Моята тренировка

Подфорум за поддържане на тялото чрез спорт
Публикувай отговор
ellyto

Re: Моята тренировка

Мнение от ellyto »

Привет, привет,

Действам си аз с дупеманията, харесва ми. Определено си усещам мускулите на дупето, не е точно МТ, но има напрежение там определено. Доволна съм, че си я взех тази програма и се надявам и да псотигна много добри резултати с нея, но да видим дали мускулите ще с едадат на стягане и оформяне. Ванче, не си ги правя аз масажите, ходя при професионалист и тя ме маже с някакви антицелулитни кремове. Имам и две процедури с мед, някакви загряващи, охлаждащи..аз вкъщи мога да си правя единствено с вендузите и ако си купя антицелулитем масажор и с него, но толкова. Не мисля, че е чак толкова ефективно, ако вкъщи си ги правиш. Масажистката ми каза, ч е кожата се стягала от следната маска - белтъци разбити се мажат на краката, завиват се със стретч фолио и така се оставят (ама колко ми каза 30 минити ли беше 2 часа ли беше :221 ) и това действало страхотно на стягащо на кожата, та мисля да го правя. Другото било масаж с грепфрут, който е топнал в ситно смляна морска сол и обтриване с кафе.

Браво за твоят убиец тренриовка, поздравления, че си я завършила :1211 :1211 В крайан сметка понякога и не сме в чак такава кондиция и някои тренировки могат да ни се видят много по-трудни за изпълнение, отколкото попринцип.

Ко правите другите? Дека сте моля?
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Здравейте, дупета :oops: :oops: :1062 :1062 ... Ко ме ста?! При мен всичко е нормално, което ще рече, че не е по план :221 :221, ала не се оплаквам. Карам ДУПЕШКАТА по разписанието за 8-седмичния план и днес бая потренирах! Доволна съм! Утре ще имам МТ..... но това да ми е проблемът!!! Добре ми се отразява тази програма - чувствам как с кратки, не особено обемни на размах упражнения върша доста работа ....... и съответно - кефя се!!!!
ellyto написа:Чери, определено Руми си личи колко труд е положила за тази програма. На мен ми харесват начина по който е комбинирано всичко. Аз ги видях и менютата, наистина много неща е направила и по тях, което си заслужава аплодисментите.
Да, Ели, така е. Аз още не съм стигнала дотам, че да пробвам поне 1 седмица такова хранене.... Всъщност..... понеже вече се стопли и ми е едно готино на душицата, обожавам вечер да се отпусна с биричка... и не ми се губи тази "свобода". Знам, че бирата няма да свърши, но моментът ми е такъв. Засега! :222
ellyto написа:На мен минитата много ми харесват, определено от тях има ефект на подпалване на дупето. Харесват ми много и те. Даже съм си взела в офиса ластика и правя и тук упражнения или както се казва луд умора няма :221
Евала...... :1062 :1062 Е, не съм се докарала дотам.... даже не ми беше хрумвало да тренирам в офиса :lol: :lol: Но щом пък ти си фен, значи ето кой ще ни показва дупе на плажа :razz: .
Ванчето написа: За утре също съм замислила нещо, но ще се похваля след като го свърша, че обикновено като кажа нещо предварително и все нещо ще стане и ще ми се провалят плановете....
Утре дойде, мина и замина :1062 ..... и сега с какво имаш да ни се хвалиш, Ванче?!? Разбирам те добре за рождените дни и суматохата около тях..... Слава Богу, и нашите с Момчил минаха..... но предстои този на Бела :plezya se :plezya se .. след 3 седмици. Аман значи :1062 :1062 :1062 :1062 .

Десита, танцуваш ли, пееш ли, пръцкаш ли :221 :221 :221 ...... я, ела, се разпиши, молА! :524
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Черко, танцувам честичко, като понякога си и подпръцквам, ако ми дойде много зор :lol: :lol: :lol:
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

cchery написа:
Ванчето написа: За утре също съм замислила нещо, но ще се похваля след като го свърша, че обикновено като кажа нещо предварително и все нещо ще стане и ще ми се провалят плановете....
Утре дойде, мина и замина :1062 ..... и сега с какво имаш да ни се хвалиш, Ванче?!?
За мое съжаление с нищо не мога да се похваля... :cry:
За събота сутринта бях заполанувала да потичам, но бях неприятно изненадана от пороя, който се изливаше навън...
А в неделя сутринта се събудих в 7,00 ч от непоносимо силна болка в слабините от дясната страна. Това неразположение продължава и до сега, макър и не с този интезитет. Не се чувствам в кондиция за тренировки
Никога не е късно за ново начало!
ellyto

Мнение от ellyto »

Йо,

И аз днес добре потренирах, уморено ми е, мускулите ми са изморени. Реших, че няма да пия кафе (не че пия по много, по 1 на ден за кеф), обаче сега вече съм решила, че няма да се натоварвам с това, защото кофеина си действа, макар и само с по 1 кафе на ден, та сега ми се спи, та 2 не виждам :lol:
Чери, днес си много духовита :1062 :221
Не знам кой какво ще показва на плажа, ще се види :221 Определено се надявам по бански тази година да изглеждам в страхотна форма, да не кажа даже в най-добрата си форма от тийнейджърските си години :221 а после годинките били оказвали влияние, оказват да, ама пак е въпрос на желание човек да се захване и да действа.
Чери и аз не съм пробвала храненето на Руми, нещо не ми идва ищаха да го направя, но съм си извадила нещата подходящи за моите разбирания за хранене, които ми допадат, така че може и в някакъв момент да го подхвана, ще си покаже.
Като не ти се губи свободата за биричката, ами тогава и няма нужда да се отказваш от нея. В крайна сметка нали трябва да си доставяме и удоволствия. А ти си ги и изразходваш после с тренирането.

Деси, как върви твоят режим - какви резултати имаш? В същност знаеш ли?

Ванче, много неприятно е това с болките, дано всички неразположения ти минат скоро време. Пък тренирането като се оправиш, зар няма в крайна сметка.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Карам си съвсем режимно, вече 19-ти ден. Доволна съм от себе си, че имам волята и си спазвам диетата. Иначе знам колко кг бях, като стартирах. Но не зная колко кила съм сега и нарочно не се меря, за да не се демотивирам, ако кантарев не отчете минус. Чувствам се все по-лека и подвижна, а това ми е и целта, освен самото отслабване. Храня се, като си редувам дните, не стоя гладна, това също ме радва. Свикнах с липсата на закуска. Редовното ядене на плодове и салати също ми се отразява отлично. Абе пушка съм :222 Танцувам най-често през вечер, но засега не правя други упражнения. Само танци вечерно време вкъщи - повече е от нищо. Мерси, че питаш, Ели! Добре съм, старая се и продължавам с обещаното от мен самата!
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

ellyto написа: Не знам кой какво ще показва на плажа, ще се види :221 Определено се надявам по бански тази година да изглеждам в страхотна форма, да не кажа даже в най-добрата си форма от тийнейджърските си години :221
Браво, Ели! Поздравявам те - от сърце!
Това, което си ни написала е мечтата на всяка жена, а ти вече си я постигнала...! :326
Ще чакаме снимки, нали не си забравила... :222 :954
ellyto написа: а после годинките били оказвали влияние, оказват да, ама пак е въпрос на желание човек да се захване и да действа.
Ето това е И моето разбиране за нещата... Но в крайна сметка всеки взима решение за себе си
Между другото от доста време се каня да споделя с вас, но все забравям... :lol:
Напоследък много голяма част от нашите приятели и познати са спортно ориентирани. И мъже и жени - всеки си намира някакъв начин да е активен. Един колоездене, други фитнес, трети тренировки подобни на тези на Руми.
ellyto написа:Ванче, много неприятно е това с болките, дано всички неразположения ти минат скоро време. Пък тренирането като се оправиш, зар няма в крайна сметка.
Мерси, Ели, дано! И аз се надявам да отшуми скоро
ellyto

Мнение от ellyto »

Привет, привет,

днес се падаше леко кардио, ама леко леко, нищо че пак се изпотих :221 :221 Органзима ми още не може да свикне с различното натоварване, което му се случва и в интерес на истината се чувствам по-изморена, но това е нормално. Поради този факт и съм качила някое и друго килце, предполагам като запас, но то по-скоро е вода и ще бъде изхвърлено скоро време.
Kleo написа:Чувствам се все по-лека и подвижна, а това ми е и целта, освен самото отслабване.
Чудесно Деси, продължавай все така напред! Дано това усещане да го задържиш не само по време на диетата, ами и след това дълги години!
Продължавйа напред Деси и споделяй когато имаш какво да споделяш :)
Ванчето написа:Браво, Ели! Поздравявам те - от сърце!
Това, което си ни написала е мечтата на всяка жена, а ти вече си я постигнала...!
Благодаря ти Ванче :) Наистина си е хубаво човек да се чувства в добра форма с напредването на годините, но вярвам, че това зависи изцяло от нас самите :954 Колко усилия, внимание, грижа и желание ще положим за себе си и нашето тяло и добро настроение :954 Ха дано повече хора да могат да се похвалят с това, че с всяка изминала година се чувстват все така енергични и в кондиция в кожата си :222
Ванчето написа:Ще чакаме снимки, нали не си забравила...
ами ще почакате :221 :221 :221 :1069 :1069
Ванчето написа:Напоследък много голяма част от нашите приятели и познати са спортно ориентирани.
а така, това е много хубаво :954 Покрай нас май не е така с нашите приятели, защото всички излизат с твърдението, че не им остава време, ама то това не е така, сигурна съм, защото както с Чери си говорим, то е въпрос на приоритет! Който иска намира начин и го прави, който не иска, намира други занимания, които да му запълват времето извън дома и в дома.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

ellyto написа:Покрай нас май не е така с нашите приятели, защото всички излизат с твърдението, че не им остава време, ама то това не е така, сигурна съм, защото както с Чери си говорим, то е въпрос на приоритет! Който иска намира начин и го прави, който не иска, намира други занимания, които да му запълват времето извън дома и в дома.
Да, Еличка, продължавам да съм на това мнение!!! И вземи пък да се снимаш, та да не те чакаме да споделиш :1062 :1062 .... Ееееееее

Ванче, а ти някоя и друга снимка няма ли да шернеш?!?! Или трябва да те чакаме чак когато станеш звезда :) в някой от постингите на Руми?

Ох. Тренирам. Даже за днес бях замислила почивка.... но какво се оказа?! Събуждам се със съвсем, съвсем леко осезаема МТ на бицепси и рамене.... Това, което мислех, че ще ми се случи на дупето от вчерашната тренировка и минита, го няма..... Т.е. дупето си е тук :1062 , но мускулна треска - йок!!!

Та както бях замислила днес да почивам, така и тренирах..... и дано утре времето да е ок, та да тичам!!!

Ванче, какво става с болката в слабините?!? Нещо ново?.... Да няма връзка с проблема в жлъчката, който по-рано ти откриха?
Kleo написа:Черко, танцувам честичко, като понякога си и подпръцквам, ако ми дойде много зор :lol: :lol: :lol:
Ааааа, че то човещинка, бре Деситас :1062 :1062 :1062 ..... само който не е ял, той не е пърдял! :1069 :1069

Ох, Деска, чини ми се, че напоследък пишеш много малко. А пък като пропишеш, си мега обрана..... :1058 :1058 .... и така..... спирай вече с боба :lol: :lol: и си канализирай енергията в писане наместо........ пръцки :955 :955 и дай да си попишем качествено..... :329

Ох, изтрещях нещо..... много ми дойдоха кибритените кутийки, които изрисувах днес.... :plezya se :plezya se
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

cchery написа: Ванче, какво става с болката в слабините?!? Нещо ново?.... Да няма връзка с проблема в жлъчката, който по-рано ти откриха?
Да , Чери, много е възможно, нещата се развиват по много подобен начин, но по лекари не ми се ходи... И без това нашата лична вече имам чувството, че си мисли, че си измислям какво ли не и само се правя на болна... Дежирните и реплики към мен са : "ти си млада и здрава..." Последните изследвания буквално си ги изпросих.
А днес съм направо развалина! Сутринта след като изпратих децата на училище реших да полегна за половин-един час, беше ми сънено. И така съм откарала цели 4 часа! Но вместо след това да съм ок , цял ден съм като блъсната от бързия влак! Какво ми се случва - не знам. Но мисля, че май трябва пак да почна режима - тогава се чувствах идеално!

Не знам за снимките... Но може и да ми дойде вдъхновението някой ден... :954
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

След вчерашния ужасен ден днес още от сутринта се "стегнах в кръста" :D и след като свърших всичките си задължения вкъщи, току що приключих и с тренировката си!!! :954 Много съм доволна, чувствам се страхотно в момента!

А вие? Какво сътворихте днес, дами? :roll:
Публикувай отговор