ПРОЛЕТ ли е във гората, ПРОЛЕТ има и в душата

Свобода на словото
Публикувай отговор
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Re: ПРОЛЕТ ли е във гората, ПРОЛЕТ има и в душата

Мнение от ellis_stoyanova »

Христос Воскресе,мили момичета!БЪДЕТЕ ЗДРАВИ,ВИЕ И СЕМЙСТВАТА ВИ,НЕКА ИМА ТОПЛИНА И РАЗБИРАТЕЛСТВО В ДОМОВЕТЕ НИ!!!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК,МИЛА ЧЕРИ!Бъди все така позитивна,борбена,много здрава,за да покоряваш всеки връх в живота.Желая ти Момчил да бъде все така до теб,да те подкрепя и да живеете в любов и разбирателство!Пожелавам ти и Коки и Бели да растат все така прекрасни и умни дечица,водени от теб по пътя на приключението наречено живот!Бъди безкрайно щастлива
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Честит рожден ден, Чери!
Желая ти здраве и вдъхновение за нови пътешествия!

[img]http://s017.radikal.ru/i407/1212/13/97663b4fd71d.jpg[/img]
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Честит Рожден Ден, Чери! Остани си все такова слънчево момиче, което зарежда с присъствието си всяко място!Пожелавам ти една година изпълнена с вдъхновяващи дни, успешна и заредена с приятни емоции!Стремителен полет в бъдещето и голяма прегръдка от мен! :922
[img]http://i43.tinypic.com/2cdixps.jpg[/img]
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

[img]http://www.yambolsport.net/wp-content/u ... rU4tL.jpeg[/img]
Благословения!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Момичета, благодаря на всички ви!!! За хубавите думи, за прекрасните пожелания, които далеч не са протоколни! За това, че бяхте тук с мен на рождения ми ден!!! :922

Христос возкресе!!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Хайде да е жив и здрав и мъжът ти, Черко! Весело празнуване на празника, семейство! :1211
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Kleo написа:Хайде да е жив и здрав и мъжът ти, Черко! Весело празнуване на празника, семейство! :1211
Благодаря ти, Деска!!! :922 :922

Вече мога да кажа - ВКЪЩИ СЪМ СИ!!! След като днес "строших" едни 500 км за да ида да си прибера котараците от Горна и после пак обратно към София....., вече съм тук!!! Тази последна седмица направо се потроших от каране :1062 :1062 ... Сама си го направих - не се оплаквам :222 .

Сега се захващам да пооправя из нас - майка успя само за час и половина, който имах при нея, да ми напълни багажника на колата.... имам чанти да разтребвам. Втора пералня седи изсъхнала на терасата - да събера и разтребя. Да проверя домашните на Бела. Една салатка да клъцна иииии то ще стане време да ходя да събирам Бела от НСА :221 :221 :221 . Така че..... ви оставям!!! Но това само ЗАСЕГА!

Пък, който има време, да мине да разкаже как изкара Великден-а. :954
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Добро утро!! Будя ви тук с цитат от думите на художника Онник Каранфилян - предполагам, че името му не ви говори много. На мен, впрочем - също. Но миналата седмица в "моя" вестник го представяха заедно със семейството му. Едни негови думи много силно ме впечатлиха, може би защото това са и моите усещания. Той говори за неговото поколение - роден е 63 г, а аз 77, но смятам, че това което казва важи и за моето поколение:

"... А сега какво стана - пълна разруха и бездуховност на обществото. Нашето поколение, които вече бхяме на прага на съзнателния си живот в началото на демократичните промени, отнесохме най-голямата секира. Бяхме научени на родолюбие, останахме тук с надеждата нещо да се случи. А то каква е промяната - децата пият, пушат и се бият в училище, а правото да пътвуша го има, но за това трябват и пари. Днес не книгите и картини, а маратонките са ни по-скъпи!!!"

Цитат от в. "Всичко за семейството", бр. от 6 април 2017 г.

Този цитат може и да ви се струва малко криво начало за деня, но ..... доста добре и най-вече синтезирано обяснява бушуващото разминаване вътре в мен - силното родолюбие, което питая и равното на него разочарование....

И въпреки това - ДОБРО УТРО!!! :954 :954 Поздрави с песента на България за Евровизия - не съм я слушала, все още. Любопитно ми е. :954

[youtube]OCZjiCqEaog[/youtube]

Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Оооо, Чери, Добре дошла :923 Имам още малко снимки да разгеждам около 102 май бяха :1062 Прегледах ги набързо от работа, но тази вечер на спокойствие ще им се насладя.
За празниците си бяхме в къщи.Купихме тротинетки на децата, които са до 100 кг. и общо взето се наслаждавахме на новите придобивки и малки и големи :mrgreen:
Бяхме на църква там имахме празнична служба, след това при моите родители, после при Симовите.Нищо специално не сме правили, но имах нужда точно от това почивка и спокойствие :954
Излязоха и резултатите от пробната матура по български език и резултатите не са ни добри 54 точки :126 Ще трябва да се потрудим мако повече.Аз повече да айкам а пък Райчето повече да поучи :1209
Estel

Мнение от Estel »

Здравейте, Момичета!
Честит Великден! Желая много здраве и щастие на вас, семействата ви и близките до сърцето ви хора!

Cchery, с известно закъснение, честит рожден ден! Бъди себе си, радвай се на всеки миг и преследвай устремно целите си!

OFF: Аз също съм с 3300 горе-долу от септември миналата година. И аз за сега повече на автоматичните настройки го карам. Крайно време е да се взема в ръце. Чист мързел си е при мене това.

Нели, разбирам те напълно и за контролните и за грижите по децата преди и сега. :922
Възхищавам ти се на смелостта и жаждата ти за живот.

Клео, ти си чудесна! С голямо удоволствие прочетох разказа. Подкрепям казаното от cchery за "шарения свят". Когато бях дете имахме съседка туркиня. Бяхме приятелски семейства. Често ходех у тях, а и те идваха у нас. Имаха момиченце, с което си играехме. После дойде Възродителния процес, смениха им имената, ние се преместихме и нещата просто вече не бяха същите...

Ние прекарахме Великден в едно Хасковско село, Орлово.
Ето малко снимки: тук

Отскочихме и до с. Узунджово, с. Александрово, с. Долни Главанак, Ивайловград и Кърджали. Боядисвахме яйца, ходихме на църква, радвахме се на природата и "пътувахме" из времето :222 .

Тези дни съм се посветила на кандидат-училищните кампании. Обикалям из училищата и сайтовете им и подавам документи.

Стефан е приет в "Шилер". :fan , но кандидатстваме и на други места, че малко сложни са нещата...та ще видим накъде ще ни отвее вятъра...

Лека и спокойна нощ!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Добро утро! Цвети, Естел, :923 . С този пост ще съм кратка, защото искам просто да ви разсъня с априлската зима от тази сутрин:

[youtube]BpGeBLetBEE[/youtube]
:1069

Публикувай отговор