Дро, ами ти така или иначе си направила еднодневен детокс и този път, така че не си се провалила.droidd написа:Добро утро!
Бързам да пожелая успех на всички със захранването !!!
Защото аз тотално се издъних снощи с гръм и трясък и не се омазах, а направо се осрах :128![]()
![]()
![]()
Сега си анализирам ситуацията на "трезва глава" и стигам до следните изводи:
1.Пропуснах да се заредя със зеленчуци.А вчера нямаше как да изляза, заради действието на ансола. Една салатка щеше да спаси положението.![]()
2.Трябваше да послушам вътрешния си глас и да си сваря 2 картофа следобяда.![]()
3.Физически бях изключително преуморена и трябваше да се спра на еднодневен детокс, за да не ми идва вповече.
Иначе твоите оценки се отнасят в пълна сила и за мен! И аз не устисках снощи и се издъних, ама пък ми беше толкова вкусен ориза който хапнах. Ако си бях взела моркови със сигурност нямаше да се стигне до този краен резултат, ама пусто като не ми се мърдаше навън в това ледено време. Така, че имам 2 дни детокс по правилата и провален трети ден. Обаче се чувствам добре и нямам грам вина у себе си .. както казва Гарфилд " аз не съм виновен, те ( лазаните) първи започнаха", в моя случай е ориза :lol:
Той нападна пръв.