В женския ни месец - детокс за здраве :)

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
мама на мария

Re: В женския ни месец - детокс за здраве :)

Мнение от мама на мария »

Дребно дупе,ами да си кажа честно и на мен ми стана много любопитно.Ако не ти представлява трусност моляте да споделиш част от менюто.Предваритено ти благодаря :954
Peteto

Мнение от Peteto »

мама на мария написа:Дребно дупе,ами да си кажа честно и на мен ми стана много любопитно.Ако не ти представлява трусност моляте да споделиш част от менюто.Предваритено ти благодаря :954
Няма проблем, с удоволствие:
Това е примерно...като се има предвид, че е е хубаво да се направи консултация, понеже нещата са индивидуални за всеки.
Той дава два листа на които храните са разделени на - мазнини, въглехидрати, белтъчини.
и се правят комбинации - сам си избираш какво точно искаш да ядеш - от 3-те колонки по едно.

за закуска:
1 чаша чай
3бр или - 80 г. филийки пълнозърнест хляб или ръжен + 120г сирене или кашкавал от никомаслените - той препоръчва тези които са лайт.

обяд:
90 г месо, салата 600-700г домати и краставици или 500 г бира или вино 350г. (бирата и виното заместват салатата) + бадеми орехи или маслини 9 бр.

следобедна закуска:
200 г обезмаслено кисело мляко (от 1,5 или 2 % масленост) с 9 бадема

вечер:
като обяда - подобно - всичко е по избор от листовете и каквото имате като продукти.
може да бъже и 130 г. извара с 3 филийки хляб (тострения на Симид е с такъв грамаж) и пак някаква естествена мазнина.

преди лягане
200г. мляко. с 3-4 ореха.

Месото може да е варено, печено, пържено ако е да е без мазнина, и самото месо да не е тлъсто - телешко пуешко, пилешко и тн.
салатите се подправят със зехтин, те са пак по избор, може да са краставици по 400г + 150г чушки.
Но пак казвам това е индивидуално. Ако някой се интересува мога да му дам координатите на диетолога. Прегледа беше 60 лв. не знам сега дали се е променила цената. Но можем да проверим.
Всяко меню се изготвя на базата на телосложението, мазнините.
Хубавото на този режим е, че не гониш някакво време... можеш да си живееш на него прекрасно.
та това е :954
олеся

Мнение от олеся »

И аз съм в детокса вече втори ден. Вчера по едно време бях на кантар да се откажа, но устоях. Днес вече е по-спокойно. За съжаление утре пътувам и ще съм без ансола.
Аватар
grigorovi
Аз пиша, пиша вече час

Мнение от grigorovi »

Здравейте! Тук е фрашкано, а аз си мислех,че ще сме малко. Много се радвам! Аз съм на 3литра вода, но обикновена, не димяща. Нещо не ми се пие нито чай,нито димяща вода. Та яденето днес ми беше една ябълка и портокал и половина. След малко обмислям половин литър вода и още една ябълка. Не съм се мерила днес. Кали е само на една ябълка. Каза ми, че не се казва, че човек има разтройство, а просто е на детокс ха ха ха.
Фютката също я няма, а преди малко сънувах Марчитка с децата.
ПРЕДИ [url=http://www.album.bg/grigorovi/images/22196409/][img]http://storage4.album.bg/551/iskra_grigorova_716c7_22196409.jpg[/img][/url]СЕГА[url=http://www.album.bg/grigorovi/images/29260631/][img]http://storage4.album.bg/a75/2012-03-09_18.35.19_d2479_29260631.jpg[/img][/url]
Аватар
марчи
Писател на форума

Мнение от марчи »

Тук съъъъм. Втори успешен ден детокс отчитам.
Също така и цяла седмица зелева супа почти без прегрешения. И на мен тя ми послужи като настройка за детокса. И почти съм си изпълнила обещанието да смъкна под 80кг., но да видим след детокса какви ще ги надробим. За стимул съм си купила едни тееесни дънки, в които едвам се нацедих да вляза.
Ще съм си на детокс и утре и чакам с нетърпение нашия кръг в 15:15
Исе :329 Аз съм писала заедно с теб и също си мислех за вас, защото прочетох, че Калина нещо не е добре. Браво на детето, да я нацелуваш и да я нагушкаш много. Айде скоро като стане топло да се видим.
pepidzheneva

Мнение от pepidzheneva »

Здравейте и от мен мили ми мецанки сладуранки!
Летящите сокчета са супер Чери, като ги гледа човек как да не му се допие кажете....
Радвам се като чета щастливите ви постове...детокса е приказно време...
а за мен... аз минах успешно вчера без прегрешения и днес до този момент съм горе долу(както обикновенно малко съм назад с течностите) в рамките ...
най трудния момент ми е вечер ,когато всички сме си в къщи и трябва да се сервира вечеря.....но превъзмогва се ...наливам вода ,чай или изцеден портокалов сок и се отдръпвам от масата....
Остана ни още един ден момичета-утре и да не забравите за срещата в 15:15...
Обичам ви
Успех утре на тези които ще захранват!
:923 :329
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Тука съм . Вчера прегрешихме ,но днес пак сме на линия с КИКИ . Кара ме го на ябълки . За сега сме добре . Утре за мисловния ни кръг ме пишете))) Нещо последните детокси ми се опъват много . Уж няма да ям ама се провалям ..... Но важното е да не се отказвам и да не забравям. А дано да отслабна малко ,че след тази зима и аз имам нужда )))Успех на всички и до утре . Гони ме студ цял ден )))
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Нарушавам, но не се предавам :221
Вярно, че с горе-долу подходящи храни, но нещо не се чувствам напълно в кондиция да съм само на ябълки и реших да послушам тялото си. И вчера, и днес ядох сурово кашу, около час накиснато във вода, като днес вечерях салата от зеле и моркови, леко овкусена. :oops:
Успокоявам се, че нищо, следващият път ще бъда по-стриктна. Но и сега определено се чувствам поолекнала и някак свежа. :954 Настройвам се вече за утре в 15.15, като съм страшно щастлива, че решихме да подновим красивата и нежна традиция с вълшебния кръг!
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
mam4eto31

Мнение от mam4eto31 »

Тук съм и умирам от стуууддддд! Такова чудо не е било!!! Отивам да си спретна чайче!
Мернах, но не помня кой го написа :oops: че е пил чай от пресен джинджифил, как го приготвяте, че имам малко в хладилника :1044

Айде, че маймунките ме зоват :roll:
lindorina
Цветна долина в омая

Мнение от lindorina »

:razz: Аз бях този някой,който написа за чая от пресен джинджифил и дори в момента пия такъв ,но този път без мед и лимон.Мога да посъветвам всеки,който се чувства така :1150 да си направи такъв чай.Действа много сгряващо,леко лютив е ,отделно че действа супир детоксикиращо.Правя го по следния начин:
примерно за чаша от 0.500мл,отрязвам едно парченце от корена около 1см и го режа на ситно.Като заври водата,спирам котлона и слагам парченцата.Кисне около 10-ина мин и готово .Подслаждате с мед и прибавяте лимон.Колкото по-вече кисне-по-люто става. Но аз обичам много и това не ме притеснява.Трябва да се пробва за големината на парченцето и времето на киснене ,според вкуса.

А иначе днес и аз съм като зелка :1062 Незнам с колко ката дрехи.Колкото ни е по-студено-толкова имаме да чистим по-вече токсини от организма си.
Честно казано,не ми се пиеха сокове.Изпила съм по-вече вода /изворна/не топла.Такава ми се пиеше,не пренебрегвам интуицията си.1 л чай от въпросния-димящ и 1 грепфурт-след обяд ,а за вечеря-2кивита.Ще видим утре какво ще ми хрумне.Главоболие нямам,но аз си го понесох миналата седмица,на 2-3-ия ден от поста ми.
Успех на всички!А,сетих се нещо - по-горе ми се мярна,че някои момичета ,едва ли не се отчайват,от това,че не са свалили кг.Защо се теглите толкова често :1044 Това не е ли фактор,в по-вечето случаи да ви развали настроението?!ПРиемете детокса от друга позиция.Мислете,че правите нещо много хубаво за организма си,че сте направили първа или N-та крачка и той ще ви се отблагодари рано или късно! :1044 Отново - у с п е х!
Преди шансът да ви награди с голям успех,той първо ви изпитва в трудности!

http://img.wallpaperstock.net:81/spring-feeling-wallpapers_5137_1024x768.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8jVF4RfE3CJOqLOnIe4FC6dOMme1PC45jE5g2z4F9cUYwNzrkPA[/img]
pinzi

Мнение от pinzi »

Привет, чак сега успявам да седна...на спокойствие и да ви надникна . Аз започнах от днес и държа фронта , но отчитам много малко течности....А за студеното на мен ми е все студено от както съм почнала 90 дневната и във всеки плодов ден умирам от студ. Миналия детокс също, днес направо ми тракаха зъбите, цепи ме глава, ама сега съм ОК. Но ядох неовкусено зеле ...ей така хрупнах някое и друго листо защото ми идеше да опустуша хладилника. Не знам какво ми става. Свърши ми преди един ден и може и от това да е...Дано утре удържа и се справя по-добре от днес.
Заключено