vihrogonche написа:Джули, благодаря ти!
Веднага си представих Недялко Йорданов как го рецитира...
Деска, точно това си представих и аз. Не съм присъствала на живо на рецитал на Недялко, но съм го гледала и най-вече слушала по телевизията - неговия жизнен глас с тембър на дете и закачлива интонация......

.
Джулката, не знам какво ти се е случило. Но знам ЗАЩО! Т.е. знам, че ти ще разбереш ЗАЩО!! Повярвай ми, колкото и глупаво да звучи, за всяко нещо си има причина...... дори и за най-големите нещастия, които с нищо не можем да оправдаем и да допуснем, че трябва да се случат.......
Ето, погледни мен - прекарах сигурно 2 години в едно депресивно чувство. Да, точно чувство, като че ли не истинска депресия..... и досега ми се случва по 1-2 пъти в месеца да се почувствам така... на ръба на пропастта, наречена "пълна безтегловност" - състояние, което ме изпълва със страх, защото е адски гадно да се чувстваш подтиснат, да изпитваш страх от скуката, от това, че нищо не ти харесва дори и мъничко......
Но, да и това се променя.... макар и бавно. Не знам дали е от новолунието. Но съм сигурна,че тема с подобна енергия и замисъл може само да допринесе за силата на скока, с който ще прескочим всички пропасти. Още повече, че е пусната от прекрасен човек - нашата цветна Линди.