ellis_stoyanova написа:макар да няма камбанка,или поне аз не я виждам.
Аааааа, молА ви сА - без провокации :1140 :1140 .
Елисче, с какъв телефон работиш?! Щото аз от миналата седмица съм горд собственик на телАфон с Андроид иии даже вече пусках пост от него

- верно зор това цъкане по малките букви, ама в нужда и това върши работа.
Хора, днес ми се видя нещо студено навън. Комай зима иде?!?

Вярно, сняг не се види и съм още с маратонки, ноооо да не предизвикваме баба Хала, все пак.

Ние вкъщи сме добре. Всички. Силно се надявам така да си изкараме зимата. Аз миналата седмица бях със запушен и сух нос, но и това мина скоропостижно. Абе като цяло нещата се нагласят според желанията ми. Все още нямаме идея къде ще сме на Коледа - лично на мен ми се ходеше до Лондон, ама т.к. не ми е в квартала

, явно няма да ме огрее. :lol: Закопняла съм за едно СПА с топла сауна и парна баня, в които да се размажа.... и като се замисля, че зависи само от мене дали ще ида или не, и ми става зле, щото трябва да се размърдам

.
Чудя се как да прикъткам майка ми да дойде на преглед в тукашна поликлиника. Закъсала е с колената - по всяка верятност гонартроза и се опъва като триглаво магаре на берлинската стена

и не ще да идва на преглед тук. Въобще, откакто и брат ми и снаха ми заминаха да живеят в Габрово (юни тази година), тя съвсем нещо ... абе нещо се промени. И все по-упорито ми отказва да идва до София

.
Като казах Коледа, да се похваля, че се очаква Бели да има изяви с клуба си по художествена гимнастика - една в местното читалище, и другата - в Ринг Мол

. Ще чакам с нетърпение, защото ние навикнахме да ходим на мачовете на Коки от първенството за техния набор, но Бели е имала изяви само в рамките на тържествата на клуба си.
Ейййййй, казах ли ви, че дребен Джи - или по-известен като Арти:
падна в ............................... тоалетната чиния :1140 :1140 . Подробностите са без коментар, защото са загадка и за нас, но фактите са факти - една вечер миналата седмица, към 23 часа Момчил ми го донесе мокър от главата надолу

. Обясни ми, че му мяукал жално на вратата и като го пуснал в спалнята, Арти се гушнал в него. Това е супер странно, т.к. дребният не се гушка..... но, когато си паднал в тоалетната чиния, явно имаш нужда от приятелска прегръдка

....... Както и да е - къпахме се в полунощ...

.
Такива ми ти работи. Оставям ви до следващото включване.