Гласуване: Модератор "ОТГЛЕЖДАНЕ, ВЪЗПИТАНИЕ И ОБРАЗОВАНИЕ"

Избор на модератор във форум "ОТГЛЕЖДАНЕ, ВЪЗПИТАНИЕ И ОБРАЗОВАНИЕ НА НАШИТЕ ДЕЦА"

Анкетата свършва на 11 Май 2011, 14:31

vanist
3
6%
Бубалина
6
12%
Сиренце
19
39%
Ivaila
9
18%
Исето Григорова
4
8%
Смехурко
8
16%

Общо гласове: 49

Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Re: Гласуване: Модератор "ОТГЛЕЖДАНЕ, ВЪЗПИТАНИЕ И ОБРАЗОВА

Мнение от cvety_rz »

Хайде да са ни честити новите модератори :329
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Смехурко

Мнение от Смехурко »

Благодаря за доверието! Искрено се надявам да станем най-посещавания портал за Образование, възпитание и отглеждане, опсс, не е случайно, че образованието го метнах на първо място, но ми е на сърце. Ще се радвам да работя за развитието на сайта.
Ако никът ми не е съвсем подходящ, може да админа да ме прекръсти на "Драги ми, Смехурко!" :1062 Разбира се може и нещо по обичайно, например "зубър4е" :221
vanist

Мнение от vanist »

Честито на новите модератори!
И благодаря на тези, които са гласували за мен! :923
Давайте да го почваме това образование!!!
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Честито и от мен :326 !
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Ivaila

Мнение от Ivaila »

Благодаря за доверието !
Искам само да кажа,че мисля лично познавам ник vanist /поне така си мисля ;) / иначе за мен е под достойнството да печеля нечестно нещо. Нямам връзка с никой от новите никове и даже не знам зад кой ник какъв човек се крие.
Ще опитам да съм в помощ на всички потребители .
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

Хах!Нямате идея колко ме изненадвате!
Искам да напиша толкова неща в момента,а не знам откъде да започна...Разтреперих се като ученичка на първа среща :1062
Благодаря ви за доверието :923 Ще се постарая да дам всичко от себе си, да бъда полезна и надявам се да оправдая очакванията ви!
Ами да запрятаме ръкави другари! :954
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
Аватар
metsababa
Site Admin

Мнение от metsababa »

Честитооооооооо! Много ми е готино...... гледам, че всички сте ентусиазирани, което е прекрасно! Сигурна съм, че ще има моменти на спад в този ентусиазъм, че ще има грешки, че ще ви доядява...... особено, когато никой не пише :lol: :lol: , защото..... постовете са оценка на труда ви. Но аз вярвам, че всичко има смисъл! Вярвам..... благодаря, че проявихте интерес и че сте тук!

Няма правила за това какъв модератор да си, затова ги създавайте! :lol: :lol:
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

vanist написа:Честито на новите модератори!
И благодаря на тези, които са гласували за мен! :923
Давайте да го почваме това образование!!!
Ванист, смених си мечешката кожа, защото искам да ти напиша ей така с естествения ми ник :1062 :1062 , че.... винаги ми е било приятно да се срещаме. Дали в блога, дали в Часът! Била съм винаги очарована от желанието ти, от духа, от борбеността...... Много ми се иска да те виждам по-често тук и знам, че не мога да го искам. Но за сметка на това, знам, че когато се наложи... ще мога да разчитам на това! :923 :923 Ако имаш идеи за тези форуми или за някой друг, а защо не и за нещо ново, съм насреща..... да ги реализираме!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
qn4eto

Мнение от qn4eto »

Честито на новите модератори! Аз съм тук, но по-често като читател, обещавам обаче по-често да се обаждам. Аз имам 2 вече порастнали деца, така, че надявам се да имам какво да спаделя. :954
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Честито модераторстване :524
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Публикувай отговор