ехо 2 и още нещо

Свобода на словото
Заключено
Аватар
марчи
Писател на форума

Re: ехо 2 и още нещо

Мнение от марчи »

Ехоооо, къде сте всички?
Зори, благодаря за успокоението,и аз си мислех да "джасна" една биоформулка1, действа ми много добре. Ще се "видим" в понеделник
Ver

Мнение от Ver »

марчи написа:Абе, Вер, ти като не детоксваш, нали другото прочистване си остава, да не си размислила? Че аз даже вече и жито си купих от един биомагазин(ама то много скъпо, бе?!). Не знаех какво друго да взема, че в магазина на всички пакети с жито пишеше Парено жито за варене-дали става, че трябва килограм, а аз взех половин?
Kakво ти размисляне?! Казана дума, хвърлен камък! На 27 започваме.
Житото в био-магазините е скъпо, на Женския пазар е без пари ....но щом вече си го купила ;)
Ще ти трябва 1 кг - разделен за всеки ден по 100гр, които се накисват в топла вода от предната вечер.(още ябълки, орехи и мед) В темичката го има подробно.
Аз предния детокс така го окепазих, че за този изобщо не съм си точила зъбите (нали се познавам, като огледнея в главата спасение няма) ,...та в този смисъл, ще ми е мноооого трудно идните 20 дни, но както се казваше в едно филмче: "Ако не сега кога? Ако не ние кой?"
:221 :fan
emi-1

Мнение от emi-1 »

Здравейте мацки,
Марчи,снощи не успях да ти пожелая успех,защото видях за участието ти след като бях писала,но сега ти го пожелавам.Въобще не се притеснявай.Абстрахирай се от камерите-все едно си на среща с нас.Защото ние сме най-любопитните зрители на предаванията с участие на наши момичета.Вълнуваме се с вас,стискаме ви палци...
Имам молба-дайте линк към житото-какво се прави с него,защото аз се сдобих с жито,уж да покълвам,но все още нищо не съм започнала.Да взема да се включа във вашата групичка,та дано съм по-сериозна.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

emi-1 написа:Здравейте мацки,
Марчи,снощи не успях да ти пожелая успех,защото видях за участието ти след като бях писала,но сега ти го пожелавам.Въобще не се притеснявай.Абстрахирай се от камерите-все едно си на среща с нас.Защото ние сме най-любопитните зрители на предаванията с участие на наши момичета.Вълнуваме се с вас,стискаме ви палци...
Eй това е най-точното нахъсване за ефир. Момичета, просто си мислете, че сме някъде заедно и си споделяме. Дръжте се естествено, защото всичко останало личи. Екипът е готин, док ще е с вас и ще е даже и по-щастлив от вас.... просто защото вие сте там.
emi-1 написа:Имам молба-дайте линк към житото-какво се прави с него,защото аз се сдобих с жито,уж да покълвам,но все още нищо не съм започнала.Да взема да се включа във вашата групичка,та дано съм по-сериозна.
Ето ти линк, Еми! :) Не знам за житните кълнове, но соевите са особено вкусни..... особено на салата в китайски ресторант. :1062 Еми, благодаря за съвета за намиране на форума в нета.... може би наистина трябва да го индексираме по-добре. :329

Да ви кажа днес употребих цялата си енергия (а тя не е баш много, щото когато стомахът ми е празен и главата кухее :221 ) да довърша една презентация. Е, направих я...... НО не може да се качи в пълния си блясък в нета :sad: ..... минава през конвертор и около 15 процента от анимациите вътре......... просто ги няма. Конверторът му с конвертор не може да ги преобразува и слага на тяхно място грозни ...... неща. Пиша ви го щото много исках да ви пусна тази презентация сега, но вместо това....... утре ще я коригирам :328 :328 .

Знаете ли, тази вечер като си взех Бела от градина, Коки вече се беше прибрал от училище. Казах му да дойде в градината на Бели. И той дойде..... само по една блузка. Естествено, върнахме се към къщи да му вземем зимното яке. Качих се у нас само аз и като усетих топлината на апартамента ми се прищя да си легна. Вместо това обаче взех якето на Коки и слязох при децата. Решихме да се разходим из квартала. И добре, че го направихме. Насладих се на уникални багри малко преди слънцето да залезе. Небето имаше цвят на дълбоко море, облаците сливаха червено-оранжевите си одежди с листата на дърветата и сякаш огън гореше от земята та до ..... синевата. В един момент слънце вече нямаше, беше се скрило зад планината, но за сметка на това беше оставило част от лъчите си при нас. Те очертаваха всяка една сграда, предмет, дърво, а и Витоша с меки контури и им придаваха завършеност и красота. На едно поредно извъртане към небето я видях и нея....... красавицата, която ни събира всеки месец - ЛУНАТА! Огромна, ярка, силна и непоколебима. Много красиво беше, просто ...... много.

И на целия този фон да ви върна в реалността..... с Коки почнахме да се чудим откъде ни мирише на ...... ако. Оказа се, че е от едно.......... ами ако...... кво друго да е :1069 . Докато той и Бела си играеха на една могилка и залягаха по нея, Коко се е натъкнал на находка :1062 :1062 и си омазал едното коляно. После го пипнал с ръкава на якето си, а след това със същата тази ръка ме потупа и мене по рамото..... :123 . Красота и ароматерапия....... И говорим за градинка, доста голяма градинка в Младост току пред общината....... осрана разбира се.

Връщам се обаче сега към настоящето и ми се ще утре в 15,15 да се срещнем на ..... енергийно ниво. Може да е както Верчето го е написала или както всеки го вижда и чувства. Но просто да сме заедно!!!!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Мнение от mari_ko »

:1023 Тууууук съъъъъъъм :1023 ииииима ли бууууудниииии :1023
Тъй и тъй не може да се яде, поне да си попишем :1062 .
Боби, Марчи, поздравления за участието и успех. Вярно го е написала Еми, с вас сме, затаяваме дъх и гледаме почти без да мигаме. Освен това вече сме се похвалили на близки и познати, че две приятелки ще участват в "Денят е прекрасен" /нали сме такива, нищо, че не сме се виждали/. Днес следобед, като казах на комшийката пак да гледа предаването, тя ми казва "Те всичките ти приятелки ТВ звезди". Викам й "Ми София е това и да искаш не можеш да се скриеш. Аз, ако бях там, еееех, Оскар да са ми дали вече". Пък тя най-невъзпитано го взе за майтап и даже се смя на глас :???: , що ли :1044
То аз не, че не бях скоро в София :oops: Първо мислихме да ходим на 02.10. и да го комбинираме с една изненадка на Чери в Борисовата, но не стана. Но докато си бяхме в Ловеч, закарахме една приятелка /на 16.10/ до един лекарски кабинет. Имах телефона на Чери, но бяхме 5 човека /с Виктория/, валеше лек дъждец и нямахме никакво време. После разбрах, че в този ден Чери е пътувала към София, нямала е телефони и връхни дрехи :lol: Така, че без друго не ни е било писано.
Та тази приятелка я закарахме до лекарски кабинет "Био Дар" - беше говорила с тях, подготви си някакви изследвания и отиде да й изготвят индивидуална програма за проблеми с щитовидната жлеза и сваляне на килограми. Бяхме решили да си ходим по рано и да я закараме на 2.10. /по мое предложение/ и тя дори си запази час, но ние не можахме да тръгнем навреме. Затова отидохме на 16.10. Тя ги пита сутринта на скайп и я записаха за същия ден. Някой знае ли нещо за този кабинет и за тези програми? Те са най-различни - за високо кръвно и холестерол, диабет, алкохолизъм, наднормено тегло и много други.
Май стана и дълго и объркано, дано сте ме разбрали.
Аз тепърва смятам да гледам втората част на един китайски филм, който ми препоръча Вер. Вече и аз го препоръчвам. Вижте в "ХОБИ" за какво става въпрос.
:824
Краси, да ви е здрава, щастлива и игрива малката Вики. Да носи само радост на мама и на тати. Весел празник и целувки
:225 :526

Сладки сънища на всички :329
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Марико, нямам време да пиша дълго, че в 10.30 ще си водя Коко на Софийския математически турнир в неговото училище...... НО НЕ МОГА ДА НЕ НАПИША...... КОЛКО МНОГО, МНОГО, МНОГО.... МЕ РАЗВЪЛНУВА С ПОСЛЕДНИЯ СИ ПОСТИНГ. Само ако беше станало всичко, както си го беше планирала, щях да съм най-щастливия човек на земята..... уникално щастлив, уникално изненадан и ........ вярваща още по-силно в "Човека до теб!". Наистина много ти благодаря...... не за постинга, а за това, че си искала да направиш толкова много неща и си се сещала за мен........ познато ми е чувството и тръпката да искаш да изненадаш някого..... :954 :954 :954 :954 .
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

VIKI1023
Рицар на перото

Мнение от VIKI1023 »

Мерси много Марико за пожеланието!
Почерпете се с каквото всеки си пожелае,че нали е детокс,а и да не развалям дисциплината. :528 :627 И едно наздраве от мен!
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/23_13b_48FF8640_RdoCenxke_8.gif[/img][/url]
lindorina
Цветна долина в омая

Мнение от lindorina »

cchery написа:[Насладих се на уникални багри малко преди слънцето да залезе. Небето имаше цвят на дълбоко море, облаците сливаха червено-оранжевите си одежди с листата на дърветата и сякаш огън гореше от земята та до ..... синевата. В един момент слънце вече нямаше, беше се скрило зад планината, но за сметка на това беше оставило част от лъчите си при нас. Те очертаваха всяка една сграда, предмет, дърво, а и Витоша с меки контури и им придаваха завършеност и красота. На едно поредно извъртане към небето я видях и нея....... красавицата, която ни събира всеки месец - ЛУНАТА! Огромна, ярка, силна и непоколебима. Много красиво беше, просто ...... много.[/b]
:954 Черитка,незнаеш какви мисли ми минаваха нощес към 1.00часа.Сигурно съм усетила телепатично какво си написала :221 Та:по това време,долу- горе беше същинското пълнолуние, излязох навън да погледна луната - беше едно светло,а тя необезпокоявана от никого,сияеше в целия си разкош.Както се казваше:"Луната бавно се търкаля по килима от звезди,бурното море заспа,а ти?!!!/това за морето ,само за морските ни момичета :) /
И,мисля си аз ,да ти звънна и да излезеш да направиш една снимка на тази красавица,защото аз нямам "подръчни материали"После да я уголемиш и сложиш като лого на отделна темичка за нашата сбирка всеки месец в 15.15 часа
ОООбаче,навреме се отказах,защото кой знае колко сладко спеше и щеше да ми теглиш няколко благословии :221 Но,все някога може и да се получи.
Днес сме заедно в 15.15 ч момичета . :329 за всички
Преди шансът да ви награди с голям успех,той първо ви изпитва в трудности!

http://img.wallpaperstock.net:81/spring-feeling-wallpapers_5137_1024x768.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8jVF4RfE3CJOqLOnIe4FC6dOMme1PC45jE5g2z4F9cUYwNzrkPA[/img]
Мари-Жоли

Мнение от Мари-Жоли »

Здравейте, момичета!
Заедно бяхме - усетих ви! Към всички поотделно изпратих най-красивите чувства, които съществуват - ЛЮБОВ и БЛАГОДАРНОСТ! Щом Водата ги усеща най-положително и реагира най-красиво на тях, значи наистина ТОВА Е НАЙ-ВЪЗВИШЕНОТО И КРАСИВОТО! Ето вижте сами каква красота: [img]http://watermessage.hit.bg/Masaru_Emoto ... _No_16.jpg[/img]
- това е след "Благодаря!" на всякакъв език, а това: [img]http://www.spiralata.net/kartinki/love2.jpg[/img] е написано ясно! :954
На водата си постоянно и благодаря и я обичам, та вас ли няма!
:922
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Здравейте, мацюнки! Бях с вас днес! О, да..... бях и още как!!! Знаете ли..... съдба, природа, сила...... има такива неща и за пореден път се убеждавам в това. Бях си навила алармата на телефона. Но нали ми е новичък и не съм му свикнала на музиките. Със сигурност нямаше да го чуя, ако..... не беше тази сила. В часът за кръга по пълнолуние ние сме с децата в зоото. Вече сме привършили обиколките, разделихме се с нашите приятели и с Момчил сядаме да си отдъхнем на пейките около една детска площадка. Аз се опвам възнак на пейката, главата ми ляга на коленете на Момчил и се взирам в небето. И в този момент, точно в този момент....... я чух - алармата - звънеше си тихо и приспивно....... усетих я по слабата вибрация, която се предаваше на гърдите ми, защото телефонът беше пъхнат във вътрешен джоб на якето и като съм легнала на пейката се е опрял върху гърдите ми... И си представих в този момент как мисълта ми е бяло пухкаво облаче, излиза от сърцето ми и прескача по дъговидна траектория към Севлиево, минава през Горна при майка и брат ми, посещава Елкрато в Лясковец, следващия дъговиден отскок я води при Мими в Добрич, а после с удоволствие се отправя към Варна - там знаете на колко много места трява да мине, за да напусне северното море и огрее южното в Бургас, където Марико и Мац са с нас, мине през Еми, Мимозка в Пловдив, заобиколи през Перник с Елисчето ииииии се върне пак там...... на пейката в зоологическата градина. И така събрала енергия от нея се отдели един бял лъч, който полетя нагоре и се сля с.......... вашите бели лъчи в кълбо от бяла енергия, под която стоеше Бели...... знаете, че тя има проблем (макар и не сериозен). Ами това е....... бях с вас, видях ви, усетих ви...

Момичета, отивам да си прибирам цветята от терасата...... после обещавам да ви пиша повече. Линди, да беше ми звъннала мила... :920

Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

Мърмори написа: Хриси,да ти кажа май доста сме тука препатили от ужасните мисли,преминали през умните ни главици. Няма да забравя ужаса от преди 3-4 месеца. Наистина не го пожелавам на никого.Ти си като мен-и мен като ме налегнат разни черни мисли и се скатавам в черупката си и се тормозя сам самичка и все си казвам,че ако споделя ще ми олекне...и все не ми се получава споделянето. Все си мисля,че ще натоваря хората с негативни емоции...
Ох и за съм така мацки :) И аз си казвам трябва да се говори, знам го и до там. Нищо някой ден трябва да успеем :)
Хриси, като имаш проблем пиши, наистина се успокоява човек, след вълната от положителна енергия, която го залива след това. Лично се убедих в това, когато се притеснявах за втората бременност. Радвам се че всичко е ок при теб. :922
Малко ще ми е разхвърлян поста, но от 2 дни се опитвам да ви изчета и да пиша и не успявам та ще карам на спомени.
Аси, за опиума трябва да питаш Исето, тя даваше на Калина, но мисля че за 5- ца ставаше дума. Аз съм вземала Ликоподиум 9 за същата цел - 2 х 5.
Мари_ко, хайде идвай де. Ша тЪ напра'им завездЪ :)
Чери, като отиваш в градинката край общината звънкай де. На две крачки съм от там и вече излизаме с малката.
А за малко да забравя. И аз бях с вас или по скоро и ние бяхме с вас - кърмих Цвети :)
Марчи, много се радвам че ще сме заедно, че доста се притесних. А те мойте колего сасе приготвили да ме гледат всички в офиса, мали шА умра от срам, но го дължим на доктора, нама как. И моето ревю приключи. Почти се харесах даже. Да живее шопинга :222
Още много неща исках да ви пиша, ама пустото му кърмене - не остана много мозък :1069 :1069 :1069
Честита ти рожденничка, Вики. Жива и здрава, да е много усмихната и щастлива.
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
Заключено