Бъни написа:Но все пак някои битки децата ни трябва да спечелят сами, а ние можем само безкрайно да ги подкрепяме!
Напълно те подкрепям,
Бъни! Това повтарям и аз всеки ден... И то не за да се оттърва от някаква отговорност, а за да науча Коко и Бела на такава!
В нашето семейство Бела е тази, която си намира лесно средата и решенията на проблемите, включително тези с хората. Коко..... той е много-много по-различен. Случвало ми се е в 4-и клас да ходя и да му търся екипа по физическо в училище, защото съм си мислела, че той не е в състояние да се справи сам.. Там някъде си дадох сметка, че нещата не са добре!!! И почнах да му делегирам повече отговорности и задължения. И най-сетне доживях той да се сбие

.... да, не съм ненормална!

Аз се радвах като малко дете за първия път, в който той се сби - в 6-и клас

. Защитил се е! Независимо начина който е избрал да го направи, се е защитил напълно сам!!! И бях много щастлива!!!
Така че,
Цвет, не те подтиквам да учиш Симчо да се бие

..., но и в никакъв случай не чувствай ти лична вина за това, че той не се е справил в някаква ситуация!!! Напротив - подкрепяй го да не спира да иска да преодолява проблемите и несправедливостите. Понякога лошите неща дават най-добрия опит! И при все това - надявам се повече да не стигате до такива ситуации!
Бъни, така и не успях да погледна линка, който ми беше пуснала - имаш ли нужда още от съдействие?!
Елисче, браво на Анджи!!! Дано все така те радва!
Уф, нещо се задълбочава кризата ми с недостигащото време

..... Кой го казва?! Все си мисля, че просто трябва да наваксам, ама ....

...