Здравейте
Елисче, започвам с теб. НЕ Е САМО ВЪВ ВАС ТАКОВА ПОЛОЖЕНИЕТО! И аз се боря със същото. Опитвам се да не избухвам, защото с крясъци разговорите не са много продуктивни, но понякога чашата прелива и избухвам. Не се чувствай виновна, защото все пак си била провокирана и то не еднократно. Не сме иделани и ние сме хора. Това, което мога да кажа е да не спираш да ги учиш да си прибират. Дава резултат след време. Съдя по себе си, по Райчето, защото тя е на 16 вече и виждам как се променя. Ще се случат нещата, но ще трябва да възпитаваме. Няма друг път и начин.
Деси, щях да те питам как си с новата работа, но ти вече отговори

Разкажи подробно какво правите. Много е хубаво, когато ти хвалят детето и то заслужено. Поздравления.
Нели, разгледах и прочетох. Много се радвам, че ги има тези малки огънчета, които горят, защото на моменти губя вяра, че нещо хубаво се случва в България.
Чери, ти сега цялата си гимнастика предполагам и няма да те питам нищо
Днес се състоя кампанията "Капачки за бъдеще" и аз съм доброволец в Разград. Събрахме 40 чувала с капачки и ги изпратихме в София. Много се вълнувам като виждам как се включват все повече и повече хора. Един път помагаме като закупуваме медицинска техника, втори път помагаме за рециклирането на отпадъците и трето изграждаме култура как да си изхвърляме боклука.
Днес си бях в къщи, домакинствах, пазарувах, тренирах. Хубаво ми е у дома