Септември.Идва есен.Да я посрещнем с детокс и песен!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Sladka Debelanka

Re: Септември.Идва есен.Да я посрещнем с детокс и песен!

Мнение от Sladka Debelanka »

Здравейте момичета! Отчитам тридневен успешен детокс с леки забежки. Резултата ми е около минус 3.5 кг, но захранването е важно за мен. Както казах от картофите на захранването много се подувам. Дайте идея с какво да захраня?
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Защо не пробваш с печени тиквички или броколи на пара. Може да добавиш и малко ориз за разкош :lol: . Мисля си, че и печена или варена тиква без захар трябва да е ок, но не съм много сигурна.
Лично на мен много ми допада захранването с покълнало жито и ме е яд, че не си сложих за днес, но и утре е ден.
Sladka Debelanka

Мнение от Sladka Debelanka »

Благодаря за съвета. Хапнах една ябълка за закуска, а след малко ще хапна малко мюсли. Мисля да обядвам малко по-късно със салата от домати, краставици и малко печени чушки, без хляб. За вечеря мисля пак да е салата от домати и краставици и чушки. Утре ще захранвам отново и ще включа и млечните. След това продължавам с 90 дневната. Имам въпрос - в кой ден от 90 дневната могат да се консумират мюсли?
Аватар
Орхидея
Шампион по спам!

Мнение от Орхидея »

Привет момичета!

И аз приключвам детокса този месец успешно. Не намерих време да да ви навестя предишните дни :oops: .

Изкарах детокса основно на диня и вчера на праскови. Днес съм си приготвила тиквички с ориз за захранване, а за довечера салата домати / селски/.

На килограми почти не съм мръднала, но в моето положение го смятам за нормално.

Желая ви леко и внимателно захранване и приятни изненади на кантара!
danid
Философска система

Мнение от danid »

Здравейте,

Аз днес ходих да ми източат кръвицата за яслата на Боби, но се върнах да си пийна солчица и днес ще си изкарам и третия ден. Въпреки, че съм на грозде имах 3 кг до тази сутрин, странно, но ще видим утре дали кантара ще ме обича пак, аз него никога не го обичам. :)

Хайде на вас леко захранване и много минуси

Орхидея, това е за теб, знаеш защо :923 :923 :923

Лек ден
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
pepidzheneva

Мнение от pepidzheneva »

Здравейте момичета дасе отчета преди да съм драснала на някъде с малкия!
Имам успех и на кантаръ...с цели 2 кг минус....това е супер в сравнение с миналия детокс бях само на -1,5 .Аобиколката на талията ми е с 4 см минус.....прекрасно просто.....щастлива съм,тези кг не съм ги виждала почти от 3 години........прегръщам Ви.....
Желая и на всички вас хубави изненади след детокса....
Сега е важно как ще минем през захранването....за да могат кг да се задържат.........
:923 :923 :923
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

При мен резултата не е много добър, но да съм здрава!Килограмите са - 1.3 кг., ама на обиколки-НИЩО.Само -1см. в талията.Ама то като гледам - там са сланините :221
Хапнах за закуска 3 сливи. Купих си зеленчуци, прибирам се ииии..........пак намаме вода :126
Може и да е за добро, ще си пийвам водичка :1062
Мислех за обяд една салатка зеле с моркови и тиквички на скара, нещо не ми се помисля за овесени ядки.
pepidzheneva написа:Аобиколката на талията ми е с 4 см минус.....прекрасно просто.....щастлива съм,тези кг не съм ги виждала почти от 3 години........
Пепи, :326 :326 :326 , невероятно добър резултат!
pepidzheneva

Мнение от pepidzheneva »

Благодаря ти droidd , браво и на теб...и твоя резултат е супер минус 1,3 кг никак не е малко....
Моите сланини са на всякъде и по талията и бедрата и д....то...така че имам още много понее 7-8 кг като начало....
Най важното е да сме здрави и щастливи...
Аз днес съм на задушени броколи за обяд ...а за вечеря още не съм го измислила....но има време...
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Sladka Debelanka написа:Имам въпрос - в кой ден от 90 дневната могат да се консумират мюсли?
Сладка, ако приемем, че мюслито е зърнена храна, значи във въглехидратният ден.Не съм много наясно, но виж тук.
http://bg-moda.com/%d0%be%d1%82%d1%81%d ... %82%d0%b0/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

pepidzheneva написа:Благодаря ти droidd , браво и на теб...и твоя резултат е супер минус 1,3 кг никак не е малко....
Пепи,аз се радвам на смъкнати обиколки - не на килограми.
Cvet

Мнение от Cvet »

Привет и от мен, момичета! Да се отчета и аз. Днес съм с 1.1 кг по-малко от преди детокса и 4.2 кг по-малко от предния ми първи и при това еднодневен детокс. Така че за 1 месец считам, че резултата е доста обнадеждаващ. Днес се захранвам и ще продължа с ПО дни през месеца.
Поздравявам всички вас за прекрасните резултати и ви желая хубав ден и успешна и здравословна борба с килограмите :329
Заключено