Хайде и аз на отчет

Само дето не знам колко съм свалиала. Все още нямам батерии на кантара, обачеееееее се чувствам прекрасно. Дори се радвам, че го няма кантара да ми развали настроението, ако се окаже, че съм свалила малко. Суртината хапнах ябъла, после към 11 часа овесени ядки и чак сега - към 15.30 6 резенчета катртофи (саврени на пара стават супер и без сол) с по малко гуакамоле от горе (отново без сол). Няма да ви казвам колко ми беше вкусно! Почва да се пристрастявам към гуакамолето май. Исках и да снимам и да кача в кулинарния, но бях вече много гладна

.
Довечера съм на салатка от голия, цвекло и моркови със "млечен" сос от слънчогледови кълнове. Накиснах си житото да покълва и съм готова за понеделник

И утре ще гледам да карам предимно на сурови храни. Мисля да опитам салата от гулия с кълнове от киноа.
Ама по поста ми личи колко съм гладна

Много кулинарно го докарах
cchery написа: благодаря ви, че се събрахме чудесна компания този детокс - наистина мина лесно и безпроблемно. Мисля, че точно тази прекрасна и споделена атмосфера допринесе за успеха и добрите ми резултати..... а повече от всичко, сега искам да го задържа (резултата.)

Чери, ако позволиш една поправка от мое име "
И този детокс".
Мисля че няколкото топли дни се отразиха много добре на телата ни и се надявам вече да сме влезли в пролетен режим.
Тортата на Док е страхотна. Поздравления! И сте му избрали лалета!!! Любимите ми цветя. И всички изглеждате страхотно.
Ver написа:А нашата отчита – 0

Можеш ли да повярваш?! Е, това вече на нищо не прлилича!!!
:shock: Това нещо не мога да го разбера. Я си провери кантара. Много странно ми се вижда. И все пак ако не е грешка със сигурност ще се появи по-късно ефекта.
Линди, честит ти термос.
Марчи нещо ми се губи от хоризонта :mad: О и Зори и Буба - абе има още мацки да отчитат.
Това е от мен мили ми сладурки.