мама на мария написа:Дребно дупе,ами да си кажа честно и на мен ми стана много любопитно.Ако не ти представлява трусност моляте да споделиш част от менюто.Предваритено ти благодаря

Няма проблем, с удоволствие:
Това е примерно...като се има предвид, че е е хубаво да се направи консултация, понеже нещата са индивидуални за всеки.
Той дава два листа на които храните са разделени на - мазнини, въглехидрати, белтъчини.
и се правят комбинации - сам си избираш какво точно искаш да ядеш - от 3-те колонки по едно.
за закуска:
1 чаша чай
3бр или - 80 г. филийки пълнозърнест хляб или ръжен + 120г сирене или кашкавал от никомаслените - той препоръчва тези които са лайт.
обяд:
90 г месо, салата 600-700г домати и краставици или 500 г бира или вино 350г. (бирата и виното заместват салатата) + бадеми орехи или маслини 9 бр.
следобедна закуска:
200 г обезмаслено кисело мляко (от 1,5 или 2 % масленост) с 9 бадема
вечер:
като обяда - подобно - всичко е по избор от листовете и каквото имате като продукти.
може да бъже и 130 г. извара с 3 филийки хляб (тострения на Симид е с такъв грамаж) и пак някаква естествена мазнина.
преди лягане
200г. мляко. с 3-4 ореха.
Месото може да е варено, печено, пържено ако е да е без мазнина, и самото месо да не е тлъсто - телешко пуешко, пилешко и тн.
салатите се подправят със зехтин, те са пак по избор, може да са краставици по 400г + 150г чушки.
Но пак казвам това е индивидуално. Ако някой се интересува мога да му дам координатите на диетолога. Прегледа беше 60 лв. не знам сега дали се е променила цената. Но можем да проверим.
Всяко меню се изготвя на базата на телосложението, мазнините.
Хубавото на този режим е, че не гониш някакво време... можеш да си живееш на него прекрасно.
та това е