаха устите. :954

За протокола бяхме: Краси, аз, Боби, Марчи, Деси, Петя, Верката, Ели и Фюти. Снимки - няма...... просто така - няма. След Соул Китчън Краси, Боби, Марчи, Ели и аз отидохме да си допием и донаговорим в денонощния ресторант Марайа ..... и след като заведението се окади порядъчно от малоумния български народ, който не обича да спазва законите си, си тръгнахме. Ама то и без това беше станало 1,30 :1062 :1062 ........ Разбираемо е, че днес ми е сънливо, но трябва да се стягам, т.к. предстои поредното коледно парти довечера :1139 :1139 ......

Имаме идея да се съберем на един предновогодишен лаф някъде около или след Стефанов ден, та мислете си за тогава дали няма да сте свободни! :329
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
ellyto

Мнение от ellyto »

cchery написа:Имаме идея да се съберем на един предновогодишен лаф някъде около или след Стефанов ден, та мислете си за тогава дали няма да сте свободни!
Таз идея е добра, обаче нека пак я обсъдим :221 :221 Щот, ако ни няма тогава, по-добре да я направим следновогодишно, та да мога и аз да присъствам :221
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Срещата беше бонбон, липсваше ми само Ели, защото се наложи да си тръгна точно, когато тя пристигна :plezya se Ще запомня вечерта и с неплануваното от мен видение от женски пол на съседната маса, а именно Наталия Кобилкина, за мен определено си беше желана атракция въпросната особа.
Благодаря на всички ви, приятелки, изкарах си просто перфектно. Аз съм ЗА нова среща скоро, дано е предновогодишна, ако не е - ще се видим чак догодина :1062
Нашето служебно парти също беше снощи, та и вчера вечерта пих :423 /цели 3 малки менти/, ама днес си бях ОК де, може би защото още в 22 часа си бях вкъщи - все пак запразнихме към 15 часа. Зам.-шефът се престори на Дядо Коледа, една от колежките го игра Снежанка и си разменихме подаръци, много весело ни се получи и с колегите събирането.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

НОВОГОДИШНА форумна среща на МЕЦАНКИТЕ ???

Мнение от Kleo »

[img]http://www.wall321.com/thumbnails/detai ... com_25.jpg[/img]

ЩЕ ИМА ЛИ НОВОГОДИШНА ТАКАВА МЕЦАНСКА СРЕЩА ?

АЗ СЪМ ЗА, СВОБОДНА ЩЕ СЪМ ПРИМЕРНО на 30-ти ДЕКЕМВРИ или ДНИТЕ МЕЖДУ 2-ри и 4-ти ЯНУАРИ ! :923 :923 :923
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Какво ще кажете да се видим отново през Януари, другарки? :1044
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Първа форумна среща 2015 година

Мнение от Kleo »

Предлагам приятелска мечешка среща идващия понеделник вечерта. Пада се 26.01.2015, на мен лично ще ми е удобно след 17.30 часа. И тъй като аз давам идеята, нека споделя и мястото, където бих се радвала да ви видя - китайски ресторант Двата Лъва, на Женски пазар, ул. Чипровци № 1 /бившата Азия/ :923 :923 :923

Обиколката на "Бакхус" включва няколко най-популярни сред софиянци китайски ресторанта. Както всяка класация, и тази е спорна, но ако разпитате за "добър китайски ресторант", най- вероятно ще попаднете на някое от местата в този списък. Поради голямото разнообразие на ястия опитахме сходни неща във всички ресторанти: 1) най-поръчваното ястие - оказа се пиле с гъби (и бамбук); 2) специалитет за китайските ресторанти – изборът ни се спря на патица на плоча (или подобно); 3) телешко по императорски (сладко-люто) или вариация и 4) ориз със зеленчуци. Азия (известен също и като "китайският на Женския пазар"), ул. "Чипровци" 1, 931 1647, 931 3933. Един от първите китайски ресторанти, които отварят в София, той е известен и досега с отличната си храна. Неговият собственик е и единственият, които се съгласява да разкрие "тайни от кухнята". Вероятно това се дължи на престоя му в Канада, където е завършил информационни технологии и е работил преди през 2006 г. да се върне в България да управлява семейния бизнес, който включва ресторанти още в Пловдив (ж.к. Тракия, бл. 176 А – срещу Детски свят, тел. 624 540 и на ул. "Гладстон" 60 – срещу Градския дом на културата, тел. 621 469) и Варна (ул. "Велко Христов" 37, тел. 65 55 16). Ресторантът в София е отворен през 1994 г. от баща му Джоу, който пристига в България от Дания, където е бил готвач. Причините за избора му са липсата на конкуренция и възможността да отвори тук заведение с много по-малко пари, отколкото в Западна Европа. Ястията са превъзходни, телешкото по императорски (запържено, сладко-лютиво) е ненадминато в категорията си - топи се в устата в перфектна комбинация от вкусове. По предварителна заявка приготвят патица по пекински, бекон с червен сос, раци. Според собственика тайната на добрата им кухня се дължи на по-продължителната топлинна обработка на много силен огън.

http://metsababa.net/forum/viewtopic.php?p=42564#p42564 - вижте и тук как ми хрумна за предложението.
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Аз каквото и да напиша,ще е доста банално.Само да кажа,че многоооо обичам китайско :oops: и вас ви обичам...ама......ще се задоволя с вечеря в нас.Боби е на път,децата не са ок и няма шанс някой да ми ги гледа и хич не ме е срам да ви кажа,че ви завиждам :plezya se
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Елис, следващият път, нали? :923

Още никоя не е потвърдила идването си. :razz:

Нищо чудно да седна и сама да си пОркам :1211
Публикувай отговор