Здравейте, банда отслабващи и оздравяващи ....
Нещо се позагубих с писането, но ви чета и следя и много се радвам на всички!!!
Аз стартирах с ансолчето на 13-ти, двата дена бях предимно на диня, а казвам предимно, защото и двете вечери бяхме на кръчма и първата ядох салата от краставици, разбира се неовкусена, защото не предлагаха сезонни плодове, снощи за мой късмет имаше диня

и се зарадвах като малко бебе
Момичета, ансолчето на всички действа различно, аз я пия на сухо с две-три капки вода за да мине по-лесно, но и когато я пиех разтворена ми действаше следобед, вечер и на втория ден сутринта и пак следобед и вечер! Това ми е 10-ия детокс и да ви кажа все по-лесно ми става, вчера на обяд готвих на мъжо и грам не се изкуших, двете вечери на кръчма и останалите с едни пържоли, огромни салати, питиета ами грам не се изкуших, дано не съм объркала нещо с тази краставица, но тя е почти като динята, само без захар!
Иначе преди детокса ужасно се бях подула, чак се бях притеснила, бях качила три кг, краката подути така, че едвам се движех, но след една консултацийка със старейшините нещата се оправиха, чайче от джоджен, глухарче и много, много вода - 3 литра, нещата се оправиха и пак съм -3кг

БЛАГОДАРЯ ЗОРИТКА!!!
Днес съм решила през деня да карам на кайсийки, а вечерта на диня, дано не оплескам нещата с кайсиите, че ми се струват доста тежки, вече ми се поду коремчето от тях. Дайте идейка за друг плод през работно време, вчера и онзи ден знаех, че ще се прибирам през деня и можех да хапна диня, но днес не, а в офиса нямам възможност да режа това чудо!
Айде, приятен и прохладен ден ви пожелавам и УМНАТА!!!