Здравейте, Момичета!
Честит Великден! Желая много здраве и щастие на вас, семействата ви и близките до сърцето ви хора!
Cchery, с известно закъснение, честит рожден ден! Бъди себе си, радвай се на всеки миг и преследвай устремно целите си!
OFF: Аз също съм с 3300 горе-долу от септември миналата година. И аз за сега повече на автоматичните настройки го карам. Крайно време е да се взема в ръце. Чист мързел си е при мене това.
Нели, разбирам те напълно и за контролните и за грижите по децата преди и сега.
Възхищавам ти се на смелостта и жаждата ти за живот.
Клео, ти си чудесна! С голямо удоволствие прочетох разказа. Подкрепям казаното от cchery за "шарения свят". Когато бях дете имахме съседка туркиня. Бяхме приятелски семейства. Често ходех у тях, а и те идваха у нас. Имаха момиченце, с което си играехме. После дойде Възродителния процес, смениха им имената, ние се преместихме и нещата просто вече не бяха същите...
Ние прекарахме Великден в едно Хасковско село, Орлово.
Ето малко снимки:
тук
Отскочихме и до с. Узунджово, с. Александрово, с. Долни Главанак, Ивайловград и Кърджали. Боядисвахме яйца, ходихме на църква, радвахме се на природата и "пътувахме" из времето

.
Тези дни съм се посветила на кандидат-училищните кампании. Обикалям из училищата и сайтовете им и подавам документи.
Стефан е приет в "Шилер".

, но кандидатстваме и на други места, че малко сложни са нещата...та ще видим накъде ще ни отвее вятъра...
Лека и спокойна нощ!