Супер инициатива - в Черни Вит на 21 май!!!

Свобода на словото
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: Супер инициатива - в Черни Вит на 21 май!!!

Мнение от cchery »

Сиренце написа:
Само дето не знам дали Момчил ще се съгласи..... или ще трябва пак да се караме. :126
А не, няма да ми тежи на съвестта подобно нещо! Аз веднага имам решение на проблема - на 11.06 се прави възстановка на убийството на двама ботеви четници - кап. Никола Войновски и Илия Пандурски. При нас празници дал господ :1062 . Ако не се съберат желаещи за 21 май, може да се организирате за юни.
А пък събора, той си е отделно. Проблема е там, че обикновено ние с Цецо сме много ангажирани с организацията и мога да ви обърна внимание за не повече от 1-2 часа. Иначе всички сте добре дошли и наистина си заслужава!
Оф, както вървят нещата май за 11 юни ще се класираме ние. Гледайки календара се пада пак съботен ден, което означава, че ще можем да останем и за нощувка и да си направим пикник. Ако, разбира се, зимата си тръгне дотогава :124 :124 .
djiq написа:Привет,

какво по-хубаво завръщане от това... да заявя присъствието си на тази среща:)
Изключително ме радва факта, че се организира среща, на която и аз мога да присъствам:)))

Гледала съм подобно тържество в Рибарица на 24.05 и за мен е много вълнуващо:)
Така че съм сигурна, че и това ще е много интересно.

Поздравявам Сиренце за идеята!!! А между другото ако имаш желание можем двечките да си спретнем една мини-среща, доколкото разбирам сме много близо????
Джия, не можеш да си представиш колко се радвам да те видя :923 :923 :923 ... Буквално не знам какво стана с тебе. :1044
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Оооооо, Джия, откога те дебна да се появиш! За срещи винаги съм готова, аз честичко прескачам до Тетевен, да не кажа през ден. Ще ти пратя координати да се чуем.
А за 21 май - казвайте по-конкретно кой ще идва и най-вече с преспиване или не, за да имам време да резервирам места. Цените, които бях написала са за легло и са различни за различните къщи.
Ако идвате без преспиване трябва да измисля къде да се видим, защото тук заведения няма /като изключим един ресторант в соц стил/. Пикникът е добър вариант, но само ако Вер докара пролетта :1062 . Тъй че топката е у вас :222 !
djiq

Мнение от djiq »

cchery написа:
Джия, не можеш да си представиш колко се радвам да те видя :923 :923 :923 ... Буквално не знам какво стана с тебе. :1044
Чери, мила то и аз понякога не знам какво става с мен, пък какво остава за някой друг :221

Сега сериозно..., нищо не се е променило освен, че май все по-често започнах да побеждавам болестите с хомеопатия, но подробности от моя опит ще пусна в съответните теми , за да не спамя:)
djiq

Мнение от djiq »

Сиренце написа:Оооооо, Джия, откога те дебна да се появиш! За срещи винаги съм готова, аз честичко прескачам до Тетевен, да не кажа през ден. Ще ти пратя координати да се чуем.
А за 21 май - казвайте по-конкретно кой ще идва и най-вече с преспиване или не, за да имам време да резервирам места. Цените, които бях написала са за легло и са различни за различните къщи.
Ако идвате без преспиване трябва да измисля къде да се видим, защото тук заведения няма /като изключим един ресторант в соц стил/. Пикникът е добър вариант, но само ако Вер докара пролетта :1062 . Тъй че топката е у вас :222 !
Супер е ако пътуваш до Тетевен, Сиренце, т.к. аз все още не шофирам и съм зависима от мъжа ми, така че когато слизаш можем да се разберем нещо да се видим :954 Ще ти пусна телефона си на лични и наистина много ще се радвам да се запознаем :923
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Смехурко, благодаря ти за предложението, може и да се възползвам :222
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
djiq

Мнение от djiq »

Привет:)

Току що завърнала се от обиколки из балканите:) искам първо да споделя за моята първа форумна среща в Черни Вит на 21.05:))))
Беше много вълнуващо за мен, мястото на което се срещнахме с Цони беше наистина вълшебно...аз живея в Тетевен от 3 години и все още се дивя на красотата на Централен балкан, казвам ви момичета заслужава си да дойдете насам наистина е многа ама много красиво.
Аз се притеснявах(може би е нормално) и по всякакъв начин се опитах да го прикрия :222 Запознахме се със семейството на Цони и естествено познайте какво опитахме :1062 сиренцеееее....няма да ви обяснявам колкооо вкусно беше... Така се бяхме увлекли в приказки, че не усетих как мина времето :954 Чувствах се заредена след тази среща, някак си по-различно се чувствах, чувствах се добре :954 Искам да се случи пак!

Цони, благодаря на теб и цялото ви прекрасно семейство за гостоприемството, беше ни много приятно и в най скоро време се надявам да се уговорим нещо да дойдете вие в Рибарица.
:1075
Публикувай отговор