Моята тренировка

Подфорум за поддържане на тялото чрез спорт
Публикувай отговор
IvetaBorisova123456

Re: Моята тренировка

Мнение от IvetaBorisova123456 »

Здравейте,
Реших и аз да се впиша в темичката. Та на по същество - тренирам по една програма на Jillian Michael - body revolution, не знам дали сте я чувалу, но много надъхваща и тонизираща. Високо интензиивна тренировка, която включва много кардио, кик бокс, тежести, упражнения със собствено тегло, йога, с една дума всичко на едно място. Да си призная бях се спряла на 6-7 тренивка, защото имах доста ангажименти около университета, работатата и цялото натоварващо ежедневие. Но от една седмица отново я започнах и съм много доволна от себе си.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ивета, здравей и добре дошла във форума. Радваме се на всяко ново попълнение. :) Кажи нещо повече за себе си - на каква възраст, откъде си, кое те провокира да се занимаваш със спорт, какви цели гониш и т.н. :954. Надявам се, че това няма да те притесни :923 .

Аз завършвам тази седмица с 3 тренировки.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Ивета, добре дошла и от мен :923 Ще се радвам да се представиш и да разкажеш нещо повече за себе си.

От мен - не съм тренирала нищо напоследък.

Влязох в темата, за да приветствам новата потребителката и за да отчета половинчасово интензивно ходене вчера във вечерната прохлада. Щом леко се изпотих, значи наистина съм се движила. Знам, че на фона на всичко, което вие правите, това е нищо... но какво пък? - това си е моето нещо. Днес пак ми се очертава ходене пеш, целият ден ще търча по задачи, така че пак ще се движа. Все е нещо, предвид крайно заседналия ми начин на живот...
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
IvetaBorisova123456

Здравейте, мили дами. :329 :923
Аз съм на скромната възраст от 28 години и живея в София. Работата ми е свързана със седене по цял ден и никакво движение, като изключим 15 минутната разходна до магазина. Преди около половин година посещавах един фитнес, но от тогава до сега намалих доста движението и това предизвика получаване на излишни килограми, които доста ми пречат (от 56 кг. станах 62 кг.). Разликата не е много голяма, но явно ми е достатъчна, за да не мога да се побера в старите ми дрехи.
Всичко това ме провокира да отделям малко внимание на тялото си и от там на здравето. И единствения начин е малко спорт, които може само да ми помогне в случая.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ивета, пожелавам ти да постигнеш онова, което искаш. :954 Вярвам, че спортът е ключът към това. А кой е твоят спорт?! И си на страхотна възраст :954 :954

Аз да се похваля с 1 нова страст.....ролери! :954 Имам ги от миналогодишния ми РД, ама пусто нали строших китката...... та ги карах съвсем малко миналата година. Тази......е, тази понеже не регистрира нито 1 моя фрактура :1062 , реших, че ще трябва да се науча да ги карам. И така, откакто е почнала ваканцията - почти всеки ден по малко. Докато докарах днешните 5 км :1215 . Нито е лесно, нито е трудно. И аз не знам какво е. Но усещам удоволствието от скоростта. А тя нараства с опита, който придобивам :oops: . Имам вече и 1 падане.... но засега нищо сериозно. Разбира се, всичко предстои :1062 :1062 :1062 .
Kleo написа:Влязох в темата, за да приветствам новата потребителката и за да отчета половинчасово интензивно ходене вчера във вечерната прохлада. Щом леко се изпотих, значи наистина съм се движила. Знам, че на фона на всичко, което вие правите, това е нищо... но какво пък? - това си е моето нещо. Днес пак ми се очертава ходене пеш, целият ден ще търча по задачи, така че пак ще се движа. Все е нещо, предвид крайно заседналия ми начин на живот...
Деска, знаеш, че само от теб зависи! :923 Ти си господар на желанията си и най-вече тяхната реализация.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Така е, Ани, всички сме ГОСПОДАРИ на собствените си животи.
Съ-творци!
Което е великолепно и отговорно в същото време.
IvetaBorisova123456

[quote="cchery"]Ивета, пожелавам ти да постигнеш онова, което искаш. :954 Вярвам, че спортът е ключът към това. А кой е твоят спорт?! И си на страхотна възраст :954 :954

Аз да се похваля с 1 нова страст.....ролери! :954 Имам ги от миналогодишния ми РД, ама пусто нали строших китката...... та ги карах съвсем малко миналата година. Тази......е, тази понеже не регистрира нито 1 моя фрактура :1062 , реших, че ще трябва да се науча да ги карам. И така, откакто е почнала ваканцията - почти всеки ден по малко. Докато докарах днешните 5 км :1215 . Нито е лесно, нито е трудно. И аз не знам какво е. Но усещам удоволствието от скоростта. А тя нараства с опита, който придобивам :oops: . Имам вече и 1 падане.... но засега нищо сериозно. Разбира се, всичко предстои :1062 :1062 :1062 .

Здравейте, моя спорт, ако мога го нарека така е тренировките ми във вкъщи. За днес отделих малко време сутринта и направих 50 клека, 20 напади, 1 мин. основен планк и 1 мин. hight планк.
Иска ми се и аз да можех да похваля с нещо по различно от тези упражненея, но нямам за сега нито колело, нито ролери.
Поздравления, cchery :326 Много е хубаво, когато човек разтоварва по някакъв начин.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Тази седмица стартирах с бягане и комплекс за корема. Решила съм до морето да тренирам сериозно именно корема..., пък току ми проличат усилията :mrgreen: .

Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Ани, ще ти проличат усилията, ВИНАГИ проличават :524
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Kleo написа:Ани, ще ти проличат усилията, ВИНАГИ проличават :524
Ееееееее, ми благодаря, ДеситаС!!! Абе, каквото и да е....., все по-прибрана изглеждам, което е готино. :) Един ден ще се приб(е)ра съвсем :lol: :lol: .

От днес отчитам 8 км бягане, 15-минутен комплекс за шкембак и 3 км ходене :lol: :lol: . До довечера имам време на смушкам и още нещо :1209 .

Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Е, добре де...... от днес - ГОЛЯМ ШЛЕМ. 8 км бягане, 3 км ходене и 8 км пързаляне с ролери. :plezya se :plezya se

Публикувай отговор