Първи сняг затрупа, ела на топло в мечата хралупа

Свобода на словото
Заключено
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Re: Първи сняг затрупа, ела на топло в мечата хралупа

Мнение от ellis_stoyanova »

Честит рожден ден,Сиси!пожелавам ти сбъднати мечти и много щастие!Да ви е здрава рожденничката,Цони и много поводи за рмдост. Аз тези дни се опитвам на няколко пъти да пиша тук,но милия телефон е по упорит от мен и неиска да ми праща постовете.дори незнам дали и сега ще успея,но все пак...тууук съм....няма да съм многословна,за да не се пръскам от яд ако пак не стане.
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

ellis_stoyanova написа:...тууук съм....
:524 Здравей! :922
"Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно" Уолтър Липман
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Здравейте мацки ! не включвам редовно ,знам ,но като че ли няма какво толкова да пиша . Здрави сме , добре сме , има текущи грижи ,но ги борим ))) :1216
Елисче,честит рожден ден на Анджи! Да те радва да е здрава и с късмет!!! Весел ден !!!
Вер, как сте ? Как върви при вас ?
Чери , Искам да ти кажа ,че сина ти е страхотен !
Няма да пиша за всеки поотделно,извинете ме ,моля ! Явно всички сме ангажирани с нещо и личното ни време е разпределено по други задачи,затова смятам ,че не е много активно надговарянето . Аз не се сърдя на никой. Ние в неделя бяхме на театър. Гледахме постановката " Магьостника от ОЗ".Не беше лошо . Най много ми допаднаха КУЧЕТО И ПЛАШИЛОТО. Не ми хареса изказа на актьорите . За да е по осъвременена постановката доста жаргонен език се ползва . Все пак беше приятно. После си организирахме едно черпене в ХЕПИ. Макар да съм голям противник на храната там останах очудена ,че ми допадна една салата с киноа и бразилските им хлебчета. И май под влияние на виното и добрата компания останах доволна . Посетихме и немския коледен базар който обаче си е станал вино,скара. Преди няколко години когато беше първия пред Университета беше много по хубаво . Имаше играчки , сувенири ,целодневна програма на сцената и ЕЛЕН И Снежен човек за децата . Сега е малко по пусто и хората само пият и ядът! Нещо не е баш как трябва . Ще ви споделя как е във Виена понеже сме се организирали да отидем за два дни към 12 декември . Точно за коледните им базари ))). Иначе работя . Нищо интересно ! На всички хубав ден ! Да питам какви планове имате за Коледа и Нова година ??? Споделете ! :D Да се споделя е най -хубавото нещо на света . Благодаря ти ЧЕРИ ,че създаде тзи прекрасен дом за споделяне !!! :922
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Фюти,много благодаря,че си се сетила за празника на моето слънчице,макар да няма камбанка,или поне аз не я виждам.Да днес моето момиче става на 6.Пожелавам си единствено да е здрава,за всичко останало аз ще бъда до нея и ще я подкрепям!Много ги обичкам...
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Епиктет
Ver

Мнение от Ver »

Е, как да няма камбанка, Елис :)
Запомнила съм ги аз Анджи и Ивето, защото с Мони и Ава са в едни и същи месеци :)
Честита Рожденчка!
Да ви е здрава и засмяна :) Безгрижна, спокойна и радостна!
[img]http://www.fictionalfood.net/wp-content ... Cake10.jpg[/img]
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Честит рожден ден, Анджи!
Желая ти много весели игри и забавни приключения!

[img]http://i.embpersons.com/cute/org/5c2847052d71.jpg[/img]

А на мама пожелавам да намери своя път към хармонията :923

[img]http://1.bp.blogspot.com/_aRNIZQK3144/S ... uket_3.jpg[/img]
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

:939 :1131 :1213 :1131 :932

Честит рожден ден на Анджи! Желая й свободата на птиците, покоя на дърветата и радостта на пеперудите, окъпани от първите слънчеви лъчи! Нека бъде голямата гордост на мама и тати и да се учи от тях на обич, любов и разбирателство! Елисче, имаш личен празник и ти желая той да бъде прекрасен и вдъхновен за теб! И ако ще плачеш, то да е през смях и от гордост, защото днес е твоят ДЕН за голяма радост! :954 :954

[img]http://ecx.images-amazon.com/images/I/5 ... AA280_.jpg[/img]
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

ellis_stoyanova написа:макар да няма камбанка,или поне аз не я виждам.
Аааааа, молА ви сА - без провокации :1140 :1140 . Елисче, с какъв телефон работиш?! Щото аз от миналата седмица съм горд собственик на телАфон с Андроид иии даже вече пусках пост от него :1062 - верно зор това цъкане по малките букви, ама в нужда и това върши работа.

Хора, днес ми се видя нещо студено навън. Комай зима иде?!? :1178 :1161 Вярно, сняг не се види и съм още с маратонки, ноооо да не предизвикваме баба Хала, все пак. :1062 Ние вкъщи сме добре. Всички. Силно се надявам така да си изкараме зимата. Аз миналата седмица бях със запушен и сух нос, но и това мина скоропостижно. Абе като цяло нещата се нагласят според желанията ми. Все още нямаме идея къде ще сме на Коледа - лично на мен ми се ходеше до Лондон, ама т.к. не ми е в квартала :1062 :1062 , явно няма да ме огрее. :lol: Закопняла съм за едно СПА с топла сауна и парна баня, в които да се размажа.... и като се замисля, че зависи само от мене дали ще ида или не, и ми става зле, щото трябва да се размърдам :1069 .

Чудя се как да прикъткам майка ми да дойде на преглед в тукашна поликлиника. Закъсала е с колената - по всяка верятност гонартроза и се опъва като триглаво магаре на берлинската стена :221 и не ще да идва на преглед тук. Въобще, откакто и брат ми и снаха ми заминаха да живеят в Габрово (юни тази година), тя съвсем нещо ... абе нещо се промени. И все по-упорито ми отказва да идва до София :1044 :1044 .

Като казах Коледа, да се похваля, че се очаква Бели да има изяви с клуба си по художествена гимнастика - една в местното читалище, и другата - в Ринг Мол :954 . Ще чакам с нетърпение, защото ние навикнахме да ходим на мачовете на Коки от първенството за техния набор, но Бели е имала изяви само в рамките на тържествата на клуба си.

Ейййййй, казах ли ви, че дребен Джи - или по-известен като Арти:
20141121_180228[1].jpg
(1.23 MiB) Свалено 541 пъти
падна в ............................... тоалетната чиния :1140 :1140 . Подробностите са без коментар, защото са загадка и за нас, но фактите са факти - една вечер миналата седмица, към 23 часа Момчил ми го донесе мокър от главата надолу :221 . Обясни ми, че му мяукал жално на вратата и като го пуснал в спалнята, Арти се гушнал в него. Това е супер странно, т.к. дребният не се гушка..... но, когато си паднал в тоалетната чиния, явно имаш нужда от приятелска прегръдка :955 :955 ....... Както и да е - къпахме се в полунощ... :1069 :1069 .

Такива ми ти работи. Оставям ви до следващото включване. :D
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

Охо, пак празници! :954 Елис, честита ти рожденица! Растат децата и това е. :954
Нека Анджи има детство, изпълнено с обич, мечти и приятели! [font=][/font] :954 :954
"Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно" Уолтър Липман
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Елис, приеми и моите най-добри пожелания по случай вашия празник!
Да ви е много здрава, щастлива и успешна рожденичката! Да преследва докрай целите си и да сбъдне мечтите си!
И понеже вече е ракийно време :1062 , вдигам наздравица за ваше здраве, само че не с ракийка, а с винце...
:1209
images 2.jpg
(13.47 KiB) Свалено 527 пъти
Никога не е късно за ново начало!
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мили момичета,скъпи приятелки...какво да ви кажа...разплакахте ме-да,затова защото всяка една от вас ми подари днес огромно щастие.когато едни хора,които дори не си виждал,отделят от времето си за да поздравят детето ти,няма как да не ме накара да се чувствам благодарна,че ви има в живота ми.благодаря ви от все сърце!!!Днес с Анджи и Ивето решихме да не правим грандиозни планове,защото често след това оставаме разочаровани.Тъй като Боби е на път в момента,решихмрд да не се събираме родата,а да дойдат само свекъра и свекървата.Вчера направихме кекс и една арабска торта,а днес излязохме да напазаруваме останалото.След като се прибрахме си направихме домашен фризьор и маникюр:)и двете кокони бяха на 7-мото небе от щастие.привечер отидохме до личната,която ме успокои,че нещата са добре и настроението ми съвсем се подобри.следваха гостите,подаръци,игра,хапване и пийване и малко преди да си легне знаете ли какво ми каза Анджи:'мамо,днес може да не сме правили нищо специално и да нямаше голямо парти,но аз се чувствам много щастлива,а ти си най-добрата мама!'останах без думи.....понякога на човей му трябва съвсдм малко за да е щастлив...

Епиктет
Заключено