Диня или пъпеш хапнете и ЮЛСКИ детокс направете

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
dora

Re: Диня или пъпеш хапнете и ЮЛСКИ детокс направете

Мнение от dora »

Само да напиша за тези,които са с ниско кръвно като моето.При мен в началото на детокса,това беше преди повече от 3г.само на сокове ми се приближават двете граници на кръвното и ми причернява много.Затова съм на плодове,а не на сокове, и така се чувствам добре.Повече течности и кафе.
gelikas

Мнение от gelikas »

Здравейте!
До тук издържах геройски. :) Следобед ми беше гадно, гладно, ама не се предадох. Главата ми е малко замаяна и като стегната, но това сигурно си е от голямата жега.
Искам да ви питам- 2 литра вода достатъчно ли е? Аз до тук съм на 2 литра и диня, но динята вчера по ми вървеше. Ако не е достатъчно 2 литра вода ще се понапъна.
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

gelikas написа: Ако не е достатъчно 2 литра вода ще се понапъна.
Колкото повече - толкова по-добре, към 3-4л съветва Док.
Аз лично до сега(детоксикирам от ноември месец), не съм успявала да изпия повече от 2 литра , но сега в жегите ми върви всяка течност, дори предпочитам топлите чайове. :)
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

преди малко писах, писах и накрая се бъгна сайта и всичко изчезна.
Сега ще кажа само,че изкарах успешен 2-ри ден. :524
До утре и успех :923
gelikas

Мнение от gelikas »

Включвам се и аз да кажа, че изкарах успешен втори ден. Дано и утре вечер се похваля със същото.
Желая ви успех и лека вечер. :923
djiq

Мнение от djiq »

Ехоооо, здравейте момичета:)

Започнах от днес и бях на диня и пъпеш, но май водата този път не я пих димяща, а по хладка... над 2 литра съм със сигурност, нооо не знам като не е топла водата дали ще има същия ефект:)

За себе си открих, че по лесно изпивам английската сол разтворена в малко водичка. Днес правих и разходка от около 5км. и се надявам да отприщя най после това пусто отслабване :222

до утре и НЕ СЕ ПРЕДАВАЙТЕ!!!!
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Ние с Кики сме ок . На диня сме. Утре ще си пийнем солта, но вечерта ще захраним с малка салатка защото заминаваме за Рибарица. На всички успешен детокс и чувство на удовлетворение ! :923
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Привет от мен, дружина! Идвам да се похваля с успешен детокси ден. Метнах се от тази сутрин на ансолче, което за мой късмет изкара всите пържолаци, които погълнах на морето :D :D :D и явно толкова съм се ояла, че чак се назорвах да мушна диня в устата си. В крайна сметка изкарах хипер леко и лесно днешния ден, който завърши с чаша прекрасен чай от джоджен - бях му позабравила вкуса покрай соленото гръцко морце :lol: :lol: . Продължавам си и утре, че да не вземе детоксът да загуби от блясъка си без мен :1069 :1069 :1069 :1069 .

Спокойна нощ на всички и прекрасни сънища - сигурна съм, че в тези жеги само детоксът може да ни докара релаксираща почивка! :923
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
вярваща:)

Мнение от вярваща:) »

Здравейте, момичета!:) и аз да се включа :)
Това ми е първи детокс - надявам се да не е последен :), "зарибих" и мъжа ми. :954 Вчера и днес сме на ансол, диня, чайчета и вода. Аз кърмя, бебчо скоро ще направи 40 дена. Имам въпрос към кърмещите момичета: увеличи ли се количеството кърма при вас? При мен, при положение, че се наливам с толкова течности, гърдите не ги усещам "препълнени", а като че ли обратното, а и мъника огладнява на час и половина-два и суче доста по-дълго от преди. В чуденка съм - дали не е от чая, пия мате. :1044 Утре ще пробвам с лайка, пък ще видим...

Успех на всички!!!
маца73

Мнение от маца73 »

ДОБРО УТРО! Бързам да се включа преди да ме е грабнал деня.
Детокса върви с пълна пара като по образец. Първия ден хапнах и салатки а вчера само на диня, пъпеш, чай и вода. Дано и днес да съм така. После смятам да продължа с 90 дневната. Ще си направя пищовчета с отделните дни които трябва да редувам и ха в чантата та да са ми под ръка ежедневно.
Иначе да се похваля, че сега като ги няма отслабващите хапчета и килата си реагират обичайно. На ден по 1 си отива. Дано после с разделното хранене не ги пускам нагоре. Ами това е. Може и да сме позагубили някоя и друга битка, важното е да не губим войната!
Спорен ден на всички!
:329 :1108 :1144 :1109
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Добро утро!
Малко отпаднала се чувствам, но съм заредена с ентусиазъм.Нещо не ми достига съня в последно време и предполагам, че е от това.
Хубав и успешен ден на всички :923
Заключено