Диня или пъпеш хапнете и ЮЛСКИ детокс направете

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
Орхидея
Шампион по спам!

Re: Диня или пъпеш хапнете и ЮЛСКИ детокс направете

Мнение от Орхидея »

Привет!

Вчера спазих стриктен детокс, цял ден на цитрусов сок, а вечерта на пъпеш.

Днес стартирах успешно и сега си допивам цитрусовия сок, следобяд ще съм на диня.

Като ви е отпаднало - повечко течности, малко мед с пектин или изръпайте някакъв плод :), но вие си знаете :1062 .

Хубав ден и много поводи за усмивки!
Sladka Debelanka

Мнение от Sladka Debelanka »

Здравейте и аз съм на линия днес отново! Поздравления за всички мацки, които детоксикират. Искам да питам Маца 73 - ти не пиеше ли акай бери? И какъв ефект имаше върху теб? Щото голямо тръбене тук и там и ми е интересно.
Аватар
grigorovi
Аз пиша, пиша вече час

Мнение от grigorovi »

Привет, момичета!
Аз съм на детокс, на диня, на праскови и за бонус съм с дрисък, температура и повръщане. От собствен опит знам, че детоксът само ще помогне в моя случай, поне да не разнасям вируса вкъщи, така че и днес съм си на линия.
Само тичането прекратих, но няма как - нямам сили.
ПРЕДИ [url=http://www.album.bg/grigorovi/images/22196409/][img]http://storage4.album.bg/551/iskra_grigorova_716c7_22196409.jpg[/img][/url]СЕГА[url=http://www.album.bg/grigorovi/images/29260631/][img]http://storage4.album.bg/a75/2012-03-09_18.35.19_d2479_29260631.jpg[/img][/url]
galkata

Мнение от galkata »

Днес се събудих с огромно чувство за вина за вчера :128 Но днес продължавам. Изпих ансола и сега чакам повикване :1140 И при мен това е най - неприятната част от детокса, но изпивам чашката на екс и така е по - малко гадно.
За днес имам най - различни плодчета, но ще наблегна на диня.

Григорови
, страхотен резултат, браво!
mam4eto31

Мнение от mam4eto31 »

:954
Здравейте, банда отслабващи и оздравяващи ....

Нещо се позагубих с писането, но ви чета и следя и много се радвам на всички!!!
Аз стартирах с ансолчето на 13-ти, двата дена бях предимно на диня, а казвам предимно, защото и двете вечери бяхме на кръчма и първата ядох салата от краставици, разбира се неовкусена, защото не предлагаха сезонни плодове, снощи за мой късмет имаше диня :1062 и се зарадвах като малко бебе :1141
Момичета, ансолчето на всички действа различно, аз я пия на сухо с две-три капки вода за да мине по-лесно, но и когато я пиех разтворена ми действаше следобед, вечер и на втория ден сутринта и пак следобед и вечер! Това ми е 10-ия детокс и да ви кажа все по-лесно ми става, вчера на обяд готвих на мъжо и грам не се изкуших, двете вечери на кръчма и останалите с едни пържоли, огромни салати, питиета ами грам не се изкуших, дано не съм объркала нещо с тази краставица, но тя е почти като динята, само без захар!
Иначе преди детокса ужасно се бях подула, чак се бях притеснила, бях качила три кг, краката подути така, че едвам се движех, но след една консултацийка със старейшините нещата се оправиха, чайче от джоджен, глухарче и много, много вода - 3 литра, нещата се оправиха и пак съм -3кг :923 БЛАГОДАРЯ ЗОРИТКА!!!
Днес съм решила през деня да карам на кайсийки, а вечерта на диня, дано не оплескам нещата с кайсиите, че ми се струват доста тежки, вече ми се поду коремчето от тях. Дайте идейка за друг плод през работно време, вчера и онзи ден знаех, че ще се прибирам през деня и можех да хапна диня, но днес не, а в офиса нямам възможност да режа това чудо!
Айде, приятен и прохладен ден ви пожелавам и УМНАТА!!!
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

mam4eto31 написа::954
Здравейте, банда отслабващи и оздравяващи ....

Нещо се позагубих с писането, но ви чета и следя и много се радвам на всички!!!
Аз стартирах с ансолчето на 13-ти, двата дена бях предимно на диня, а казвам предимно, защото и двете вечери бяхме на кръчма и първата ядох салата от краставици, разбира се неовкусена, защото не предлагаха сезонни плодове, снощи за мой късмет имаше диня :1062 и се зарадвах като малко бебе :1141
Момичета, ансолчето на всички действа различно, аз я пия на сухо с две-три капки вода за да мине по-лесно, но и когато я пиех разтворена ми действаше следобед, вечер и на втория ден сутринта и пак следобед и вечер! Това ми е 10-ия детокс и да ви кажа все по-лесно ми става, вчера на обяд готвих на мъжо и грам не се изкуших, двете вечери на кръчма и останалите с едни пържоли, огромни салати, питиета ами грам не се изкуших, дано не съм объркала нещо с тази краставица, но тя е почти като динята, само без захар!
Иначе преди детокса ужасно се бях подула, чак се бях притеснила, бях качила три кг, краката подути така, че едвам се движех, но след една консултацийка със старейшините нещата се оправиха, чайче от джоджен, глухарче и много, много вода - 3 литра, нещата се оправиха и пак съм -3кг :923 БЛАГОДАРЯ ЗОРИТКА!!!
Днес съм решила през деня да карам на кайсийки, а вечерта на диня, дано не оплескам нещата с кайсиите, че ми се струват доста тежки, вече ми се поду коремчето от тях. Дайте идейка за друг плод през работно време, вчера и онзи ден знаех, че ще се прибирам през деня и можех да хапна диня, но днес не, а в офиса нямам възможност да режа това чудо!
Айде, приятен и прохладен ден ви пожелавам и УМНАТА!!!
Мамче, как са малките детоксовки?
На работа карам на праскови.Удобно е и ако са по-твърди като мооите дори не капят сок ;)
gelikas

Мнение от gelikas »

Здравейте момичета!
Неудобно ми е, но ще ви питам. Аз днес съм постоянно в :1114 и от мен излиза нещо червено. Страх ма е да не е кръв. Вчера и оня ден нямах такова нещо. И трите дни съм на диня и вода. Възможно ли е да е кръв и давайте съвет, че ме е страх.
galkata

Мнение от galkata »

gelikas написа:Здравейте момичета!
Неудобно ми е, но ще ви питам. Аз днес съм постоянно в :1114 и от мен излиза нещо червено. Страх ма е да не е кръв. Вчера и оня ден нямах такова нещо. И трите дни съм на диня и вода. Възможно ли е да е кръв и давайте съвет, че ме е страх.
И аз на два-три пъти съм имала кръв, но при мен проблемът е рядкото ходене до ВЦ-то. Първата ми мисъл бе за хемороиди, но аз никога не съм имала.
Ако другите дами могат да коментират ще съм благодарна и аз.
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

gelikas, моите изпражнения също са червени, но според мен това е от динята и не виждам нищо притеснително.И аз съм само на диня досега, но мисля да хапна после малко пъпеш-ще видим.
gelikas

Мнение от gelikas »

Благодаря ти мила, моя. Аз така се изплаших! :329 :329 :329 :923 :923 :923
Milenita Bonita

Мнение от Milenita Bonita »

Чери,добре дошла!!Надявам се да сте си изкарали страхотно и да си се заредила супер много от прекрасната почивка!!

вярваща:),добре дошла!

Аз изкарах 2 дена,днес захранвам,че през уикенда имам задачки.Изкарах на праскови,круши и ябълки,много приятен детокс,съпроводен от глад към 17-18ч и двата дена,но го преборих с малко мед и лимон и пих чайче.Поздравления за всички ви! :326
Заключено