Моят резултат, ха-ха: Ти си кученце, но се мислиш за коте
Ти си котенце под прикритие. Тайнствена мистериозна личност, чиито мисли трудно биха могли да бъдат разгадани и предвидени. И все пак носиш добра душа, а тя винаги ти помага да бъдеш опозната повече.
Когато зеленоокото чудовище го накара да те ревнува от колега, заведи го да потанцувате. Ще се почувства свободен, а това ще подейства на либидото и на двама ви. Ако подходиш директно към тръпката си, ще пожънеш успех.
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм
Вярвай, че молитвите ти са чути и получават отговор.
Послание от Дева Мария: “Вярата е светлината, която осветява пътя ти. Без вяра бъдещето изглежда доста плашещо. Затова за теб е много важно да направиш всичко възможно да поддържаш вярата в сърцето и мислите си. Моля те, не губи надежда за себе си или за другите. Нека пламъкът на вярата да гори в душата ти, защото и най-малката искра надежда може да разпръсне мрака на отчаянието. Бъди светлината, която прогонва нечия чужда скръб и безнадеждност. Защото когато правиш другите по-силни, ще дариш сила не само на себе си, но и на целия свят.”
Различни значения на тази карта: Освободи се от тревожните мисли • Мисли положително • Забелязвай и следвай всички Божествени послания, които получаваш • Моли се • Заеми се с духовно лечение.
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм