Запазете близостта си с нов седмичен ритуал – съвместен душ преди работа? Внимавай - в социалния ти кръг влиза невероятно сладурче с горещи несериозни намерения.
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм
Oбзаложeте se кой от двамата ще предложи по-гореща похотлива поза. В тази игра няма да има губещи! Случайна среща с момчето, с което са прехвърчали искри в миналото, би могла да доведе до доста разгорещено продължение...
Седни в скута му с лице към него, целуни раменете му, след това започни да разкопчаваш дрехите му една по една. Никога не си била срамежлива, не изневерявай на себе си и подобри отношенията си с колега.
Твоя позната иска да те сватоса с един мъж. Позволи й - той ще е приятна изненада.
Моят резултат: Вярваш сляпо на интуицията си - Когато вътрешният ти глас се обади, правиш точно това, което той ти каже без да се замисляш... и това може да ти изиграе лоша шега. Ако никога не се консултираш с онази част от мозъка ти, която отговаря за логическото мислене, рискуваш често да взимаш глупави решения. Преди да се довериш изцяло на шестото си чувство, спри за пет минути, за да помислиш как ще се отрази това на дългосрочните ти цели (да намериш момче, което иска сериозна връзка).
Кротни се. Макар че обичаш купоните, не организирай нищо сега, за да не береш излишни ядове.
Резултат от теста
Леснодостъпна ли си?
Социалната мацка
Ти си като идеалния мобилен телефон: поддържаш перфектен баланс между откритост и отзивчивост. Достъпността е двупосочна улица, в която и двете страни трябва да бъдат едновременно активни и възприемащи. Не става дума само да приемеш някого в своята територия, но и да знаеш как ефективно да задържиш интереса му. Ще фиксираш най-населеното местенце на парти например, кухнята или бара, така че хората сами да идват при теб. По време на разговор използваш дори жестовете си в своя полза – излъчваш приветливост, докато докосваш ръката на събеседника си. На всичкото отгоре имаш съвсем ясно изградени граници на поведение. Умееш да поставяш дистанция между теб и околните, когато е необходимо. Така че, ако някоя приказлива колежка смущава работния ти процес или ти се лепне досадник и монополизира вечерта ти (отмъквайки те от тръпката ти), ще намериш начин да приключиш разговора учтиво и да се погрижиш за личните си интереси. Изключително приятелски настроена си и времето ти (и личното ти пространство) е важно – имаш магическата способност да го оценяваш.
Животът е прекрасен и ти винаги гледаш на него от хубавата му страна. Вярваш, че с усмивка и вяра може да се справиш с всичко и да преодолееш и най-голямото препятствие. Неслучайно хората те обичат и се чувстват добре в твоята компания. Ти си винаги усмихната и добронамерена, а оптимизмът и убеждението, че всичко ще се подреди, превръщат работата с теб в истинско удоволствие. Казват, че ако силно вярваш в нещо, то се сбъдва. Е, с твоето отношение към живота, определено ще сбъднеш много свои мечти.
Демонстрира ти сексуално-вокалните си дарби и ти прошепва всяка палава идейка, която му идва на ум. Не си падаш по спонтанността, но тъкмо пътуване в последния момент води до вълнуващ епизод.
Тайната на деня
Днес заслужаваш блажена почивка. Забавлявай се, без да мислиш за утрешния ден и бъдещето. Почерпи вдъхновение от щастието и красотата, които те заобикалят. Но имай едно наум - пази се от опасни изкушения.