Житен режим II - Островът

Подфорум за здраве и живот чрез хранителни режими и диети
Публикувай отговор
Dari09

Re: Житен режим II - Островът

Мнение от Dari09 »

Добре заварила,Вер!
Ver написа:Радвам се на ентусиазма ти :)
А, то ентусиазъм не ми липсва, ама да видим като опре яйцето до д..., каква ще я свършим! :221
Миналата година се чувствах много добре след житния режим. Проблем ми беше главоболието първите дни, но смятам,както вече писах, че е било от спирането изведнъж на кафето. Затова тази година - по-раничко.
Cheva написа:Според пълнолунието (07.02. - 23:55ч.) и насоките кога да се започне, възнамерявам
да е 09.02.(четвътък) . Продължителност - 3 до 5 дни.
Чева, добре е житният режим да се започне сряда( или понеделник). Предвид пълнолунието, което продължава и сряда, тази година е доста объркващо. Тъй като обаче се следи и кога да завърши режима - видях, че по форумите се обединяват около дата 8 февруари.
Не че е чак такъв проблем и да започнеш както си решила. И съвет от препатил - поне 2-3 дни преди това мини на по-лека храна и спри кафето изцяло! Успех и на теб!
Ver

Мнение от Ver »

Cheva написа:Житенки, февруари планувам да се присъединя и аз.
...Изцяло духовно пречистване ще търся.
В началото на февруари е рожденният ми ден и тогава е моето време за личната равносметка. Чрез режимът се надявам да бъде дълбока и ползотворна. :954
:524 Чева! Пожелавам ти успех!
Чудесна компания се събирате :326
Много ви се радвам :923
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

Ver написа:Чудесна компания се събирате :326
Дано и теб те осени желание. :954

Тези дни се запознах с лимеца и се чудя,
дали става за режима ? Много бързо покълва - за 24 ч. и е доста по-вкусен и лек . :)
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Ver

Мнение от Ver »

Cheva написа:Дано и теб те осени желание. :954
Дано :)
Cheva написа:Тези дни се запознах с лимеца и се чудя, дали става за режима ?
Идеално :524
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

vihrogonche написа:Аз твърдо съм решила през Февруари да направя 10-дневния житен режим, както си е в оригинал.
Именно в горния линк към ФБ намерих информация за предварителната подготовка, Роза :222
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
rosa_bg

Мнение от rosa_bg »

Здравейте момичета! Досега не съм правила житния режим, но много бих искала февруари да ми първият път и затова се настройвам предварително. Трудно ми се струва 10дена житене и още толкова захранване. Ще следя темата и ще питам, когато имам нужда от помощ. Знам, че ще помагате, защото на това специално място - мечешката бърлога - всички си помагат. :922
vihrogonche написа:
vihrogonche написа:Аз твърдо съм решила през Февруари да направя 10-дневния житен режим, както си е в оригинал.
Именно в горния линк към ФБ намерих информация за предварителната подготовка, Роза :222
Благодаря ти vihrogonche :922
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

За нищо :940
А ти всъщност Роза ли си или Роса?
Ver

Мнение от Ver »

rosa_bg написа:Здравейте момичета! Досега не съм правила житния режим, но много бих искала февруари да ми първият път и затова се настройвам предварително. Трудно ми се струва 10дена житене и още толкова захранване. Ще следя темата и ще питам, когато имам нужда от помощ.
Привет, Rosa :)
Добре дошла в житената темичка :)
rosa_bg

Мнение от rosa_bg »

vihrogonche написа:А ти всъщност Роза ли си или Роса?
Всъщност няма голямо значение. По принцип съм роса, а се казвам Петя, но на който както му е удобно :)
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Роса, много ми е приятно :940
Не знам защо, но те възприех като една роза българска :940
Щастлива съм, че се събираме хубава компанийка за житенето февруари :940
rosa_bg

Мнение от rosa_bg »

Момичета и аз много се чудя кога да го започвам житенето предвид факта, че пълнолунието продължава и на 8, а аз мисля и детоксикацията да си направя. Най-вероятно няма да има ден за захранване. Ако приема, че пълнолунието е на 7 и може би така ще стане. А кафето защо трябва да се спира от преди житенето? :1044

vihrogonche, Ver :940
Публикувай отговор