07.02.2015 - Днес отново Луната отново е без курс, знам че вече ви омръзна, но не зависи от мен.

Надявам се, за повечето хора не е работен ден и няма да се налага постоянно в нещо да внимавате и да се притеснявате.
Програмата ви за деня може да се окаже напълно непредвидима, подгответе предварително планирани неща да се осуетят и да отпаднат по напълно независещи от вас причини.
При Луна без курс и то в Дева е отлично време да проведете почистващи процедури – на дома, личните вещи, мислите и чувствата. Чистенето, подреждането и най-важното: изхвърлянето, ще ви освободи от много застояла енергия и неприятни спомени.
И днес остава в сила нехармоничния аспект на Слънцето и Юпитер, който до следобяд все още ще въздейства. Не забравяйте, че на Луна без курс, Меркурий е ретрогдаден (извинете, че постоянно го повтарям, но съм се убедила от важността им), не трябва да объждаме бъдещи проекти, но импулсът на аспекта Слънце-Юпитер ще е твърде силен и ще провокира към големи желания и потребности.
Продължава процесът на ревизия на ценности и цели. Обърнете внимание на сърдечно-съдовата система и черния дроб.
Вечерта и нощта обещават да са приятни и пълни с чувствени и емоционални изненади. Започва да се сформира хубав аспект между Венера и Плутон, който ще е точен утре сутрин в 7.51 ч. Очаквайте мили жестове, подаръци, задълбочаване на отношенията, признания в любов (направете го едва след 20.45 ч.
Този аспект е отличен и за всички творчески натури, възползвайте се!
ЛУНА БЕЗ КУРС: 00.10 ч. – 20.45 ч. !!!
Повече за Луна без курс можете да прочетете тук.
ВАЖНО: от 21 януари до 11 февруари Меркурий ще е ретрограден. Моля не планирайте важни пътувания, нови начинания и големи, скъпи покупки.
Повече за ретрограден Меркурий, можете да прочетете ТУК.
За какво е подходящ периода на ретроградния Меркурий? Прочетете ТУК.
Можете да закупите електронния вариант на моят „Лунен календар на успеха – 2015г“ ТУК.
Михайлина Никлева-Мишел
Записване за консултации:
•
mishell.nikleva@gmail.com
•тел. 0887/204-234