Последният юлски ден за начало на детокс е отреден

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
mironi

Re: Последният юлски ден за начало на детокс е отреден

Мнение от mironi »

Привет и от мен!
На линия съм за този Детокс. Не пих сол, че имам доста излизания и ангажименти.
От сутринта едно кафе, вода, и преди малко ядох пъпеш. Сега отивам да си направя чайче.
Успех на всички!
mira_b

Мнение от mira_b »

Здраейте!
Правя деткоса за първи път. Започнах в 6,30 с англ. сол. После водичка, зелен чай, пъпеш си хапвам през час/два. От два часа насам започна леко главоболие, което се усилва. Мисля да взема мед във вода слим. сок.
Успех на всички :954
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

И аз съм на линия. Преди малко изпих ансола, защото се оказа че у дома е свършила, а нямах възможност да отида до аптека. Сега изчаквам 30-те минути. Приготвих си пъпеш и няколко праскови, да видим как ще се оплескам на работа :221

Даниелка, радвам се че се пристраши! След три дена ще те чуем да казваш, че си пристрастена, сигурна съм!

Мира,главоболието е нормално, увеличи течностите, пий ментов чай (студен е толкова освежаващ) и скоро ще си по-добре.
mira_b

Мнение от mira_b »

Мърмори :923 утре ще си набявя ментата. Сега изпих вода с мед/лимон, след това димяща вода и излезнах на въздух - тук вали все още и е супер свежо навън. Надявам се да поотмине...
gelikas

Мнение от gelikas »

Привет, момичета!
Днес съм стриктна декокска. Пих си ансола, вода, чай от джоджен и нектаринки. Доста са калорични, но ги имам в градината. Доволна съм от действието на ансола, че миналата година само ми подуваше корема и получавах киселини след това. Утре продължавам с диня, а в деня на пълнолунието захранвам с плодово- оризово- зеленчуков.
Това е моят план и се надявам да го изпълня, че бая палазки направих :oops:
Айде лека и отслабваща! :922
jasmin

Мнение от jasmin »

Еха, чудесно е, че се посъбрахме :329
Иначе е някак самотно сам да си детоксваш.
Аз досега съм стриктна - на пъпеш сутринта, две прасковки на обед и сериозно количество диня за вечеря, разпределена на няколко порции, че иначе трудно се събира :955
Нямам странични ефекти засега, надявам се така да продължа.
Единствено се надявам евентуално да ми стане студено :1069
Само като се сетя, как треперех от студ зимата...

Лека и спокойна нощ на всички :922
mira_b

Мнение от mira_b »

Добро утро :923
Преживах някак главоболието, че беше доста силно - наложи се половинката да изведе малкия бандит снощи, а аз взех мантата и полежах на тъмно около два часа и се посъвзех...дано днес не стигам до такова безпомощно състояние :954 Взех англ. сол и след малко започвам по ред. За днес прасковки, че ми е добре с тях и не чувствам глад. Успешен ден и детокс :922
Последно промяна от mira_b на 01 Авг 2012, 05:57, променено общо 1 път.
danielka_y

Мнение от danielka_y »

Добро утро момичета :954
Как изкарахте 1-вия ден от детокса. Аз съм стриктна! Сутринта бях на пъпеш, а през останалото време диня - 1 диня си я изядох самичка вчера, не ме питайте колко пъти ставах нощес да ходя по малка нужда :221 , толкова често ставах когато фъстъка беше на 30 дена :1062 Макар че снощи към 19 часа зверски глад, ама бързо го утолих с диня, както и в ставанките ми през 23 часа и в 4 едвам се стърпях да не отворя хладилника да изкарам 3 яйца и да си ги изпържа :1069 защото няма нищо друго за манджане - заявих "никакво готвене докато гладувам!" :1047
Макар че вчера като изпих ансол ... очаквах през деня че ще ходя до ВЦ често, само 2 пъти и то по мъничко, и незнам защо си мислех че трябва задължително разтройство да получа от нея
gelikas

Мнение от gelikas »

Привет момичета! Много сте ранобудни. :923
Отчитам успешен първи ден. Днес стартирах, взех ансола с топла вода, че иначе не ми действа. Ще съм на диня.
mira_b, аз вчера бях на нектарини, ама никакъв глад. Много лесно изкарах. Ще видим днес.
danielka_y , снощи у нас на масата имаше омлет. Аз не съм му любител, но никога не ми е изглеждал толкова апетитен и не ми е ухаел така вкусно. Събирах слюнки, гледах, ама си погледнах паласките и издържах. Направо бях горда със себе си! :1062
При мен миналата година въобще не действаше ансола. Корема ми се подуваше и на третия ден получавах киселини. Вчера пих с топла водичка и се прочистих добре. Щом вече си пила ансол пийни сега една чаша топла водичка и дано се раздвижат нещата.
Успешен ден на всички! :922
mim_74

Мнение от mim_74 »

Здравейте и от мен.Хайде и аз да се запиша с моя първи детокс.Бях страшно впечатлена от резултатите,които са постигнали много от вас и затова се престраших да се пробвам.А имам и един здравословен проблем,свързан с HPV вирус и се надявам,че детокса ще ми помогне.Реших да се регистрирам,защото ми се струва ,че ще е по-лесно като се подкрепяме във форума :) .Вчера мина много лесно,дори английската сол не ми подейства така както очаквах,ноо днес...нещата са различни.Просто не мога да изляза от тоалетната :oops: .Надявам се това да свърши скоро и да не си откарам цял ден там,че имам доста ангажименти.
Пожелавам успех и силна воля на всички детоксващи се,а аз ще се отчета в края на деня.Хубав ден от мен!
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Ето ме . първия ден мина добре. Вода, диня и фреш. Сега обаче ме боли глава. И съм като парцал . Сила нямам за нищо.
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Заключено