Предколеден детокс :) - месец Декември

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
Cheva
Със словото напред

Re: Предколеден детокс :) - месец Декември

Мнение от Cheva »

Ето още идеи за захранване :954

Днес захраних, мисля добре. :)
Обожавам плоския си корем след детокс. :1028

5-та я видях, ама не съвсем. НО мисля да не се вманиачавам повече.
Това е! Достигнах оптималното си тегло, харесвам се, изглеждам много добре.
Редовно минавам за "момиче" ...... :222
14 последователни детокса и 19 свалени килограма! :954
Добрият резултат постигнах изключително здравословно,
научих много за храненето и продължавам да уча.

Храня се разделно, а менюто ми е все по-сурово и веган.
Имам затвърдени нови хранителни навици и гледам напред.

Успех, момичета!
Щом аз успях, значи всички го можете !!!
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Cheva написа:Ето още идеи за захранване :954

Днес захраних, мисля добре. :)
Обожавам плоския си корем след детокс. :1028

5-та я видях, ама не съвсем. НО мисля да не се вманиачавам повече.
Това е! Достигнах оптималното си тегло, харесвам се, изглеждам много добре.
Редовно минавам за "момиче" ...... :222
14 последователни детокса и 19 свалени килограма! :954
Добрият резултат постигнах изключително здравословно,
научих много за храненето и продължавам да уча.

Храня се разделно, а менюто ми е все по-сурово и веган.
Имам затвърдени нови хранителни навици и гледам напред.

Успех, момичета!
Щом аз успях, значи всички го можете !!!
Поздравления!!! :921
Още един постигнал мечтаните килограми.Момичета хайде вече идва и нашия ред :524
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
mironi

Мнение от mironi »

Момичета, възхищавам Ви се - майки - трябва да готвят на дечицата - но спазват всичко, постоянно и упорито. Много ме вдъхновявате да знаете - най-вече, защото най-голямата ми мечта е да стана Майка. Толкова много ви се кефя. И за това съм толкова мотивирана за Детоксите - за да имам дете и за да се отърва от тази епидемия от миоми, които ме е погнала....
На мен сега ми е лесно - при Детокс мога да сготвя, мога и да не сготвя - мъжът ми не е придирчив много. Но този път му готвих и устоях. Не ми беше много трудно, което е супер. Но нещо апетита ми се е загубил от доста време и това ме улесни. Но все пак си калявам волята, което ми харесва много - проявяваше се лакомията на моменти.
Вчера се захраних, мисля правилно - до обяд кафе, чай, вода и към 11 часа една ябълка. На обяд салата от прясно зеле с моркови (наше производство). След обяд овесени ядки с малко мед. И вечерта малко супа с половин препечена филийка диетичен хляб.
Днес до към след обяда пак ще ям само плодове и зеленчуци. За вечеря съм предвидила ориз със зеленчуци.
Чувствам се великолепно. Добре, че не се отказах - доволна съм. МАкар че на моменти чувствах доста солидна слабост. Толкова ми е леко сега. Свалила съм 2 килограма - взех че се намъкнах вчера в един стар костюм, който много харесвам. Честно да си кажа се изкефих, макар че при тези килограми - сега 53.5 кг, въобще не трябва да искам да отслабвам още - че ще стане патологично. Явно преди съм приличала на чучело.
Днес очаквам и прилива на енергия и пак да летя - винаги се получава. Лицето ми отново придоби различен - свеж, щастлив и очарователен израз.
Много съм благодарна, че намерих тази система - тя учи на много неща - на здраве, на дисциплина, подкрепя психиката, обновява външния вид и себеусещането и още, и още .....
Късметлийка съм и това си е!!!
mam4eto31

Мнение от mam4eto31 »

Чева :326 :326 :326 и един :1099 танц от мен за теб!!!! Силно те :923

Аз имам 15 детокса, но свалени кг не, явно заради хормоните, но сега след като ги спрях силно се надявам и аз да видя 5-цата! Сега сналих 3 кг и дано поне 2 запазя! Вчера за обяд зелева салата с ядки, а елда за вечеря.
Прегръщам ви :923
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Здравейте, момичета! Чева и Мирони, вие.... просто ме развълнувахте жестоко с постовете си! Да, знам, че не може да има само хубави и положителни неща, но когато и те се появят, обстановката става друга!! И светът е различен! Благодаря ви за слънцето в този мрачен ден, момичета! :940 :940 :940 :940

Поздравявам и всички останали, които се справиха страхотно. Визирам специално Вихърчето и Мони!! И то не за да пренебрегна всички останали навити и сериозни жени, а защото тях двете познавам лично и знам какви усилия са положили! Всеки труд заслужава адмирации, а детоксовият - поклон! :326 :326 :326

Миналата седмица една приятелка ми написа следното:

За 1-ви път правя детокс затова питам....... много е трудно да издържиш на изкушението......, но като гледам вашите резултати, направо съм впечатлена! браво на вас!
..............................................
искам да си върна предишните килограми - трябва да сваля .............. не се чувствам добре така .....!
.............................................................
дано да успея, като се отчаям и влизам в нета и вашите снимки и резултати ми дават кураж...
Та... от всеки пост има нужда - от отчаяния до екзалтирания, от търсещия нисхождение до назидателния, от "гладния" до "сития" :221 :221 .

Аз да ви кажа, че днес съм на детокс. Нещо.... така си реших. Колкото и да не е редно. Много нещо изядох последната седмица, а и вчера имах такова главоболие...... та днес се прочиствам! Ще видя дали ще е само днес или и утре! :)
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
gelikas

Мнение от gelikas »

Cheva , поздравления за прекрасния резултат!
mironi, това, че си намерила подходящия режим е половината свършена работа. Остава другата половина. Здравето и омразните килограми. ;)
mam4eto31, пожелавам ти тройка на всеки следващ детокс. :923
cchery, и аз днес съм на плод, но без ансол. Тъй де, половин детокс. :razz:
Айде, лека и доходна вечер! :923
qn4eto

Мнение от qn4eto »

Здравейте! Успешно се захраних днес.
Не с абсолютна точност, но съм свалила ок 2,5-3 кг. Питайте след 3 дни - няма да има и помен от тях. Не че толкова ме плаши това, но си мисля, че е много индивидуално, може би въпрос на обмяна на веществата и на още други неизвестни фактори.
Браво на Чева - впечатлена съм от постигнатото, напълно си си заслужила такава хубава награда. :326
Мирони, от все сърце ти пожелавам да успееш, миличка, всяко усилие за тази цел си струва и ти ще я постигнеш, сигурна съм. :329 :923
Хайде сега, след този успешен детокс да направим и едно успешно междудетоксие, че май повечето от нас там се издънваме. В сряда ви каня на ПОД. Приемате ли. Че за банкета да не стърчат кореми ! :221 Хубава вечер и успешна седмица на всички!
pepidzheneva

Мнение от pepidzheneva »

привет момичета....толкова много ви се радвам.......
cheva аз съм ти казвала ти си моето вдъхновение.....респект :326 :326 :326
mironi от сърце ти пожелавам в най скоро време да се похвалиш с най щастливата новина за всяка жена :923 :329
qn4eto написа: Хайде сега, след този успешен детокс да направим и едно успешно междудетоксие, че май повечето от нас там се издънваме.
янче това много ми хареса...много е важно да се справим и с междудетоксието...на мен (а и не само на мен) ще ми е много трудно...на Коледа при мама,представете си какво ме чака...аз от три дни съм при нея и тя милата е много притеснена с моя начин на хранене,разбирам е...но искам да си помогна,
мамчето 31,поздравления и за теб....
всички сте ми отличнички ,супер сте ,номер едно....най добрите....издържахте геройски предКоледния детокс :923 :923 :923
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Здравейте, героини! :lol: :lol: Аз минавам набързо да кажа само, че вчерашният ми ден мина... тотално добре. Правя си детокса на сокове, вода и чай и снощи ..... не само нямаше глад, но и как да кажа, чувствах се страхотно, че не ям :oops: :oops: . Може и да звучи тъпо, но промените са необходими май във всеки аспект от живота ни.

Днес също се събудих с настроение, изпих си солта, направих закуската на децата и отидох да тичам в парка. Факт е, че чувствам определена слабост като тичам по време на детокс, но пък постоянно си повтарям, че точно сега горя най-упорито складираните и ревностно пазени сланинки в моя организъм ииииии продължавам да шляпам по мокрите алеи.

Длъжна съм да напиша нещо, което ми се случи за първи път вчера - след изпиването на ансола получих болки в корема, подуване и гадене - нещо, за което мисля стана въпрос при предния детокс! Не знам на какво се дължи, но явно наистина има такива странични ефекти. Отделно, че вчера за първи път ансолът не ми подейства ВЪОБЩЕ! Това наистина не е било досега!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Благодаря, Чери! :329
Браво на новите попълнения тук! :326
Моят резултат е минус 3 излишни килограма, доволна съм :) Продължавам!
Питанка:
1) Кога правихме ОНЕЗИ кръгове на положителни мисли една към друга? (много ми липсват)
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Аз и днес си издържах като пич :1062 :1062 . Не знам дали е точно детокс това, което правя, но си е прочистване и разтоварване! Само като си спомня как ме боля главата в неделя, а и вчера като фиксирах едни заплашителни 73 на кантаРъ :1062 :1062 и решението беше ясно. Утре захранвам..... 2 дена са ми напълно достатъчни. Добре се чувствам - изкарах тотално без прегрешения и то на оригиналната схема - сокове и чайове! Доволна съм много от себе си! :oops: :oops:

Заключено