Е к`о... да се подготвя за концерта на Юръп довечера

.
Не бе, кефи ме и мене Цеца.... Има някои много страхотни песни, които нашенските силита (идва от силиконки, ама не се пропуска и смисъла на английската дума
silly 
) не пропуснаха да копират и да направят. То като се замисля, те циците и устните й копираха, стила и начина на поведение, че една песен ли?!?
Цвети, следи я Калина да не се разчесва или поне по главата. Сигурна съм, че знаеш защо. Аз и Коки, и Бела съм ги мазала като луда докато бяха с варицела, с ментолов спирт и пудра. И не ги сърбеше като че ли. А пък като мине всичко, мисля, че можеш да си вземеш контатубекс и с него да мажеш белега на разчесаната пъпка.
Декс, капането на сребърна вода трябва да е със сигурност поне 7 дена. Аз и предния път бях писала, че при последния конюнктивит капах в очите на Бели 10 дена докато видя, че са напълно бистри и сутрин не се буди без гурелки. Не ходя на лекар за такова състояние, щото ми е ясно какво ще ми изпише. И пак остава момента за индивидуалната възприемчивост на всеки организъм, т.е. предполагам, че има хора, при които сребърната вода може и да не подейства де.
vihrogonche написа:Да споделя само, че на Алекс очето видимо му се пооправи, въпреки че още секретира. Всичко е ОК с нас, не ни мислете.
Деско, е за това се опитвам да не ходя на лекар и губя вяра към лекарствата. Сигурна съм, че и двете с Декс помните
щурчо - майката на четири деца, която пишеше в дира - та тя имаше много хубав лаф:
"С АБ се лекуваме за седем дена, без АБ - пак за толкова!"
Ей, довечера ще служам на живо една от любимите си рок-групи - Юръп.

Това е прелюдия към юлските гранд концерти и най-вече този с Гънс. После, живи и здрави, в началото на септември ще чуем и Ред Хот..... но засега се фокусирам над Юръп. Ето ви няколко техни песни, които обожавам:
[youtube]qX4LC1HBmag[/youtube]
[youtube]FoeYA4TmAcc[/youtube]
[youtube]G9JeiRi6QU8[/youtube]
[youtube]1eeJID5QeLg[/youtube]
[youtube]A4z7xf8blWY[/youtube]