КОНКУРС ЗА "ЗДРАВОСЛОВНО ОТСЛАБВАНЕ - Пролет 2014"!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Публикувай отговор
tita

Re: КОНКУРС ЗА "ЗДРАВОСЛОВНО ОТСЛАБВАНЕ - Пролет 2014"!

Мнение от tita »

:222 Аз само да ви кажа, че

[img]http://www.dailyhiit.com/hiit-blog/wp-c ... essage.jpg[/img]

т.е. ако нещо ви затормозява твърде много и е нужно ежеминутно да преодолявате себе си, то определено няма да постигнете успех. Разбира се, за да се свалят килограми, неизбежно ще трябва да излезете от зоната си на комфорт. Обаче, ако всичко това е свързано с непосилни лишения и тормоз, по-добре намерете друг начин ... или по-добра мотивация, или просто отложете за след някой друг ден.
zezata

Мнение от zezata »

И аз да се похваля, дали от детокса или още от началото на месеца, когато започнах здравословната диета имам вече свалени 4 кг. сега съм 55кг. Продължавам да се храня, като внимавам какво ям и да спортувам.
А от детокса много съм доволна. Хапвах си по 6 ябълки на ден и пиех, чайчета и вода. Захраних както пишеше в темата. Сега се чувствам лека, като перце и много доволна от резултатите, който постигам. Пожелавам и на вас същото удовлетворение! :1216
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Здравейте, момичета!
Малко закъснях, но ето ме! Минавам да се отчета!
Мислех си, че след този детокс всички ще се хвалят с първите свалени килограми в конкурса, но ... Къде се изгубихте, момичета?
Аз с гордост мога да отчета първи 2 свалени килограма от началото на конкурса до сега! Е, то благодарение на детоска, но си е нещо все пак, първи резултат от началото на месеца до сега!

zezata , krasimira, diva, mira_b - поздравления за успешния край на детокса!

cvety_rz , какво се е случило с теб, какви са тези кръвоизливи и страшни неща, които са се случили с теб? Надявам се, че вече всичко е наред, възтановяваш се и лошото е вече зад гърба ти!

Добре дошли на jivito и на Vanilla_87! Вие включихте ли се в детокса , мацки?

Толкова за сега, сега отивам да се разпиша и из другите темички, че доста писане ме чака...! Лека и спокойна вечер от мен!
Никога не е късно за ново начало!
rosa_bg

Мнение от rosa_bg »

Привет момичета!
Да си призная нещо хич не ми се получи детокса този път. Но и не съжалявам. Според кантара от тази сутрин имам -3.5кг надолу от грипа, а и от режима след това. Старая се да ям плодове до обяд и да не прекалявам с храненето. Не си отказвам нищо и се движа почти постоянно тичайки след детето и да наваксам времето, което не ми достига. Дори мисля докато свалям по този начин да не правя детокси, защото сега метаболизмът ми е добър и не искам по някакъв начин да прецакам добре работещата система. Не знам дали отговарям на условията за ЗДРАВОСЛОВНО отслабване. Чувствам се добре. Работя и върху самочувствието си. Вчера си пазарувах козметика и се почувстах по-добре.
Ставам, малкия се събуди. До скоро!
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Хилоу :954
Бъни, имах киста и МЦ продължи почти цял месец с огромни кръвоизливи та затова си бях в къщи предимно на легло и се отпуснах и да хапвам шоколад, но имах нужда от него :oops: Аз съм с хипофункция на щитовидната жлеза а сега се оказа, че яйчниците ми не произвеждат досатъчно прогестерон.Та си пия хормони.При мен проблемът е, че отслабването става много бавно поради по горе споменатите причини(хормонален дисбаланс и нарушена обмяна на веществата) а за човек тежащ много е по нормално да се смъква по бързо.И така ето го моят препъни камък.....тегля се често и като видя, че резултатите са малки и се отчайвам и се натъпквам с храна и после сначале :328 Сега се опитвам да се тегля само в понеделник сутрин, но не винаги успявам да устискам :oops: Опитвам се да го проумея, че нещата при мен ще стават бавно, но от мен зависи да станат!!!!За това имам нужда от вашата помощ и подкрепа.Преди години, когато смъкнах 33 кг. беше лесно, защото полагах усилия и виждах резултат за една година - 33 кг. а сега полагам усилия, но резултата е слаб.Но ми писна да се возя на влака на безнадежноста и отчаянието.Искам да отслабна макар и бавно.Може да не спечеля в състезателната надпревара, но ще се радвам да преборя себе си, комплексите си и да имам повече търпение.Колко по страшни неща ми се случиха на едни килограми ли ще се давам :1058
Роса, не се коси заради детокса :940 Понкога има и такива моменти.Резулатът ти е добър от към килограми.Всички сме различни и всеки търси своя здравословен начин да отслабва и точно за това сме тук.Да се коментираме, съветваме, помагаме и пр. :954 Та в този ред на мисли да попитам останалите дами как я карат? Върви ли слабеебето ?
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Sladka Debelanka

Мнение от Sladka Debelanka »

Здравейте, добре дошли на новите попълнения! :922 Аз смея да кажа, че детокса го пропуснах, защото бях служебно по дегустации и други такива мероприятия, за което много ме е яд, но нямаше как да не отида. Опитвам да хапвам по-малко, но много трудно се свалят тези килца :328 Опитвам да правя упражнения всеки път, когато имам време. Лошото е че много си намалих съня и за това съм много гладна през деня.

Преди малко осъзнах, че освен четенето тук, и гледането на клипчета с упражнения ми действат много добре.
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Привет!
Cveti_rz, съжалявам за това , което ти се е случило, от сърце ти желая много бързо да се възтановиш от всичко преживяно и с нови сили и нашата морална подкрепа да успееш да постигнеш желаната цел! Наистина е много разочароващо, когато полагаш определени усилия за нещо, а не виждаш резултат. Но вярвам, че когато лошите дни останат зад гърба ти, ще успееш да намериш мотивацията, която ти е нужна, въпреки липсата на големи резултати! Не искам да ти се бъркам, ти сигурно си ходила по доктори и най-добре си знаеш, но опитвала ли си с методите на д-р Михайлов да повлияеш на състоянието си? Аз до сега каквото съм опитала, препоръчано от него, винаги ми се е получавало и не съм съжалявала след това. Още веднъж УСПЕХ ти желая, от сърце и стискам палци всичко от тук нататък при теб да е наред! :922
Никога не е късно за ново начало!
diva

Мнение от diva »

И аз да помрънкам...
Днес е кофти ден... Имах разни задачи на ранина. Това доведе до по-малко течности.
Баланса на обед го сбърках, не бе кой знае какъв проблем. После с колеги се събирахме в механа... по задължение... и баланса пак на кино отиде... Не се вманиачавам, но сигурно е заради задължителността на мероприятието... Истина е, че не ми се ходеше. Та деня мина. И движение по-смислено днес никакво не сторих... А сега съм... толкова уморена от празния си ден...
Отивам да си хапна чашка мляко за вечерния баланс и май да си лягам с кокошките.
А утре... Утре аз ще си командвам деня. И ще си го направя по моя си мярка.
И ви пожелавам да нямате такива... кофти дни :)
Лека нощ, момичета!
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Привет момичета.Как я карате?
Бъни, възползвала съм се от съветите на доктора и така си нормализирах реултатите на щитовидната(хомеопатия, детокс и еутирокс) за 1 месец вместо за 3 както очакваше докторката.Сега имам отново хормонален проблем, но свързан с производството на прогестерон и в добавка като прибавим и операцията на тумора - доброкачествен(отстранен ми беше преден десен мускул на корема преди няколко месеца) и резултатът е слаба имунна система, объркани хормони и стрес за целия организъм.Лека по лека нещата си идват на мястото.Трябва да се храня по ниско въглхидратно заради инслулина, който е много важен за хормоналния баланс и трябва да добавя и полезни мазнини, които също са важни за хормоните.А за съжаления аз обичам да си хапвам тесто и сладко.Определям се като тестосладкоман :mrgreen: Но работя по въпроса и се променям макар и бавно.Имам мускулна треска на краката, защото тези дни съм редовна със спорта ( велоергометър и упражнения), но е приятна болка.Болка напомняща, че се движа в правилна посока :954 Тия дни се загледах в сайта на Гарабитов и като видях колко тежки случаи на затлъстяване и какви резултати :eek: Няма невъзможни неща :!:
Диве, има и дни, в които нещата се объркват, но не се отчайвай.пожелавам ти днес да е твоят ден :524
krasimira

Мнение от krasimira »

Здравейте момичета! Да намина и аз преди да гушна възглавницата :940
Цвети, радвам се че нещата при теб се оправят :922
Диве, горе главата лошото бързо отминава за да дойде доброто :940
И аз да споделя вече трети ден си смятам колко калорий приемам :126 Луда работа, че то аз съм яла не като за двама , а като за трима :1044 :oops: Ама то заблудата голяма работа. И така мисля си аз че малко ям и няма резултат, докато случайно не гледах някакво предаване за ТАЙНИ ЛАКОМНИЦИ( ако не се бъркам за заглавието ).Така и аз се замислих че съм като тях - ям почти по всяко време по малко, скришом от домашните, ама така само съм се залъгвала :328
Та сега си смятам от вечерта за другият ден яденето, не е трудно но сравнение с предишното количество на порциите, тези ми се виждат като за бебенца :)
Трябва да се държим момичета , само ние можем да си помогнем :940
Лека и спокойна вечер от мен
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Хайде пак съм аз :mrgreen: Понеже седмицата почти приключи мога да я обобщя като успешна.Ще се претегля чак на 01.03. за да видя какъв е резултатът за един месец.Тия дни пак ми се върна манията по кантара и започна едно постоянно теглене по емнайсет пъти на ден :126 Не искам цифрата на кантара да определя настроението ми и това как се чувствам.На този влак вече съм се возила :428 прибрах кантара и ще се тегля един път месечно, но това не означава, че няма да се отчитам.Ще споделям как върви храненето ми и спорта.И за да съм по конкретна напомням, че трябва да се храня по нисковъглехидратно (поради здравословните ми проблеми) и от понеделник до петък по 35-40 мин. велоергометър + упражнения.Когато съм в МЦ 2 и 3 ден са ми по тежки и тогава е по добре да не правя нищо.Имате право да ме следите и дебнете дали съм стриктна и изпълнителна и ако не съм имате право да :1058 :1055 :128 :1062
Публикувай отговор