сп. Cosmopolitan онлайн - късметчето за днес

Свобода на словото
Публикувай отговор

Кое женско списание четете и защо? /можете да отговорите с повече от една опция/

Cosmopolitan
1
13%
Glamour
1
13%
Joy
1
13%
Ева
0
Няма гласували
Мери
1
13%
Аз - Жената
0
Няма гласували
Розали
0
Няма гласували
Жената днес
0
Няма гласували
Всичко за Жената
1
13%
Друго /кое?/, моля, посочете!
0
Няма гласували
Не чета женски списания.
3
38%

Общо гласове: 8

Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: сп. Cosmopolitan онлайн - късметчето за днес

Мнение от Kleo »

За да поддържате близостта помежду си създайте свой собствен ритуал (милички съобщения през седмицата, например.)

[img]http://s.cosmopolitan.bg/i/cosmo-kusmeti/cl3.gif[/img]

И какво щеше да ми се падне, ако бях необвързана: Секси бельото ти носи увереност. Не се стеснявай да се сдобиеш с такова.
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Предстояща романтична вечеря ще разпали любовните ви апетити - десертът е от вас.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Покажи му (без думи) точно какво искаш.

[img]http://s.cosmopolitan.bg/i/cosmo-kusmeti/cl5.gif[/img]

Ако бях необвързана, днешното ми късметче щеше да гласи: Този месец си очарователно... спонтанно... палава. И едно сладурче ще го забележи.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Застани пред погледа му само по хавлия. Остави я да се изплъзне върху пода и само наблюдавай обърканите му реакции...
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Дръж се мило с него. Достатъчно е да го изведеш на обяд и той ще се разтопи.

[img]http://s.cosmopolitan.bg/i/cosmo-kusmeti/cl6.gif[/img]
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Деси, аз гласувах с последната опция - не чета женски списания. :) Това, което си купувам откакто бяхв 9-и клас, чета и днес - първоначално беше "Вестник за жената", после "Всичко за жената", а сега е "Всичко за семейството"..... Навремето женските тематики много ме интересуваха - диети, козметики, мода, разни ежедневни трикове. С годините всичко това отстъпи назад. Донякъде и поради осъзнаването на факта, че блясъкът по кориците и страниците на списанията и вестниците, ееее изкуствен - първо нагласен от стилисти и редактори, после обработен с фотошоп ииии накрая напудрен с текст, който често не отговаря на истината.

Другата причина е, че често в такива списания се дават някакви съвети..... и твърде рядко те са полезни. По-скоро са универсални, но когато си ги прочел веднъж, вече си знаеш.

Бих си купила женско списание, за да прочета интервю с личност, от която се интересувам. Макар че при изобилието на инфо в нета и това ми се струва безмислено.

Та тъй..... :) . Може да ти звуча разочароващо, но поне пък трябва да си сигурна, че казвам истината за мен.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Ани, мерси за отговора ти и за гласуването в анкетата :940 Изобщо не ми прозвуча разочаровано, напротив! Съвсем аргументирана и ясна позиция си имаш по въпроса. И аз обичах да чета "Всичко за семейството" /вестник е, нали?/, но отдавна не съм си го взимала. Кога излиза? Благодаря ти още веднъж, че ми писа!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Толкова сте разгорещени, че изпробвате доста на брой пози от висшия похотлив пилотаж...

[img]http://s.cosmopolitan.bg/i/cosmo-kusmeti/cl12.gif[/img]
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Наслади се на щура нощ навън или парещи целувки на задните редици в киното. Излъчваш изпепеляващо горещи вълни дори несъзнателно. Едно твое докосване и мъжете се разтреперват. Как да не искат да са близо до теб?!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Сгуши се в него след секс, ще се почувствате по-близки от всякога.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Не намирам по-подходяща тема да пусна този тест: Коя богиня се крие в теб?

Първоначално ми се видя адски глупав, но крайният ми резултат истински ме изненада:

Вие сте Богиня Изида!

Изида е известна в древността като "Великата майка" и "Даващата живот", като някога е смятана за върховно божество в Египет. Тя често е изобразявана как кърми сина си и е асоциирана с майчинството и утехата, особено в моменти на загуба. Казано е, че Изида дава сила на жените, загубили любовта, защото тя им създава надежда, с която преодоляват по-лесно загубата. Възползвайте се от нейните силни страни и красота: Вие имате чудесни майчински качества и искате нищо друго, освен да се грижите за любимите си хора и да сте обградена от семейството и приятелите си. Другите хора инстинктивно ви се доверяват и се чувстват добре около вашата чаровна и нежна натура. Освен че сте добър оратор и много креативна личност, вие имате страст към литературата и обичате да се изразявате с красиви, поетични думи. Имате голяма вътрешна сила, която обаче се появява, едва когато се осмелите да пролеете сълзи за нещо или някого. Вашата вродена емпатия също така означава, че скръбта и загубата могат силно да ви наранят. Не се претоварвайте от чуждата болка и тъга, не страдайте заради тяхната мъка. Помнете, че техните емоции принадлежат само на тях, не и на вас. Уповавайте се на Изида, за да ви дарява с вътрешен мир в моменти на тъга, загуба и скръб.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Публикувай отговор