НОЕМВРИйският ДЕТОКС е тук, на килограмите на пук!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
Ql4e ZLAto
Трошач на клавиатури

Re: НОЕМВРИйският ДЕТОКС е тук, на килограмите на пук!

Мнение от Ql4e ZLAto »

Чериии, не ми се кани многооо, че Ша взема да не дойда от страх :plezya se
А Фюти к'во я мамиш с розенце, тя пие само чай, безцветен един такъв, виждала съм я, вярвай ми... :955 :955 :955
Браво, мецанки, страхотни сте!!! :326 :326 :326 В предния си пост исках да кажа, че няма какво да пиша, щото ако пиша ще взема да демотивирам някоя от вас без да искам :oops: ... ама сигурно сте разбрали ... :222
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wF8KhJ2/weight.png[/img]

http://station.ru/RadioStation.aspx?id=1723&flash=1&play=1" onclick="window.open(this.href);return false;
ellyto

Мнение от ellyto »

А герой....и мен ме мързи, ама знам, че е хубаво да не се отказвам и събирам сили...е сега като гледам, че следващият детокс е между Коледа и НГ най-вероятно няма да мога да го направя, защото ще сме някъде на почивка и просто не си го представям как ще се случи..Може да направя другото прочистване или някой разтоварващ ден преди Коледа.
Petunija

Мнение от Petunija »

Ей, хора, не било лесно брее...

Съвсем се омърлуших и хич не ми се ходи на танци, което е нехарактерно. А дали ще мога да подскачам....надявам се. Някак отпуснато, вяло и прималяло ми е. Искам да си легна, но скоро няма да стане.

Иначе мисля, че даже прекалих с течностите - до сега 2,5л. вода + 1,5л.сок + 2 големи чая, вкъщи продължавам.

Сега не ме мъчи толкова глад, нито ми е било студено, на главоболието не му мина номерът, само къркорежи и общ дискомфорт в стомаха и лека болка в подребрието - нищо кой знае какво. Но по едно време направо си бях озверяла и затиснах със сокове.

Леле хора, вие сте герои щом по три дни го правите, един е приемливо, чудя се как ще издържа и утре, ама три дни....шапка ви свалям! :326 :326
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Тука съм,подкрепям ви, чета ви и се стягам за утре.
Днес направих вегатест и за мое учудване много малко са нещата,които са в червената графа (за разлика от мъжа ми, на който преобладават червените).Не знам доколко е достоверен,но ще опитаме. Освен това ходих на класически хомеопат, който да погледне глобално на всичките ми болежки- душевни и физически. До толкова я затрудних милата, че ме помоли да изчакам до утре,докато прецени и вземе решение какво да ме прави. А принципно е добър специалист. Дано един комплексен подход да ми помогне.
Утре съм с вас, след малко отивам да набавя плодове за утре, ансол имам.
Много сте готини, ентусиастки заразяващи! Давайте,по-голямата част мина, почти не остана!

Златце, споко мацко! Отдай се спокойно на нищоправенето си и не се терзай! Ще ти дойде времето и ще бъдеш първа наредена на хорото. Ти сама ще усетиш кога е дошъл момента.

Петунко, отдай се на нещо приятно-не мисли за глада и дискомфорта- 3 дни не са кой знае какво,повярвай! На фона на 15 например. Гледай да не се отпускаш,защото утре е най-важния ден. Не си струва да пропилееш предните 2. Хайде, утре пак ще сме си заедно,ще ни е лесничко.Изтрай само тази вечер! :1074
danid
Философска система

Мнение от danid »

Наминавам да видя какви ги вършите :329

Аз днес съ :329 м адски назад с течностите, едва 2,2 литра и няма да мога да стигна 4, а понеже някой се оплака, вече съм и аз в цикъл, чудничко

Който не дойде в събота няма да види изненадата :plezya se - надявам се да ви хареса и да не ме забравят като един друг път...
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
mira_b

Мнение от mira_b »

Ето ме и мен...ако така вървят нещата до края на деня ще е Ок -до сега 3 л.вода, 3 чая и 3 круши. Замайване и при мен има и на моменти е доста силно. Предполагам е от понижените нива на кръвната захар, но като хапна плод и пия вода или чай с мед се оправям. Днес пробвах да си направя чай масала, прочетох го по-горе и веднага се навих. Нямах всички съставки, но и тези, които сложих стана супер заграяващо питие. Само студените крака и ръце не мога да стопля този път...а за 00 не ми се говори, този път направо си прекарах деня там...
mirka_ss

Мнение от mirka_ss »

Такааа и този ден мина успешно. Днес имахме двама рожденика - честитих, взех си от почерпката нооо...си я скътах за петък :D .Много съм доволна от волята си. Мисля си как мога да издържа 3 дни детокс без храна, да готвя, а не се владея през останалите дни :124 .Странна работа :1044
Хайдеее не остана! Отивам да правя пълнени пиперки за половинката :).
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Хм, днес да мине и утре да дойде! :221 За предпочитане е вече да съм трети ден, ноооооо ето го - не остана. Към 18 часа бая бях прегладняла, но допивам вече един литър сок и нещата се нагласиха - няма да прибягвам до други средства за "затъкване" :1062 .
Petunija написа:Ей, хора, не било лесно брее...

Съвсем се омърлуших и хич не ми се ходи на танци, което е нехарактерно. А дали ще мога да подскачам....надявам се. Някак отпуснато, вяло и прималяло ми е. Искам да си легна, но скоро няма да стане.
Петуний, ти ли казваш, че не било лесно! Я си погледни постинга в ларингитната тема иииии мисля, че няма да имаш основание за такова твърдение. Та ти си минала през къде по-страшни неща от 1 ден на сокчета! Имаш сили и още как. Това наистина е един страхотен метод за здравето ти иии си заслужава! Ти го заслужаваш! :923 Пребори се за тази вечер, а утре можеш една лека салатка да си подариш и всичко ще е минало! :D
Ql4e ZLAto написа:Чериии, не ми се кани многооо, че Ша взема да не дойда от страх :plezya se
А си посмяла да не дойдеш, а не сме те измъкнали от вас :1062 :1062 ! Няма такива неща - ще се видим, ще си лафим и ще се смеем по много! :923 А пък Фюта верно само чайчета пие :1209 .

Мирка, и аз съм така - устисквам, устоявам по време на детокс и през останалото време ............ е така :622 :622 :622 :622 :622 :622

Мърморин, очакваме те утре като доза аспирин! :955 :922 :922
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Портокалина

Мнение от Портокалина »

Да се отчета и аз с успешен втори детокси ден :1209 Мааалко съм назад с течностите, но 3 литра ще закърпя. Даже и на фитнес бях :1216
Много странна работа с тази отпадналост и виене на свят, за които споделят някои от момичетата. Petunija, ако наблягаш на соковете повече и по-малко на вода може би няма да ти липсва енергия. Аз например пия само фреш с вода 1:1, минерална вода я изпия една чаша за цял ден, я не... Имам много пауър и за работа, и за тренировки :1099
Горе главата всички! Само утре остана и в четвъртък всички в табличката :1209
diva

Мнение от diva »

Привет!
Тук съм за отчет и... право в леглото :)
Не мога да повярвам къде премина през мен четири литра разреден сок и около два литра чай...
Но ми е леко и дори не ми е много студено.
Хей, казаха ми, че съм по-хубава :1206 :221 :925 - туй е сокчето ;)
Лека и топла нощ!
А утре... всички пак на детокса!
Petunija

Мнение от Petunija »

Чери, не можеш да си представиш колко ми помогна, колко повдигна духа ми, колко просто ми се видя изведнъж всичко. Учудващо на танците бях ОК, почти на 100%. След танци никога не ми се яде, а ми се пие фреш, така че сега не ми е трудно. Просто през деня имах няколко кризисни момента. Но доколкото се познавам що за магаре съм, предаването ми е чуждо. Трудно, но не невъзможно! Ще устискам! Аз мога!
Детокса освен другите ползи, калява волята и психиката, сериозно предизвикателство си е, поглеждаш себе си отстрани. Благодарна съм!
Приготвих си сокчето за утре. Ще гледам да си легна по-рано, за да мине по-бързо времето.
Вдруги ден, за мое нещастие няма да мога да хапна каквото ми се яде заради супер ограничената анти-кандида диета. Ама какво да се прави!

В заключение мога да кажа за първия си ден на първия си детокс - УСПЕШЕН! Единственото ми прегрешение беше мъъъничко суха сметанка в кафето, че да го преглътна.
Доволна съм! Чувствам се освободена, спокойна, ефирна.

Браво на всички вас, с които бяхме днес заедно! Лека и спокойна нощ!
Заключено