Хилоу
Бъни, имах киста и МЦ продължи почти цял месец с огромни кръвоизливи та затова си бях в къщи предимно на легло и се отпуснах и да хапвам шоколад, но имах нужда от него

Аз съм с хипофункция на щитовидната жлеза а сега се оказа, че яйчниците ми не произвеждат досатъчно прогестерон.Та си пия хормони.При мен проблемът е, че отслабването става много бавно поради по горе споменатите причини(хормонален дисбаланс и нарушена обмяна на веществата) а за човек тежащ много е по нормално да се смъква по бързо.И така ето го моят препъни камък.....тегля се често и като видя, че резултатите са малки и се отчайвам и се натъпквам с храна и после сначале

Сега се опитвам да се тегля само в понеделник сутрин, но не винаги успявам да устискам

Опитвам се да го проумея, че нещата при мен ще стават бавно, но от мен зависи да станат!!!!За това имам нужда от вашата помощ и подкрепа.Преди години, когато смъкнах 33 кг. беше лесно, защото полагах усилия и виждах резултат за една година - 33 кг. а сега полагам усилия, но резултата е слаб.Но ми писна да се возя на влака на безнадежноста и отчаянието.Искам да отслабна макар и бавно.Може да не спечеля в състезателната надпревара, но ще се радвам да преборя себе си, комплексите си и да имам повече търпение.Колко по страшни неща ми се случиха на едни килограми ли ще се давам

Роса, не се коси заради детокса

Понкога има и такива моменти.Резулатът ти е добър от към килограми.Всички сме различни и всеки търси своя здравословен начин да отслабва и точно за това сме тук.Да се коментираме, съветваме, помагаме и пр.

Та в този ред на мисли да попитам останалите дами как я карат? Върви ли слабеебето ?