Добро утрооооооо!

Снощи аз завърших минорно дискусията тук...... Освен всичко друго, писах от тел-а, вече легнала да спя. Днес пак аз искам да започна разговор, но доста по-ободряващо и обнадеждаващо!!!! Когато понякога ми се налага да пиша от тел-а, се ядосвам сама на себе си, че нищо не мога да кажа..... и постовете ми стават някак си окастрени. Е, сега е различно.
Какво ново, освен факта, че съм се наспала. По всяка вероятност, след като пуснах последния си пост и се убедих, че Бели не е съвсем зле, съм заспала веднагически. И така до 5.30 тази сутрин, когато се събудих с главоболие

. Да добавя и някаква много остра и режеща болка в кръста, която минаваше магически след като седна или легна

. Еми пих един нурофен и след като в 6.20 алармата ме подкани така "любезно" да си дигна д...то

, вече нямаше накъде да се размотавам и да се отдавам на болежки и неразположения. Но пък и те, слава на Бога, почти отсъстваха. Главата ми е ок, режещата "струна" в кръста почти не се усеща...... Странна работа!!!! Бели днес е по-добре, но ще си остане у дома, защото е обезводнена и трепери от студ

. Имало да се случва такова нещо, станало. Гледаме напред.
Верче, вече по-спокойно да те питам - какво ще правите с Авичка сега?! Ясно ми е, че ти не си от хората, които ще се оставят на конвенционалната медицина и ще сте с "тежката" артилерия за астма. И въпреки това, какви са алтернативите?! Имаш ли вече идея..... А всъщност кое провокира този пристъп?! Казваш, че е най-тежкият ѝ такъв досега, но преди това имаше ли някакво разболяване, индикация, че така ще се случи?! Бяхте ли вече при хомео??!? Така де - ако ти се пише толкова подробно.
Деси,
Kleo написа:
Аз в момента съм заобиколена от три здрави и радостни деца

- синът ми и двете ми племеннички
Вкъщи е чисто, цяла сутрин с Алекс чистихме и подреждахме. Уютно е, уханно е, прекрасна неделна сутрин /все още/. А сега е и шумно, и щастливо, хубаво ми е с три деца около мен. По-късно ще им правя пълнени чушки, но сега е време за забавления
мдааааа, рано или късно, животът ни посочва коя е най-голямата радост на този свят. Кариери, залисии, бягане, бързане, мними успехи.... всичко се пръска на дребни прашинки, когато усетиш най-неподправената любов, съществуваща на тази земя.... децата!!!
Друго кво да кажа?!?.. Ами ще си замълча засега...... че да почна да се оправям за началото на деня днес

. Пък да видим докъде ще го докараме.
Ванче,
Ванчето написа:Другата седмица чакаме шефовете. А вятъра на промяната отново започна да се усеща, нямам търпение да се превърне в буря :lol: ! Ако преди около 2 години само мисълта за евентуална промяна всяваше в мен страх и паника, то към днешна дата я чакам с огромно нетърпение и широко отворени обятия! Колкото по-бързо се случи - толкова по-добре! Вече вярвам и знам, че всяка промяна е за добро!
С тези думи ме зареди изключително много!!!!

В много случаи аз реагирам точно обратната - нищо, че се имам за силна и т.н...... има моменти, в които промените ме плашат..... все още!!! Но, ето ти..... стигаш момента, когато приятел разчиства пътя заради теб!