Ярко слънце жули по неувяхващи марули!

Свобода на словото
Заключено
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Re: Ярко слънце жули по неувяхващи марули!

Мнение от Ванчето »

Браво на вас, Цони! :326 :326 :326
Поздравления за успеха и признанието, което получавате за вашия труд!
От сърце ви желая за в бъдеще още по-големи успехи!
Никога не е късно за ново начало!
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Цони, :326 :326 :326
Сиренето ви е страхотно.Симо скоро пак говори колко много го е харесал.
И говорейки за овче сирене се сетих,че не съм се похвалила.Имаме си нова придобивка.Кочле Пенчо на година и 8 месеца.Боци и Можи вече си имат мъж :1062 Имаме обаче проблем.Не можем да измислим име на малкото агънце.То е чисто бяло и е момиче.Събираме предложения :mrgreen:
Тази събота ако всичко е наред ще вадим и мед.Въобще стопанската работа върви само дето ремонта в къщата не :221 Още не сме довършили банята и тоалетната и поради тази причина не можем да се местим на Стражец.Да не споменавам, че август почваме ремонт на апартамента :plezya se Няма да ни е скучно лятото де.
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Здравейте момичета . БРАВО ЦОНИ !!!!!! Толкова се радвам за вас и сиренето и дано нашите държавници намерят начин да го сертифицират та да стане по добре за вас. Гордея се ,че те познавам ! Деси ,нормално е да обичаш да работиш. Та това е най голямото удоволствие и се чувстваш полезен и жив . Чери , успех с шината и тичането да започне :lol: Цвети , радвам се за майка ти ,много !!! И да остане всичко зад гърба ви! И наистина няма да ви е скучно с тези ремонти ,завиждам ви за животните . Те си имат и имена ))))) Аз съм добре като цяло . Юлката е болен и не е на детска , много упорито от миналия петък е с червено гърло и гнойни сополи. правя всяка вечер изварен компрец амам цък! Днес сутринта и мен ме подхвана гърлото . Естествено има летен вирус ,ама да си ходи вече ,че ми омръзна :1062 В работата пуснах новото меню. Сега пак има драма . Двама колеги единия ми е заместник и другия който е добър не се разбират, и заместника яко ревнува :222 Луда работа ви казвам :222 Не ми е скучно :fan
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Сиренце написа:Я да се похваля :1216 :1216 http://www.clubz.bg/22129-chuvali_li_st ... e_v_evropa" onclick="window.open(this.href);return false;
Цони, онова, което мога да кажа в случая е, че съм горда, че мога да прочета нещо толкова позитивно и вдъхновяващо за България в западна преса... И разбира се, да благодаря на теб и на Цецо затова, че ме карате да се чувствам така! :) Смея да твърдя, че донякъде съм запозната с трудностите, през които минахте и минавате, за да я има тази статия... Колко ли хора си дават сметка за това?! :922

Фют, ще дойдем да ти опитаме новото меню :222 ... в скоро време, щото вече минаха 4 дена от последната среща и нещо ми липсвате :1062 . Юлката ще се оправи - сигурна съм. Бях ти писала, че покрай мен в парка имам 2 приятелки-мами, на които едвам им чувам гласовете - толкова са пресипнали от този летния вирус. Така че не се коси - и това ще мине.

Цвети, едвам стигнах до последното изречение в постинга ти и вече ми се виеше свят от толкова много задачи и работа :lol: :lol: :lol: ..... Боже, как успявате?! Честит ви коч :1062 :1062 .... как звучи само! :1139 А за малкото бяло агънце най-добре ми звучи името ............... Бела :oops: :oops: :oops: :oops: , ама как ли ще реагира моята Бела, ако ме прочете какви ги пиша :423 .. Може и Снежи - от Снежанка - нали тя е Whitesnow на английски :954 . Чудя се... дали няма да можеш да ми пратиш мед по Еконт?!? :1028 .... т.е. да си купя де, но да дойде по Еконт дотук?!

Бъни, как сте вие?!? Нещо съвсем лятно го ударихте май :1062 :1062 ....

И въобще - я да казвате кой как е?!

Аз днес съм си вкъщи цял ден. Ходих само да закарам Коки на тренировка и да го прибера после. Това упражнение ще го повторя след час и с Бела. Смятам да се поразходя из РингМол-а - в любимия ми магазин за детски дрехи - Уайкики... да видя какво ще ми хареса за Бела :1062 , че почти няма летни потници, роклички, шорти... И да си купя риба за вечеря - в този мол откриха Пикадили с огромен рибен щанд и ми е най-близкия магазин за риба в Младост - говоря за прясна и разнообразна риба.

И така..... довечера.. не знам още какво и що.... но при този дъжд май ще гледаме филми вкъщи. :) Чао засега.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Беланка или Белушка, Цвети.
Но преди Ани да се изкаже, как да си призная, че това бяха първите две имена, които ми хрумнаха за агнето?
:lol: :lol: :lol:
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Ехооо...!
Привет!!!
cchery написа:
Бъни, как сте вие?!? Нещо съвсем лятно го ударихте май :1062 :1062 ....
:1209 Отговарям веднага:
При нас чак днес времето заприлича малко на лято. Миналите две седмици просто не спря да вали! И такъв студ беше!!! Тотално забравихме за къси ръкави, за къси панталони въобще и дума не можеше да става. А да не говорим изобщо пък, че парното работеше почти по цял ден!!! :1215 :1215 :1215 Абе луда работа! А доколкото видях по новините днес, май този същия циклон сега пък е стигнал до България.
Иначе като цяло сме добре. Ще имаме посещение от шефовете. Но тъй като те просто са забравили, че сме говорили, че от 7-ми излизаме в отпуск, те взели, че си купили билети да дойдат на 6-ти. :plezya se За малко да стане проблем, но добре че шефа е разбран човек и си спомни, че сме говорили предварително и така, те ще дойдат, а ние на другия ден отпрашваме към Малага... Ще се оправят сами. Не знам това късмет ли е , не е ли... Времето ще покаже.
Гого утре завършва втори клас. :D А пък аз вече нямам търпение да започнем да спим сутрин поне до 8,30 ч... :1216
Тази седмица му падна едно предно зъбче и сега фъфли точно като истински испанец! :955 :955
А пък аз си купих нов бански ! :1209
Доста трудно си го избрах, но се радвам, защото се оказа, че съм смъкнала размера с един номер! Е, за горната част на тялото това може би не е точно за хвалене :1062 , но... Каквото такова, кой беше казал, че пълно щастие няма... :D
A пък от днес съм и горда собственичка на разрешително за риболов!!! :D Ами така де, като ходим за риба семейно няма само да седя и да гледам я... :222

Фюти, пожелавам скоро да оздравява твоето момченце!

Хубава вечер от мен на всички!!! :329
Никога не е късно за ново начало!
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

O, Бъни благодаря !То и аз намазах ,днес съвсем не съм на ред и ме боли гърло и глава)))
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Фюти, не си сама. И аз съм в отбора на грипясалите :plezya se , така не ме е боляло гърло от дете - дори вода трудно преглъщам. Днес имахме педагогически съвет и трябваше да правим анализ на резултатите от изминалата година. Като заговорих и ми казаха "Достатъчно, ние ще си го прочетем сами" :lol:
Бъни, много настроение и позитивизъм има напоследък в постовете ти :954 ! Радвам се за теб и да си изкарате страхотно на почивката! А колкото до риболова - аз не съм фен, но покрай него се запознах с една страхотна мадама, много запален рибар. Бяха дошли да ловят пъстърва в нашата река, запознахме се и изкарахме една чудесна вечер. Та тя от 6 месеца обикаля света сама - продала къщата си, вещите заключила в склад, взела раница и ...така вече половин година. Сега щеше да заминава за Югоизточна Азия. Та твоя мъж да внимава да не отпрашиш и ти нанякъде :222 :221

Чери, ти не си същия човек от преди 4-5 години! Няма да коментирам, че изглеждаш страхотно, то си е очеизваден факт, а това, че си преборила страховете и "лудостите" си. Откакто те познавам си била винаги емоционална, бъбрива, експанзивна, но на мен винаги ми се е струвало, че има една скрита тъга зад фасадата. Отдавна не сме се виждали на живо, но все по-рядко (почти никога) се прокрадва в постовете ти.
Оххх, дощя ми се да ви видя пак всичките!!! Няма ли да си организираме нещо, а?
mam4eto31

Мнение от mam4eto31 »

Привет, мецанки :222
Супер темичка, запис!

Дълго не се вясвах, ама така ме е завихрило ежедневието, че не мога да намеря време за себе си. Набързо прелистих страниците, доста съм изпуснала. Черитас големи премеждия с твойта ръка, важното е че върви на оправяне. А, гимнастичките са просто приказни, сигурно е било вълнуващо. А относно шумотевицата и мизерната вода, това е причината миналото лято да отидем в Гърция и това също. За пръв път си починах на море и то с компания и 11 деца.
Деси къде бяхте точно?

Цвети така се зарадвах за майка ти :922 с думи не мога да го опиша.

Цони ГОРДОСТ :923

Много болни нещо!Бързо да се оправяте!

Оле, почти 2 часът е. Мислех да разкажа малко, но утре.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Добро утроооо! :324 :621

Мони, така както си дошла веднъж, ще минеш пак за да ни разкажеш всичко, което се случва около ви! :) :923 Вие къде в Гърция ходихте на море?!

В парка до нас тази сутрин са пуснали екипи да го чистят..... сигурно и ще косят скоро. Под "чистене" имам предвид събиране на листа (то в този сезон няма много), което става с едни машинки на бензин - та тези чудеса на модерния ни живот издават такъв огромен шум, че няма начин да останеш спящ в леглото си.... И това се почва от 8.30 сутринта. Преди 2 години Момчил се беше разправял с общината задето лятното косене на тревата стартира в 8 сутринта - с косачки, чийто шум спокойно вдига мъртвец от гроба. Така или иначе тогава той получи "отсрочка" от половин час - косенето почваше в 8.30 часа :1062 :1062 . Аз се чудя дали да се захващам сега със същата невъзможна мисия. Явно действително нямам работа, щом се чудя кого да "захапя". :1062

Цони, не знам в какво откриваш промяна в мен :1062 или по-точно как е видима за околните. Но си права за тъгата - само леко ще те коригирам - мисля, че не само не беше скрита, ами напротив - прекалено много "парадирах" с нея. През годините съм писала не един или два постинга с "оплаквания" от следродилната ми депресия, от смъртта на татко, а сега и от параноята ми от болести..... и в един момент реших, че това вече е прекалено и че ако продължавам така не само че няма да се отърва от тъгата, ами ще взема и да й повярвам напълно. Много трудно ми се получава обаче. А иначе, допреди да се докарам до следродилната депресия, винаги съм била такава:
Сиренце написа: Откакто те познавам си била винаги емоционална, бъбрива, експанзивна.....
без да е фасада за нищо. Обожавах да изследвам света и съм го правила без капка страх или дори замисляне. По този повод имам не много светли моменти в биографията си :D , но какво да се прави..... случилото се....... просто се е случило. :954 Надявам се в рамките на следващите 1-2 години да се завърна окончателно към себе си без "тъмните" петна в историята ми. :lol:

Друго направо не знам какво да ви кажа....... все още не съм открила причината за настоящето ми положение...... все чакам ли чакам да ми се случи нещо хубаво, интересно, любопитно и неочаквано..... за да има смисъл от тази лична драма, дето я минах. А дано де. :)

Оставям ви сега..... давам поле за изява ....... дано да има желаещи. :mrgreen:
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Бъни, честит бански!
Фюти, да оздравяваш!
Цони, и вие ми липсвате!
Мони, радвам се да те видя отново тук!
Ани, и аз забелязвам промяната в теб!
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Заключено