Действам си аз с дупеманията, харесва ми. Определено си усещам мускулите на дупето, не е точно МТ, но има напрежение там определено. Доволна съм, че си я взех тази програма и се надявам и да псотигна много добри резултати с нея, но да видим дали мускулите ще с едадат на стягане и оформяне. Ванче, не си ги правя аз масажите, ходя при професионалист и тя ме маже с някакви антицелулитни кремове. Имам и две процедури с мед, някакви загряващи, охлаждащи..аз вкъщи мога да си правя единствено с вендузите и ако си купя антицелулитем масажор и с него, но толкова. Не мисля, че е чак толкова ефективно, ако вкъщи си ги правиш. Масажистката ми каза, ч е кожата се стягала от следната маска - белтъци разбити се мажат на краката, завиват се със стретч фолио и така се оставят (ама колко ми каза 30 минити ли беше 2 часа ли беше
Браво за твоят убиец тренриовка, поздравления, че си я завършила :1211 :1211 В крайан сметка понякога и не сме в чак такава кондиция и някои тренировки могат да ни се видят много по-трудни за изпълнение, отколкото попринцип.
Ко правите другите? Дека сте моля?