Лято пее в моето сърце!

Свобода на словото
Заключено
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: Лято пее в моето сърце!

Мнение от cchery »

Хей, Цвете - не се притеснявай въобще за тази шарка. Ще я изкарате и повече никога няма да се сетите за нея. Да, наистина кривото настроение, особено на Калинчето ще ти е много неприятна "екстра", ама до 4-5 дена и това ще отшуми.

Деско, радвам се за тебе! Друго си е да се чувстваш оценен и полезен. А и е и твоята специалност все пак! :326 :326 Ще те чакам да си качиш презентацията тук във форума.

Зориткооо, нещо ти е много цветно и пеперудено днес :1062 :1062 .

Да ви се похваля - миналата седмица водих децата на профилактичен преглед при зъболекар - НЯМАТ НИКАКВИ ПРОБЛЕМИ СЪС ЗЪБИТЕ СИ! Разбирайте - кариеси. Но Коки е склонен точно като баща си да образува зъбен камък - вече имаше такъв по постоянните зъбки. Стоматоложката го изчисти, но каза, че е много твърд - точно като на Момчил. И другото, което отдавна планирах да направя - поставихме силанти на четирите шести зъба на Коси - това са първите постоянни кътници! Имам пълно доверие на тази лекарка и когато ми казва, че нейният племенник е на 15 години и благодарение на поставените силанти няма нито един кариес, то й вярвам.

Сега, за съжаление, ще трябва да бягам..... но и утре съм тук!

Поздравът от мен ще е с нетипична по принцип за мене музика, но все пак това е Цеца!

[youtube]lpCHKemuMZI[/youtube]
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

cchery написа:Зориткооо, нещо ти е много цветно и пеперудено днес :1062 :1062 .
Ти пък к'о се отвори на сръбско? :plezya se :plezya se :plezya se
Аватар
dexter
Философска система

Мнение от dexter »

Деси, да ти споделя и аз за конюнктивита - на Яна НЕ й минава само със сребърна вода. Пробвала съм само един път - 4 дни промивки и нищо. Хем очите не бяха нито подути, нито я болеше, само й бяха зачервени (карамфилово око). Не успя да мине с промивки. Вярно, че за 4 дни не се влоши, но и не се оправи. След това за два дни изчезна с капки (със сигурност бяха без кортикостероид, но не помня дали бяха АБ) и с мехлем - той си беше с АБ. След това й се е случвало още веднъж да й се зачерви окото и тогава мина с макситрол. Като стане така, ползвам задължително сребърна вода, но не минава само с нея. А лайка не ползвам, знам, че е алерген, моята алергия се прояви точно от лайка - бяха ми се подули очите и майка ми, понеже не е знаела преди 30 и кусур години, ме беше завела на очен лекар :lol: :lol: .
Последно промяна от dexter на 15 Юни 2012, 09:22, променено общо 1 път.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Декс, мерси за инфото! Ами лайката може и да е алерген, но понеже никой вкъщи не е алергичен от нея, я ползвам, има страхотни доказани качества. Да споделя само, че на Алекс очето видимо му се пооправи, въпреки че още секретира. Всичко е ОК с нас, не ни мислете. Благодаря на Бог за това :954
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

И ние доло горе я караме.Поне нямат вискока температура децата.Райчето е с доста пъпки.Мъчи я повече сърбежа иначе се чувтва добре.Дори и апетит има вече.Ще видим Калинчето как ще е днес.Ще и бъде втория ден.Има още пъпки да избиват.Милото не разбира и разчека едната пъпка на лицето :eek:
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Мърмори написа:
cchery написа:Зориткооо, нещо ти е много цветно и пеперудено днес :1062 :1062 .
Ти пък к'о се отвори на сръбско? :plezya se :plezya se :plezya se
Е к`о... да се подготвя за концерта на Юръп довечера :1062 :1062 :1062 :1062 .

Не бе, кефи ме и мене Цеца.... Има някои много страхотни песни, които нашенските силита (идва от силиконки, ама не се пропуска и смисъла на английската дума silly :1062 ) не пропуснаха да копират и да направят. То като се замисля, те циците и устните й копираха, стила и начина на поведение, че една песен ли?!? :1210

Цвети, следи я Калина да не се разчесва или поне по главата. Сигурна съм, че знаеш защо. Аз и Коки, и Бела съм ги мазала като луда докато бяха с варицела, с ментолов спирт и пудра. И не ги сърбеше като че ли. А пък като мине всичко, мисля, че можеш да си вземеш контатубекс и с него да мажеш белега на разчесаната пъпка.

Декс, капането на сребърна вода трябва да е със сигурност поне 7 дена. Аз и предния път бях писала, че при последния конюнктивит капах в очите на Бели 10 дена докато видя, че са напълно бистри и сутрин не се буди без гурелки. Не ходя на лекар за такова състояние, щото ми е ясно какво ще ми изпише. И пак остава момента за индивидуалната възприемчивост на всеки организъм, т.е. предполагам, че има хора, при които сребърната вода може и да не подейства де.
vihrogonche написа:Да споделя само, че на Алекс очето видимо му се пооправи, въпреки че още секретира. Всичко е ОК с нас, не ни мислете.
Деско, е за това се опитвам да не ходя на лекар и губя вяра към лекарствата. Сигурна съм, че и двете с Декс помните щурчо - майката на четири деца, която пишеше в дира - та тя имаше много хубав лаф:"С АБ се лекуваме за седем дена, без АБ - пак за толкова!" :)

Ей, довечера ще служам на живо една от любимите си рок-групи - Юръп. :) Това е прелюдия към юлските гранд концерти и най-вече този с Гънс. После, живи и здрави, в началото на септември ще чуем и Ред Хот..... но засега се фокусирам над Юръп. Ето ви няколко техни песни, които обожавам:

[youtube]qX4LC1HBmag[/youtube]

[youtube]FoeYA4TmAcc[/youtube]

[youtube]G9JeiRi6QU8[/youtube]

[youtube]1eeJID5QeLg[/youtube]

[youtube]A4z7xf8blWY[/youtube]
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Чери, :922 :922 :922 !
Прочетох статията в блога ти! Четох и плаках, плаках и четох и продължавам да плача... Толкова е хубаво, че има такива хора!
Аватар
dexter
Философска система

Мнение от dexter »

Е, Чери, не знаех, че трябва 7 дни да се третират очичките, но ето, и днес научих нещо полезно :). Дано не ми се налага скоро, но ще го запомня за следващия път.
Ох, днес съм в много особено настроение.... Момичета от София, какво става с тези протести на Орлов мост, гледах клипчета в нета? Поне едно нещо ме радва - чалгата и малоумщината не е повсеместна, има млади хора, които могат да повярват в някаква идея и да се борят за нея. Честно казано, днес чуствам, че искам да се махна от тази държава, вече нямам нерви за простотии и своеволия. Новини не съм гледала от много време, не знам какво е отразяването. Обаче цял ден си мисля за тези младежи - ето, протестират, а по това време има я мач, я риалити, я сериал. Кой друг да излезе да ги подкрепи, като хората предпочитат кротките си удоволствия пред телевизора? И какво - буря в чаша вода. А керванът си върви.
Съвсем скоро очаквам радостната новина колко е безвредно да се добива шистов газ и как България ще разцъфти с тази нова индустрия. През последните дни се забелязват подобни настроения в някои статии в нета, та очаквам сериозна смяна на позицията. А това вече ще ме довърши..... Ей, ако на стари години трябва да емигрирам - ама то къде ли да иде човек?!?
Дано в крайна сметка да се окаже само лошо настроение :221
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Декс, не съм била на протестите за горите, но разбрах, че доста хора ходят (над няколко хиляди), което лично мен много ме учудва, също както теб де :940
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

dexter написа:Ей, ако на стари години трябва да емигрирам - ама то къде ли да иде човек?!?
Къде жените живеят най-добре

Къде живеят най-добре
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Черита, чакаме подробен репортаж от събитието довечера -както само ти го можеш, нали :222
Заключено