ЕХО ИДВА КОЛЕДА

Свобода на словото
Заключено
олеся

Re: ЕХО ИДВА КОЛЕДА

Мнение от олеся »

В къщи украсяваме винаги около Никулден. Сега сме решили другата неделя това да правим. Мисля тогава да направим и коледните сладки, защото колкото повече отлежават толкова по-вкусни стават. Къщата ще стане супер празнична - не само украсена, а и ухаеща на канела и мед. А след това ще мислим и за подаръците ... Прелест!!! :1141 ::954
Последно промяна от олеся на 27 Ное 2010, 19:04, променено общо 1 път.
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Брей,че сладки приказки и коледни духчета из темата. Екстра,аз да си призная съм болна на тази тема . от много години влагам маса пари в украси и фигурки ,много лампички и т. н Днес ходих до Хита и си купих малко украса за входа )) Ние сме в къща на три етажа и вече и стълбището украсявам. Чесно казано последните три ,четри години бях малко занемарила укарсите заради Коледата в която майка беше много болна и после почина ,но сега сякш времето помага и с малкия ми сладур за мен Коледния дух се завърна )))И както е писла Аси ОБИЧАМ КОЛЕДАТА< ОБИЧАМ СИ МНОГО СЕМЕЙСТВОТО И ВАС СИ ВИ ОБИЧАМ! Та Мстар скъпа не мога да не съм с тях по празниците и ще си ги взема на Банско с мен. Сега съм почивка и сме в Младост при свекърва ми . Така ми е гот ще има питка за вечеря и трушия . много уютно! на всички ви казвам Наздраве! И Хубава вечер :923 :620
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Ха- ха -ха , кога станах шампион по спам :1135 Е, дано и по натам да стигна ))))
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Mstar

Мнение от Mstar »

Фюти никога не съм се и съмнявала,че ще се разделиш с любимите -
и то, точно на такъв ден! но, просто знам,че в тази професия е много трудно да съчетаваш семейство и работа/ангажименти!Много се радвам,че имаш тази възможност! Знам колко е трудно да жертваш - за професията!!!!!!!
Благодарение на всички ВАС, ме обхваща Коледното насроение и се радвам,че е така!
Много ми е трудно,нооооооо............. за децата - ще се постарая!
И аз да кажа - :620 :329 :329 :329
Mrav4o

Мнение от Mrav4o »

Олеся, напомни ми за сладки, аз не съм правила, но мисля да се пробвам.
Публикувах рецепта за сладки и се надявам да публикувате и вие, хем да си избера някоя, а може да направя и различни сладки.
Mrav4o

Мнение от Mrav4o »

Мстар, да ти отговоря от миналата тема:
Снимката с кафето и клавиатурата не съм я снимала аз. От интернет страница ги пускам тук, иначе ако снимам нещо мое, ще се похваля веднага :222
Mrav4o

Мнение от Mrav4o »

valrus написа:Хей,Мравчо,супер си щом си оправила дечицата без АБ Кафето ти е суууупер.
За сега не смея още да се радвам, мила, че аз съм малко скептична.
Като си помисля че нещо се е наредило или са оздравяли децата, се отпускам и хоп пак тръгват нещата на зле.
Продължавам да си ги лекувам и във сряда пак сме на преглед :222
олеся

Мнение от олеся »

Mrav4o написа:Олеся, напомни ми за сладки, аз не съм правила, но мисля да се пробвам.
Публикувах рецепта за сладки и се надявам да публикувате и вие, хем да си избера някоя, а може да направя и различни сладки.
Ще прескоча да ти видя рецептата. За първи път ги правих преди 2 г. по искане на дъщеря ми за училищния базар. Аз ги омесих, изпекох и като изстинаха тя започна да ги рисува. Купихме сладкарски боички и я оставих да твори.
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Набързо да кажа ,че сготвих зеле със свинско и смятям да седна с Кик на чаша червено вино тази вечер. Домът е почти на половина украсен ,но има още работа )))) Та има настроение )))). Кажете вие как изкарахте през почивните дни?
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Днес ходихме за шипки. Изподрани сме целите, но се прибрахме щастливи от разходката, особено децата. :629 Времето беше чудесно, падна голямо тичане и търкаляне по баирите.
Шипките ги бяха пообрали преди нас, събрахме колкото за чай през зимата. Иначе всяка година събираме достатъчно за "вино" и за мармалад :981.

Но пък това си заслужава!
S4020083.JPG
(36.94 KiB) Свалено 470 пъти
Заключено