В женския ни месец - детокс за здраве :)

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
mam4eto31

Re: В женския ни месец - детокс за здраве :)

Мнение от mam4eto31 »

Линди, много благодаря :923

След като питах за чая, цъкнах в нета и ми излезна доста инфо, та си го направих така- правим си зелен чай и веднага слагаме 1ч.л. джиндифил /настърган/ запарва се 20 минути, аз го оставих малко повече, налютява, но не е неприятно - тази рецепта помага при настинка с хрема! С лимон и мед сигурно ще е доста вкусно!

Ох, крайно време е да заспивам
Приятни сънища мецанки
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Честит празник на Жената и Майката, мили мои :940
Английската сол и днес е изпита, също и горещото кафе (с мъничко мляко, но не мога иначе), изядох 2 малки ябълки, сега ще си пия топла вода. Днес в магазина вместо сурово кашу, каквото си поръчах, са ми дали сурови бадеми :lol: Сега ги кисна с надеждата после да успея да ги обеля, много им мразя кафявите ципи. :???: Днес ще си хапна и зелена салата, малко овкусена, по случай празника :1062 Тоест не съм съвсем режимна и стриктна изобщо, но пък ми е хубаво, че съм с вас! :923
БРАВО на всички, които спазват детоксикацията!!! :326
Аз този път не успях, но нищо - ще има и следващ път, нали? Днес си взех и калкареята :222 Кантарът ме зарадва с 54 кг, това са точните килограми, с които завърших житния режим наскоро. Така че лично аз съм доволна и удовлетворена от този мартенски детокс. Верно, че можех повече, но... няма да се терзая с мисли за това... точно сега... :) Утре смятам да съм също на леки храни, да се захраня постепенно, защото знам колко е важно това. Искам да посетя църквичката и свещеника ми утре, дано имам късмет и да го намеря.
Засега е това. Чакам с нетърпение 15.15 часа. Усещам, че ще се случи нещо приказно :fan
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Да допълня за себе си:
- днес сутринта ми дойде М. (най-после!);
- никога по време на детокс не ми е било студено, това всъщност нормално ли е :1044, главоболие също като цяло не ме мъчи по това време, абе общо взето само глад, и то доста често глад психически и остър за някоя храна, а не толкова физически непоносим глад...
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Честит 8-и март, скъпи дами!

Желая на всички ви никога да не губите себеусещането си за жени......

[youtube]-CbxUHLZHrs[/youtube]

[youtube]R2coYolzj8I[/youtube]
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Zozo

Мнение от Zozo »

Честит празник на всички дами! Да сте много здрави, щастливи и обичани! И - фини на фиданки :1062
Да се отчета и аз. Вчера - успешен детокси ден с един портокал, чаша сок от портокали и 4 кивита. По-малко чай и повече водичка. Имаше студ вчера, но като че ли не чак толкова, колкото друг път (може би защото бях с няколко чифта дрешки :1062 ). Не съм гладна въобще, но днес ще направя по-скоро ПОД, защото много ме боли стомахче от тези противогрипни хапчета, които пия. Кг ще отчитам утре.
Успешен ден на всички и да получат хубави подаръци (материални или нематериални - без значение). Ако ли не - да си подарят сами! :222
tita

Мнение от tita »

Поздрав и от мен.

Не губете устрема си, мили дами! :954

[youtube]uB91MlEB3fA[/youtube]

Доволна съм от себе си, че удържам и днес с детоксикацията. Ще видим довечера как ще е ... май ще прегреша с чаша вино. Е пак сокче ... ама ферментирало. :lol:
zdravez

Мнение от zdravez »

Първо ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДАМИ!Пожелавам ви от все сърце да сте все така позитивни...!
Аз приключих с детокса.Снощи хапнах 1 печен картоф.Като килограми съм - 2,5 кг. общо за 2-та дена.Момичета много усмихнат ден от мен, а на детокстващите и днес УСПЕХ! :923 Поздравявам ви и аз с още една хубава българска песен!
" onclick="window.open(this.href);return false;
snahar
Лудото Ленче

Мнение от snahar »

Честит Осми март дами!
Да сте здрави, бодри и красиви (естествено и чрез детокса)!
За днес - великолепно настроение и довечера чудесен купон ви желая!
Много съм щастлив за еднозначно чудесното ми приемане от вас!

Ваш д-р Михайлов
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Хайде сега и отчет: вчера бях стриктна напълно. Успях да погълна 2 литра цитрусов сок с вода, над 2 литра вода, 2 чая иииии забележете само 1 червен грейпфрут. Снощи дори не ми и хрумна да ям - нито салатка, нито ядки. Ако исках да имам резултати, то трябваше да се потрудя за тях. Еее, имам резултати:

Код за потвърждение: Избери целия код

старт       финал

кг           70,9         68,7
талия        87           85
Ханш         100           100
бедра        61            60
Доволна съм и то много. А що се отнася до разликата в сантиметрите, то тя е осезателна по дънките, в които се нацедих днес. :) :) Много ми е драго, бодро и весело. Захранвам, но няма да ви пиша как, за да не ви дразня - има време и утре да се обяснявам.

Стискайте здраво ........ гащите и устите днес :1062 :1062 и успех с прочистването! :524 :524 :524

Не мога да се стърпя да пускам още от любимите ми песни..... нещо тази сутрин съм на вълна естрада....... че даже преди малко си слушах и една любима и прелюбима стара градска песен, която съживи татко за пореден път..... Но днес е денят на жената иии кой ако не майката знае КАКВО Е ЛЮБОВТА!

[youtube]oBOnQ4fIfOE[/youtube]

А как в мен се съчетава метъла и старата градска песен, надявам се по-нататък да покажа :1062 :1062 :1062 !
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

pepidzheneva написа:Летящите сокчета са супер Чери, като ги гледа човек как да не му се допие кажете....
Аз бързам да уточня, че хубавите снимки на летящи сокчета и най-вече букета, който пада ли пада от небето по повод празника, дължим на Петя /Drebno_dupe/, за което й благодаря искрено!

Т.к. за нуждите на форума, специално снимката с букета, която снимка е правена нарочно и съвсем съзнателно и користно за днес и за това място, трябваше много леко да се пипне, сега я пускам тук в цялата й красота:

[img]http://www.truhi.net/~metsababa/RAZNI/card-8march.png[/img]

Мисля, че този букт, който Петя ни поднесе ще повиши настроението на всички..... та кой ли не обича нещо да е направено само за(ради) него! :326 :326 :326

Peteto

Мнение от Peteto »

cchery написа: Аз бързам да уточня, че хубавите снимки на летящи сокчета и най-вече букета, който пада ли пада от небето по повод празника, дължим на Петя /Drebno_dupe/, за което й благодаря искрено!

Т.к. за нуждите на форума, специално снимката с букета, която снимка е правена нарочно и съвсем съзнателно и користно за днес и за това място, трябваше много леко да се пипне, сега я пускам тук в цялата й красота:

[img]http://www.truhi.net/~metsababa/RAZNI/card-8march.png[/img]

Мисля, че този букт, който Петя ни поднесе ще повиши настроението на всички..... та кой ли не обича нещо да е направено само за(ради) него! :326 :326 :326

Чери,
много ти благодаря, надявам се наистина да повиша настроението на всички!

:923 :329 :923
Заключено