ОКТОМВРИ вече ни напуска, ала ДЕТОКСА не пропускай!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Портокалина

Re: ОКТОМВРИ вече ни напуска, ала ДЕТОКСА не пропускай!

Мнение от Портокалина »

Cheva написа:Привет, момичета. :954
На 9.10. се роди втората ми дъщеря :965. Раждането мина почти естествено и
много осъзнато. Имам само 1 шев и бързо се възстановявам.
На изключително кърмене сме.
Видях темата и не устоях. :1062 Ще го мисля тези дни дали ще се включа и как.
Успех на всички! :922
:326 :968 :964 :973
ЧЕСТИТО! Страхотна новина, Cheva! Да се възстановиш бързо и да се присъединиш към редиците на детоксващите :1209
Този път мисля да пробвам на цитруси - сухи, несухи... сок ще пия и това е! Само се чудя кога точно да го започна - събота или неделя, но ще го измисля!

danid
Философска система

Мнение от danid »

Cheva написа:Привет, момичета. :954
На 9.10. се роди втората ми дъщеря :965. Раждането мина почти естествено и
много осъзнато. Имам само 1 шев и бързо се възстановявам.
На изключително кърмене сме.
Видях темата и не устоях. :1062 Ще го мисля тези дни дали ще се включа и как.
Честито!!!! Да е жива и здрава и много да те радва. СКоро си мислех, че нямаме инфо от теб. Дай малко повече информация за момата де

Аз родих Декември и Февруарския детокс бях на линия, макар че доколкото помня правех по 2 дни само, че при мен кърмата намаляваше, въпреки всички мерки, които вземах.

Успех във всичко
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

danid написа: че при мен кърмата намаляваше, въпреки всички мерки, които вземах.
От това се страхувам и аз. :???:

Какво да кажа ? :227
Тя е най-прекрасното бебе. :) Казва се Елиса, роди се 3200/51 . Спокойно бебе е.
Ето една снимка, която беше финална от серията снимки , проследяващи моето
растящо коремче.
end_e.jpg
(32.04 KiB) Свалено 915 пъти
Чувствам се прекрасно и ме изпълва вътрешна хармония.
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
danid
Философска система

Мнение от danid »

Като видя такава снимка и искам пак бебе... само да бях с 2-3 години по-млада :328

Случвало ли ви се е? Лятото видях една майка с момиченце на около 6 месеца и така ми се прииска да гушна пак едно такова...
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
mirka_ss

Мнение от mirka_ss »

danid написа:Като видя такава снимка и искам пак бебе... само да бях с 2-3 години по-млада :328

Случвало ли ви се е? Лятото видях една майка с момиченце на около 6 месеца и така ми се прииска да гушна пак едно такова...
Всеки път,когато видя бременна жена или бебе умирам,защото никога вече няма да изпитам отново това чувство.И като знам,че донякъде съм си виновна-защо чаках да стана на 30+ за да мисля за второ дете. Разбирам те много добре.
Портокалина

Мнение от Портокалина »

mirka_ss написа:И като знам,че донякъде съм си виновна-защо чаках да стана на 30+ за да мисля за второ дете.
Момичета, недейте така! Аз съм почти на 30 и нямам ни едно още :???:
Портокалина

Мнение от Портокалина »

Cheva написа: Какво да кажа ? :227
Тя е най-прекрасното бебе. :) Казва се Елиса, роди се 3200/51 . Спокойно бебе е.
Ето една снимка, която беше финална от серията снимки , проследяващи моето
растящо коремче.
end_e.jpg
Чувствам се прекрасно и ме изпълва вътрешна хармония.
Страхотно изглеждаш, Cheva! :326
danid
Философска система

Мнение от danid »

Портокалина написа:
mirka_ss написа:И като знам,че донякъде съм си виновна-защо чаках да стана на 30+ за да мисля за второ дете.
Момичета, недейте така! Аз съм почти на 30 и нямам ни едно още :???:
Спокойно Мила,

10 години са достатъчни за 2-3, че и 5 деца, но аз вече съм на 40 и мисля, че ми е късничко вече... за съжаление и аз много чаках за второто, но да са ми живи и здрави, пък ще гушкам чужди бебета
mirka_ss

Мнение от mirka_ss »

Портокалина написа: Момичета, недейте така! Аз съм почти на 30 и нямам ни едно още :???:
Ако позволиш един съвет от мен-препатилата.Питай майка си,кога е влязла в менопауза. Лично при мен от там тръгнаха нещата-незнанието,че понякога това се онаследява.
Пожелавам ти колкото желаеш здрави дечица :923 ...,но не чакай дълго.
Спирам,че темата не е за това.

Аз утре пак съм с вас на сок от ябълки или диня (имам 3,но ще видя стават ли изобщо за нещо).
Успех и сили на всички :524.
vesin

Мнение от vesin »

Ето ме и мен на октомврийски детокс! Скоро не съм се разписвала, ама дойде и този час! Дано издържа с лекота и успея да изчистя мръсотиите от организма си! Стартирам днес,сутринта изпих солта, до тук едно кафе, един чай, сега наливам втори...
Ще съм на круши от нашата градина! 100% био!!!
Чева....честито ти щастие! Много ме стоплиха твоите снимки! Дъщеря ти е прекрасна, а и ти също!!! Сигурно чувството е невероятно! Желая ти едно прекрасно майчинство, да се наслаждаваш с радост на всеки миг! :922
danid
Философска система

Мнение от danid »

И аз стартирах, макар и малко късно, че ходих да ми вземат кръв за профилактичен. Ще съм на грозде днес. Този път съм запазила 2 от 3-те кг от миналия детокс - стартирам от 82 и май за първи път от пролетта на 2009 ще видя 7-цата. Със зъби и нокти ще се боря да я задържа, а вече мога да си мечтая и за заветната 6-ца.

Аз не помня, до сега май не съм била в цикъл, някакви специални препоръки? Зори имаше богат опит поне в началото май. Вероятно медец с лимон ще ми помагат ако отпадна много, нещо друго? Добре, че е събота, на мен в къщи ми е по-лесно.

Успех на всички
Заключено