Коледен Ангел: Малките Ангелчета и Снежинки висят от тавана.Усещането за уют и топлина не може да се предаде със снимка. Разбира се на то е свързано с индивидуалното виждане на всеки човек

Да, Дексdexter написа:Вер, може би имаш пред вид мен - бях написала, че искам да направя (например) кукла от филц за кръщелницата ми, която за играчки признава само куклите. Но нямам умения, нито време.
А твоите вълнени кукли са хубави, вярвам ти напълно за уюта, който създават.
Е, тогава ангелчетата ще ти паснатdexter написа: От друга страна съм човек, който не си пада много-много по подробностите, Джаста Праста от приказката![]()
. .
До много важно прозрение си стигнала. Давай натам, но не само с мисленеdexter написа:.... Като се позамисля, на мен повече ми липсва смелост да се заема с разни неща. ... Така бавно и славно събирам кураж да се заема с нещо.
За съжаление наистина нямам умения, ръчната работа не ми се отдава, може би защото ми липсва нужното търпение.
Да не си помисли, че я е правила Викторияvihrogonche написа:БРАВО!
Ами, да вземем да си направим една тема за гоблените. И аз имам един започнат, но и няколко съвсем малки завършени и подарени.vihrogonche написа:Друго, което обичам да правя, и ми е отръки, е бродирането на гоблени - до момента имам цели 3 избродирани и подарени, наченала съм четвъртия, но ми върви мнооооого бавно
Прекрасни саVer написа:Малките Ангелчета и Снежинки висят от тавана.Усещането за уют и топлина не може да се предаде със снимка. Разбира се на то е свързано с индивидуалното виждане на всеки човек
Да, с тиксоmari_ko написа:С тиксо ли ги залепи на тавана, защото аз опитах с моите снежинки от прежда, ама падат.