Новолунието и сбъдване на желанията ни

Свобода на словото
Публикувай отговор
Mstar

Re: Новолунието и сбъдване на желанията ни

Мнение от Mstar »

Линди браво мила! :329 :329 :329

Аз чаак сега виждам това,изпуснах този месец,но другият ще се възползвам!Много е хубаво!
Линди ще трябва да се подсещаме за това новолуние!
Исках да попитам каква благодарност трябва да кажем............нещо специално или да ти идва от душата, каквото чувстваме!
:329 :329 :329
lindorina
Цветна долина в омая

Мнение от lindorina »

Mstar написа:Линди браво мила! :329 :329 :329

Аз чаак сега виждам това,изпуснах този месец,но другият ще се възползвам!Много е хубаво!
Линди ще трябва да се подсещаме за това новолуние!
Исках да попитам каква благодарност трябва да кажем............нещо специално или да ти идва от душата, каквото чувстваме!
:329 :329 :329
Еха,Мими,в другата темичка си написала:"Новолунието на Линди"!
Така се надух,като балон в тръни :1062 Майтапа настрани - много гот ми стана.
Радвам се,че споделих тази информация с вас.
Разбира се,че ще се подсещаме - както за пълнолунието,така и за новолунието.
То,това ще стане като ритуал за нас.
А за благодарността - нищо специално - кой както чувства нещата,а ти си толкова романтична натура,че няма начин да не усетиш какво трябва да правиш :923
Преди шансът да ви награди с голям успех,той първо ви изпитва в трудности!

http://img.wallpaperstock.net:81/spring-feeling-wallpapers_5137_1024x768.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8jVF4RfE3CJOqLOnIe4FC6dOMme1PC45jE5g2z4F9cUYwNzrkPA[/img]
VIKI1023
Рицар на перото

Мнение от VIKI1023 »

И аз се включвам,макар и късно, е и другия месец ще има новолуние.Линди,разчитаме на теб да напомниш.
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/23_13b_48FF8640_RdoCenxke_8.gif[/img][/url]
lindorina
Цветна долина в омая

Мнение от lindorina »

Момичета...... само да напомня,че новолунието е на 05.12./неделя/от 20.36 часа.
Така че,който не е успял с желанията миналия месец -- може да навакса :222
Преди шансът да ви награди с голям успех,той първо ви изпитва в трудности!

http://img.wallpaperstock.net:81/spring-feeling-wallpapers_5137_1024x768.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8jVF4RfE3CJOqLOnIe4FC6dOMme1PC45jE5g2z4F9cUYwNzrkPA[/img]
Mstar

Мнение от Mstar »

Линди много благодаря за напомнянето!
В 20.35 съм на линия! :329
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Да си призная честно, досега не бях я чела тази тема :oops: :oops: :oops: .... много причини има за това. Но пък не за това влязох да пиша. Ето, че смятам да прекарам идния половин час на компа, което означава, че хем ще съм тук - във форума, хем ще мога да си пожелая нещо. Гадничкото е, че трябва да си пожелая нещо, свързано с мен самата, а ... пък аз не съм свикнала така. Но така или иначе имам половин час почти да формулирам желанието си. Не бях прочела, че е хубаво да се кара на течности, иначе щях да го направя....... със сигурност. И така -ще имам ли съмишленици?!?! :D :D
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Виждам късно темичката, но... по-добре късно, отколкото никога, нали?
Сега Луната е вече растяща.
Ще чакам следващото Новолуние.
Интересното обаче е, че на това точно Новолуние, което мина преди броени дни,
бях цял ден единствено на ТЕЧНОСТИ - вода, чай, айрян, сок, кафе, боза и бира :D Добре ми беше!
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
DJULY

Мнение от DJULY »

Здравейте момичета,много отдавна не съм влизала тук,а ето че открих и нова темичка,която много ми допада.Благодаря Линди,че си се сетила.Понеже бях в огромна пропаст и нямах желание за нищо,нито даже за Коледа :oops: ,ми попадна едно стихче
което искам да споделя с вас,може някой в момента да има нужда да го прочете.Май не му е мястото тук,но пък е хубаво.

...Когато изглежда ,че няма надежда,
че всичко е свършило вече-
недей се окайва,недей се отчайва,
недей се предава човече.
Кажи си не ми пука от таз несполука
...аз мога,аз вярвам,аз зная,
че въпреки факта това е антракта ,
антракта ,но не е и края...'
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Джули, благодаря ти!
Веднага си представих Недялко Йорданов как го рецитира...
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

vihrogonche написа:Джули, благодаря ти!
Веднага си представих Недялко Йорданов как го рецитира...
Деска, точно това си представих и аз. Не съм присъствала на живо на рецитал на Недялко, но съм го гледала и най-вече слушала по телевизията - неговия жизнен глас с тембър на дете и закачлива интонация...... :) :) :) .

Джулката, не знам какво ти се е случило. Но знам ЗАЩО! Т.е. знам, че ти ще разбереш ЗАЩО!! Повярвай ми, колкото и глупаво да звучи, за всяко нещо си има причина...... дори и за най-големите нещастия, които с нищо не можем да оправдаем и да допуснем, че трябва да се случат.......

Ето, погледни мен - прекарах сигурно 2 години в едно депресивно чувство. Да, точно чувство, като че ли не истинска депресия..... и досега ми се случва по 1-2 пъти в месеца да се почувствам така... на ръба на пропастта, наречена "пълна безтегловност" - състояние, което ме изпълва със страх, защото е адски гадно да се чувстваш подтиснат, да изпитваш страх от скуката, от това, че нищо не ти харесва дори и мъничко......

Но, да и това се променя.... макар и бавно. Не знам дали е от новолунието. Но съм сигурна,че тема с подобна енергия и замисъл може само да допринесе за силата на скока, с който ще прескочим всички пропасти. Още повече, че е пусната от прекрасен човек - нашата цветна Линди. :923 :923 :923
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Публикувай отговор