ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ВЕР

Подфорум за поздрави към всички, които имат повод да почерпят! Рождени и имени дни, кръщенки, годишнини, годежи и сватби.....
emi-1

Re: ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ВЕР

Мнение от emi-1 »

Верка,съжалявам,че честитя на патерица,но... нещо съм объркала дните.Днес с изненада видях,че е 28,а мислех,че е 27.Та от позицията на 27 ти пожелавам да бъдеш жива и здрава,да обичаш и да бъдеш обичана,да се радваш на безброй хубави мигове,да бъдеш себе си...
Ver

Мнение от Ver »

Не съжалявай за нищо Еми :222
Благодаря ти за пожеланията :923
valrus

Мнение от valrus »

Верочка,моля и мен да извиниш,но от петък сме на село :923
Честит рожден ден!Пожелавам ти здраве,защото то е най–важно,пожелавам ти късмет,защото ти е необходим,пожелавам ти хармония,защото без нея няма да си този прекрасен човек,пожелавам ти слънце,добрина и Божествена любов.Пожелавам ти от сърце всичко,от което имаш нужда,защото нуждата е човешка величина,пожелавам ти.......БЪДИ ЗДРАВА,ВСИЧКО ДРУГО ЩЕ СЕ НАРЕДИ. :923 :329 :923 :1109 :1009
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Ver написа:Дроид, (напоследък не ме оставя усещането, че се познаваме?!?!)
Ver, така е при сродните души. :221
Ver

Мнение от Ver »

valrus написа:Пожелавам ти здраве,защото то е най–важно,пожелавам ти късмет,защото ти е необходим,пожелавам ти хармония,защото без нея няма да си този прекрасен човек,пожелавам ти слънце,добрина и Божествена любов.
Благодаря ти, Вале! :923
Ver

Мнение от Ver »

droidd написа:
Ver написа:Дроид, (напоследък не ме оставя усещането, че се познаваме?!?!)
Ver, така е при сродните души. :221
Знам и се радвам :954
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

:1041 :1107 :1075 :824 :1075 :1107 :1041

Верче, на патерица искам да ти пожелая.... много още необятни висини да греят в очите ти! Бъди щастлива в света, в който живееш и дано той поеме от твоята хармония!

:1041 :1107 :1075 :824 :1075 :1107 :1041
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Публикувай отговор