Аз ще захранвам, ама след малко

Напълно те подкрепям и заставам зад думите тиdroidd написа:Пепи, тука е истината вече за менpepidzheneva написа:или по точно да не допуснеш да се натрупат нежеланите.![]()
А на всички, които искат да свалят кг., пожелавам да достигнат желания резултат.Откакто "открих" Детокса и ПОД-а, разбрах, че няма невъзможни неща в тази посока и всичко е в наши ръце.![]()
![]()
ЗдравейIvaya написа:Здравейте, мили момичета!
възможно ли е захранването да започне с вечеря? Т.е. днес ми е трети ден, но да се захраня от тази вечер, защото утре вечер ми предстои семейна сбирка, а мие писнало да ми се натякват неща за начина ми на живот и хранене?
О напълно е нормално щом от скоро правиш детокс да и отпаднала поне аз бях така. Този е 13-ти пореден за мен а този прилив на енергия 3-тия ден започнах да усещам едва след 4-ти детоск някъде , и от тогава се пристрастих както обичам да казвамStef написа:ЗдравейIvaya написа:Здравейте, мили момичета!
възможно ли е захранването да започне с вечеря? Т.е. днес ми е трети ден, но да се захраня от тази вечер, защото утре вечер ми предстои семейна сбирка, а мие писнало да ми се натякват неща за начина ми на живот и хранене?![]()
Не съм никак веща по въпроса, предполагам ще се включи някой с адекватна информация, но пък бих споделила какво бих направила на твое място - да, бих започнала захранването тази вечер. Щом ти е за 14-ти път правенето на детокс, и щом роднините все още ти мърморят, значи спасение за тях няма, и е безмислено да си разваляте настроението с обяснения защо и какво правиш. Другият вариант е да си караш детокса по учебник, и утре да им теглиш едни майни - но, надали ще го направиш, а и явно е безмисленоНищо фатално няма да се случи ако започнеш тази вечер. Въпросът е как точно - сигурно си решила какво да хапнеш?
И аз се разписвам с 3-ти успешен ден от детокса. Нямам кантар обаче, и не съм се теглила, страхувам се да не се разочаровам - въпреки, че не правя детокса с цел отслабване (не ми е това най-важното, искам да се пречистя), никак не бих се разсърдила на някое свалено килце...Чувствам се лека, да, но сигурно като започна със храненето, това усещане ще отлети![]()
Доста несериозно от моя страна беше да започна детокса без да съм се претеглила и премерила предварително, но здраве да е.
Признавам, че съм много гладнаНо не съм гладна за плюскане, а ми се хапва салатка с нещо леко. Дано оживея до утре, да се насладя на усещането за вкус...Толкова ми е празно в стомаха и устата, че в момента апетитни ми се струват дори храни, които преди съм ненавиждала (обикновено най-здравословните - сещам се на прима виста за елда...). Може би така се тренира вкус към чиста и здравословна храна
![]()
Завиждам благородно на всички, които изпитват енергия в днешния ден...Аз, както и снощи бях, съм скапана - боли ме глава, малко стомах, отпаднало ми е...Сякаш през деня, когато има неща за вършене, ми е добре, но вечер съм развалина. Може би трябва да се разровя с старите ви темички, да прочета как са се чувствали момичетата при първия си детокс. Може би е нормално в началото да не му е кеф на човек, или пък да не мърда на кг.![]()
Браво на всички, които избутахме до тук, успех с утрешното захранване
П.П Аз съм постила, но по Коледните пости...Великденските ми идват малко хард