Моята тренировка

Подфорум за поддържане на тялото чрез спорт
Публикувай отговор
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: Моята тренировка

Мнение от Kleo »

"30 Съвета за отслабване:

1 Не яж с пълна уста.
2 Не яж на гладно.
3 Не яж напразно.
4 Храната не е заместител на секса, а негов умъртвител.
5 Упражненията с тежести няма да те направят по – тежък/тежка, отколкото си сега.
6 Зеленчуците са твой приятел.
7 Шоколадът не те обича, той го казва, за да си легне с теб.
8 Отслабването е проста работа, трудна, но проста. Не умувай.
9 По – малкото невинаги е повече – не гладувай.
10 Белтъчините са твоята стълба към рая. Не взимай ескалатора, намазан с нутела.
11 Тялото ти не е просто средство за размножаване и задоволяване на потребностите ти, то е твоята визитна картичка пред света. Не драскай по нея.
12 Не отслабвай за никого другиго освен за себе си. Дълбоко вътре в теб има цяла тълпа фини хора, освободи шизофренията!
13 Ключовата дума не е пот, а интензивност. Това, което почти те убива, те прави по – силен/силна и по – слаб/слаба.
14 Звездите са звезди, защото пулсът им е високо. Изпитай Ада, за да познаеш Рая.
15 Постоянството не е ключът към успеха, а чукът, който разбива всички прегради.
16 Никога не се чувствай доволен от себе си, за да не станеш пак доволно дебел.
17 На всяка прочетена от теб книга вдигай по един тон на тренировка.
18 На всеки тон тренировка чети по две книги.
19 Ако лицето ти е гладко докато вдигаш, не вдигаш достатъчно тежко.
20 Ако се чувстваш грозен/грозна на тренировка, с дрехи залепнали от пот и лице на истерик на антидепресанти, то тренировката ти върши работа.
21 Ако всички те увещават колко глупаво е това, което правиш, значи си на прав път.
22 Ако си жена и не искаш да ставаш мускулеста или си мъж и не искаш краката ти да ти пречат да носиш впити дънки, пускай си музика на тренировката, за да заглушиш гласовете на лудостта в главата си.
23 Не се срамувай колко малко вдигаш сега, спомни си как не можеше и половината на това само преди три месеца.
24 Казват, че веднъж се живеело – ти ще живееш два пъти, веднъж като дебелак, втори път като свободен човек.
25 Колко силен трябва да станеш, за да отслабнеш – толкова, че да можеш да носиш старото си “аз” на ръце.
26 Простата, естествена храна без сол, захар, трансмазнини, тежки метали и радиоактивни изотопи в началото ще те уплаши, след това депресира, а накрая ще те превърне в здрав, щастлив човек.
27 Не мисли за облака в огледалото, а за слънцето, което той прикрива.
28 Живей в настоящето, тренирай за бъдещето, не забравяй миналото.
29 Колкото по – силен ставаш, толкова по – слаб ще бъдеш.
30 Успехът е поредица от застои, пред които не се отказваш."

Инес Субашка
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Днес бягах. След 2 седмици на пълен релакс откъм тичане и тренировки. Ако не броим плуването и скоковете във вода, разбира се :1062 .
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Днес направих първа тренировка от последната програма на Руми "За из път". Абе или програмата е тежичка, или аз сериозно съм изгубила форма :1044 :1044 , ама поизпотих се, че и позадъхах.... хм. Утре ще правя втората тренировка - да видим как ще е.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

И как беше, Ани? :329
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Потанцувах си днес.
Е много яко ми беше!
Искам да го направя пак и пак, докато ми стане НАВИК :1216
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Вижте какво, мои хубавици :1058 :1058 :1058 ......, ха стига сте се измъквали и мързелували!!!! Искам да ЗНАМ: кой спортува, какво спортува и ако не - защо го мързи?!?!?!?!?!?????????????????????????????????????????????????!?!?!?!

Видяхте ли колко много препинателни знаци съм ползвала?! :1062 Значи, смятайте как много силно държа да ми отговорите :1140 :1140 .

От мен, тази седмица, т.к. пътувахме, отчитам 2 бягания. Не съм тренирала с Руми, че не остава време. Но другата седмица - съвсем сериозно се почвам. Ще правя някакъв микс от нейни тренировки, ама и аз не знам още какъв.

Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

cchery написа:Вижте какво, мои хубавици :1058 :1058 :1058 ......, ха стига сте се измъквали и мързелували!!!! Искам да ЗНАМ: кой спортува, какво спортува и ако не - защо го мързи?!?!?!?!?!?????????????????????????????????????????????????!?!?!?!

Видяхте ли колко много препинателни знаци съм ползвала?! :1062 Значи, смятайте как много силно държа да ми отговорите :1140 :1140 .
Смея ли да не пиша при горе споменатото :lol: Тренирам с Руми 3 ниво от тренировките, които си купих с режима.Правя ги вече само с "мъжки" лицеви опори и ми е хубаво като виждам колко силна съм станала.В началото правих лицевите на стена.....и дори не можех и да си мечтая за това, което правя в момента.А още колко много имам да напредвам...., но с постоянство се успява.Както се казваше в една реклама :"...човек има само два избора или да се оправдава или да успява..." Отказвам да се оправдавам :mrgreen: Все още ме наболява коляното и не смея да започна дупеманията, че там краката си се натоварват повечко.
Чери, надявам се да съм отговорила на въпросителните ти :mrgreen: :1062 Представям си какво тяло си изваяла вече с толкова много спорт.Нали знаеш, че много ти се възхищавам :524
Другите спортуващи как са?
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Привет!
Мен буквално ме е срам - най-вече от самата себе си - да намина насам... в спортната тема... просто, защото не съм тренирала от началото на юли!!! Какво да напиша...??? :oops: :oops: :oops: Да, наистина лятото определено не беше период, в който съм се застояла на едно място или пък да съм се обездвижила, но тренировките са друго нещо! И ми липсват, наистина! Намерението ми е до края на тази седмица да съм възобновила редовните тренировки! Децата вече са на училище, имам повече време, така че вече няма оправдания!
Аз също си купих последната програма на Руми - За из път.
Но както вече споделих - не съм я пробвала.
Интересно ми е обаче с какво ли ще ни изненада Руми с идването на есента... Сигурна съм, че ще има нещо ново, интересно и предизвикателно - точно в стила на Руми!
Никога не е късно за ново начало!
Ver

Мнение от Ver »

cchery написа:?!?!?!?!?!?????????????????????????????????????????????????!?!?!?!Видяхте ли колко много препинателни знаци съм ползвала?!
Мче, как :)
Навярно ти се е схванал пръста,
от много тренировки :1062
Пий магнезий :221

---
Аз ходя 2 пъти седмично на йога
и това не ми е достатъчно.
Не искам да тичам.
Много добре си чувствам крака и гърба.
Когато тичам ги набивам.

Оптвам се да кача времето си за планк.
За сега се въртя около 2 мин.
На!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ver написа:
cchery написа:?!?!?!?!?!?????????????????????????????????????????????????!?!?!?!Видяхте ли колко много препинателни знаци съм ползвала?!
Мче, как :)
Навярно ти се е схванал пръста,
от много тренировки :1062
Пий магнезий :221
Ще го имам предвид :1140 :1140 .

От мен..... на 9-и октомври е маратон София. Регистрирана съм за него. Ще бягам на дистанция 10,250 км. Поради това тренирам основно и само ......бягане. Още повече, че и Момчил ме предвизвика.... https://www.facebook.com/profile.php?id=100011225312900" onclick="window.open(this.href);return false;, та сега гоня Михаля из Младост-ите :1062 :1062 . От вчера отчитам 10 км, от днес - 5....

Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Черита, набираш ли километри, набираш ли :1216 :1216 :1216
Публикувай отговор