Деско, Цвети, благодаря, че питате!!

Извинете ме, че така късно отговарям и ще съм много лаконична - вчера и днес изнесох, измих, излъсках, преподредих, пакетирах и какво ли още не моя (бивш от утре) офис! В понеделник идват куриери на ОРБИТ и изнасят всичко оттук, а след седмица трябва да го предадат на колегите в Атина!
ТОВА БЕШЕ с офиса на Байт България ЕООД и моето царство

. Малко ми е мъчно.... но аз, както знаете, имам проблем с КРАЯ - какъвто и да е!
Та, минах вчера на преглед, тъпата обгорена жлеза все пак зараства. Бавно, но зараства. Дори и аз видях разликата, а докторът каза, че е много добре положението - ще се видим след месец, за да се уверя, че вече всичко е съвсем наред. Питах го дали въобще ще имам цикъл вече

и той каза, че ще имам. Сега въпросът е да хвърлям боб, за да науча кога ще е това събитие

. Ако успее да мине преди морето, ще е супер.... Но каквото - такова! Иначе пак ме прегледа с видеозон - отново всичко с матка и яйчник ми е наред - имам задържан фоликул, но няма овулация, съответно в него не се отделя яйцеклетка и той не се пука, а стои голям като кистичка.... Но това се случва с всички жени, които имат проблем с овулацията и забременяването, а клиниката, където моят доктор работи, се бори именно с тези проблеми - ин-витро център "Афродита", така че съм напълно уверена в това, което той ми казва.
Сега бягам! До утре, момичета!