Чери, има защо да си доволнаcchery написа:Добре се чувствам - изкарах тотално без прегрешения и то на оригиналната схема - сокове и чайове! Доволна съм много от себе си!![]()
![]()
Успешно захранване
Чери, има защо да си доволнаcchery написа:Добре се чувствам - изкарах тотално без прегрешения и то на оригиналната схема - сокове и чайове! Доволна съм много от себе си!![]()
![]()
Да, Диди, наистина съм много доволна, че се заинатих. Това ми бяха най-лесните 2 дни на сокове и 0 прегрешения! Честно!droidd написа:Чери, има защо да си доволнаcchery написа:Добре се чувствам - изкарах тотално без прегрешения и то на оригиналната схема - сокове и чайове! Доволна съм много от себе си!![]()
![]()
![]()
![]()
Мисля, че няма нищо по-естествено от това при какъвто и да е дисконфорт, да се обърнем към детокса.
Успешно захранване![]()
cchery написа:То малко на цифромания го обърнах, но трябва да има неща, които да ме радват! И ханшът е по-малък и това го доказа не само метъра, а и панталоните, в които се нацедих тази сутрин - без проблеми и опъвания покорно покриха тялото ми от кръста надолу![]()
.
Да, защото тогава аз ще се вълнувам повече от тебе, Цвети!cvety_rz написа:Чери, от сърце се радвам за тебИмам чувството, че един ден като достигна желаните килограми няма да съм развълнувана толкова колкото сега с тебе
Мисля, че това е основнотоcchery написа:Така че, с две думи - много съм доволна, че не се оставих на мързела си!
А също и безволието си...droidd написа:Мисля, че това е основнотоcchery написа:Така че, с две думи - много съм доволна, че не се оставих на мързела си!-да преодоляваме мързела си
Листенце,от личен опит не съм пробвала детокс при разтройство, но последното такова при мен преборих с чай от кора на нар и arsenicum album 9CH по 3 зрънца след всяко изхождане.listopad написа:заразих се с чревен вирус,такова разстройство имам ,нищо не помага-и билки пробвах и химически медикаменти,не става,