Моята тренировка

Подфорум за поддържане на тялото чрез спорт
Публикувай отговор
ellyto

Re: Моята тренировка

Мнение от ellyto »

Хей хей,

Виждам днес повече движение тук в темата :) радвам се за което.
Днес завърших 5-тата тренировка за седмциата и остана още 1, което означава, че напълно обозримо е да изпълня плана за тази седмица. Днешанта тренировка беше наистина много трудна, спирах на няколко пъти да почивам, че то не си е работа иначе.
За утре уж е кардио, ама като си изгледах тренировката какви упражнения има, мале лел :221 лудница ще бъде. Батко Шон се е постарал да изкара джигера на всички решили да тренират с него.

Деси, браво на теб, че си сериозна в танците. Сама ли си измисляш движенията или гледаш от някъде? Усщешал ли натоварване вмускулите? А защо не пробваш танцувалната програма на Шон, за която ти споменах преди време или ти е ограничаващо, ако трябва някой друг да ти казва какво да правиш?

Ванче, 3 тренировки ми се виждат ок за седмицата, още повече, че и сега ти е по-трудно да се органзириаш, така че това пак си е супер. Сега какво тренираш, тези дето Руми ти е изпратила или по някоя от другите й програми?
Радвам се, че задържаш килограмите си, винаги има на къде повече човек да иска да се развива и в това не виждам нищо лошо. Човек дори и да е на идеалните килограми, пак ще иска да стегне нещо, да има по-хубави извивки - абе край няма да има :221

Цвети, душо ти не се включваш тук, как върви при теб?
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

ellyto написа:Хей хей, ... ... ...

Деси, браво на теб, че си сериозна в танците. Сама ли си измисляш движенията или гледаш от някъде? Усщешал ли натоварване вмускулите? А защо не пробваш танцувалната програма на Шон, за която ти споменах преди време или ти е ограничаващо, ако трябва някой друг да ти казва какво да правиш? ...
Хей Йо :1216 Ели, сама си ги измислям :oops: Преди години съм ходила на различни видове танци /народни, латино-американски, зумба, степ/, гледам много клипове /вкл. бели-денс, индийски танци, хип-хоп и други/ ... и честно казано си комбинирам, слушайки музиката, тялото си и припомняйки си някои неща, които съм учила и/или гледала :1028 Ограничаващо ми е да гледам на момента някой да ме води, защото много пъти танцувам, водена от импулса, и то ползвайки музиката, която тече като фон вкъщи. В смисъл, Хри и Алекс слушат музика, танцувална е, аз си казвам: "Действай!" и ... просто почвам да танцувам. Иначе да, усещам натоварване в мускулите, нарочно си включвам някои трудни за мен елементи. Чак МТ нямам обаче.
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

ellyto написа: Сега какво тренираш, тези дето Руми ти е изпратила или по някоя от другите й програми?
Радвам се, че задържаш килограмите си, винаги има на къде повече човек да иска да се развива и в това не виждам нищо лошо. Човек дори и да е на идеалните килограми, пак ще иска да стегне нещо, да има по-хубави извивки - абе край няма да има :221
Да, Ели, тренирам с 2-ро ниво от тренировките , които ми изпрати Руми с режима. Доста са ми трудни... Понякога виждам голям зор да завърша докрай упражненията... А най-интересното е , че продължителността на видеата е около 30-35 мин, пък моята тренировка я докарвам до към 50-60 мин :1062 :1062 Но се надявам с времето да ми станат по-лесно изплъними. Очаквах, че ще имам смазваща мускулна треска с 2-рото ниво, но не се получава точно така - имам тук-там, но не е сковаващо. Може би и защото не тренирам всеки ден, а през ден.
И аз не виждам нищо лошо в това човек да иска и да полага усилия да постига нови неща - без значение дали става въпрос за физическата форама или за нещо друго. Хубаво е човек да има цели към които да се стреми! :1216 Пък и май се получава така, че колкото повече постигаш , толкова повече искаш... :222

Ели, 6 тренировки за седмица си е направо ... УАУ!!! Страхотна си!

Деси, браво на теб! Продължавай в същия дух!
Килограмите измери преди да започнеш, а обиколките? Много е мотивиращо когато видиш разликата в сантиметрите ... :222

Цвети не се появява напоследък често, но подозирам, че като се появи ще ни изненада приятно с хубавите си новини... :954 :1216

Вер, .... ??? :1044

И Чери очаквам да се завърне с гръм и трясък! :D
Никога не е късно за ново начало!
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Мацкииии, стартирахте ли "Дупемания"-та...? :roll: :954
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ванчето написа:Мацкииии, стартирахте ли "Дупемания"-та...? :roll: :954
чИ Къ?!?! :1062 :1062 :1062 .......

Засега само това... после ще пиша повече! :329
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Не съм мерила обиколки.
Но аз си познавам дрехите.
Знам в кои влизах преди, а сега не мога.
Зная си стремежите и целите.
Ще я карам само на спазване на хранителния режим, танци когато мога /а аз МОГА все по-често!/ и следене на промяната в теглото.
ellyto

Мнение от ellyto »

стартирахме я и вече имам страшна МТ :221 ама това то щот вчера дупе не стоя мирно да стартира днес, и я направих и днес си стартирах както си му е реда :221 Общеаващо започва тази програма, нямам спомен кога така силна МТ имах на крака, дупе, бедра - абе всичко.
Изпълних плана за миналата седмица, стартирах тази с тренировката, така че съм доволна. Даже много доволна.
Вече минах и 4 масажа на дупето и ефект има, след месец и половина като отидем на моренце, ще пека хубавото си дупе на хубав плаж :221 :221
Аз съм си въсзвърнала нормалните килограми т.е. доволна съм да споделя, че се движа около моите си илограми вече няколко години, с редки изключения, когато вариам +- до 2 кг.

Деси, щом имаш план и го следваш, много добре. Като имаш резултати мини и сподели. Все пак си мисля, макар и да не си ми искала мнението, че е хубаво да включиш и комбинирани упранжения за тялото, за да може да изграждаш мускулите, да ти се стяга кожата. Помисли върху това, заслужава си, да знаеш :222

Ванче, браво и на твоите усилия с тренировките. ниво 2, ниво 3 - все са си трудни. За продължителността и аз доста тренировки на Руми ги докарвам до двойно повече време, ама това е щот много изморително ми действат и имам нужда от почивка. И аз се надявам с времето да ми станат по-лесни, ама ще видим :221
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ами пак ще съм лаконична - просто искам да кажа, че все още не съм решила по кой календар да правя ДУПЕМАНИЯ... Искам да я съчетая умело с бягането....... което пък не знам как ще съчетая с травмата в дясната пета..... Не разбирам защо ме боли, ама знам, че взех да се дразня.

До този момент все още не съм направила нито едно мини... Мисля обаче, че утре ще им дойде редът, защото няма да имам време за голяма тренировка и по таз причина ще направя 3 минита. Все още не съм решила дали и да не почвам някой от хранителните менюта, които Руми е пуснала. Ей така - от уважение към труда й, защото аз режим си имам... Но тя просто този път е вложила страшно много.... ама М Н О Г О!!!!! :954
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Търсих ги тези менюта на Руми и не ги намерих, явно не търся където трябва :oops:

Танцувах и вчера, и завчера, ако днес се чувствам добре /предвид болящия зъб/, пак ще танцувам!

Изображение
ellyto

Мнение от ellyto »

Хелоу,

Май не ъсм влизала тези дни, но пък това не означава, че не правя упражнения. Новата програма ми харесва, мисля, че има ефект, масажите вървят, от тях ефект също има и то голям. Сега просто трябва да продъжлавам напред с тренриовките по програмата. Определено са си зор, не мога да ги правя с темпото на Руми, ама то няма значение, важното е че успявам да я завърша, какво като не е с времето, в което тренировката е записана. :221 Има на къде да се ъпгредвам, определено.

Деси, няма как да ги видиш тези менюта, защото те са към тренировъчната програма, която е платена. Браво на теб за танците. Мислиш ли по въпроса да включваш и нещо по-трудно като упражнения за да тренираш по-здраво мускулите? Как върви диетата?

Чери, определено Руми си личи колко труд е положила за тази програма. На мен ми харесват начина по който е комбинирано всичко. Аз ги видях и менютата, наистина много неща е направила и по тях, което си заслужава аплодисментите. На мен минитата много ми харесват, определено от тях има ефект на подпалване на дупето. Харесват ми много и те. Даже съм си взела в офиса ластика и правя и тук упражнения или както се казва луд умора няма :221
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Привет! :954

Да взема и аз да се запиша с "някаква" дейност.... :lol:
Днес направих втората тренировка за седмицата. Малко е, но имахме рожденник вкъщи на 13-ти :954 и цялото ми внимание и време беше насочено към празника. А днешната тренировка с чиста съвест мога да я квалифицирам като "убииствена"!!! :1215 :1215 Много зор видях с нея , едва я завърших . Такова охкане и пъшкане беше , че ако някой ме слуша отвън кой знае какво бил могъл да си помисли... :1062 :1062 За утре също съм замислила нещо, но ще се похваля след като го свърша, че обикновено като кажа нещо предварително и все нещо ще стане и ще ми се провалят плановете....

Ели, тези масажи ти ли си ги правиш или ходиш при професионалист? И ако си ги правиш ти - ползваш ли някакви мазила...? :roll:
Публикувай отговор