Вино, любов и детокс- неочаквано добра комбинация!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Смехурко

Re: Вино, любов и детокс- неочаквано добра комбинация!

Мнение от Смехурко »

cvety_rz написа:
Еми, миличка, и при мен на третия-четвъртия месец с масло, започна да се получава същия резултат и като споделих с Доктора, той ми каза да вземам и английска сол с маслото, щом е такъв случая....така че, ако желаеш съвмести ги и ти. Успех!
Мари-Жоли,как се комбинира Ги - с ансола? Първо ансола, след час маслото, след час поливам обилно с чай, или ги гълтам едно след друго и чакам час?
Дано до следващия детокс да се засечем във форума и да имам отговор.Ако искаш направо ти отговори в "часът". Момичето се казва Томасе
Аз съм Томасе :923 Благодаря на Цвети за всеотдайността :1119
Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Мнение от mari_ko »

Друго си е като спрях ансола, сега не излизам от WC :plezya se
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Томасе, радвам се, че се засичаме и тук :923 Софри, Марианчето ще те контролира от близо и няма как да не запазиш добрите резултати :1058 Стига да успее да излезе от WC :1062
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

Момичета вчера май писах, ама нещо не си виждам поста, може и да съм си мислела да пиша, значи от еднодневния детокс аз спаднах с 1 кг, Роската от 113 е на 111 кг мноооого е доволен! :D и аз съм доволна
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

Смехурко написа: Аз съм Томасе :923 Благодаря на Цвети за всеотдайността :1119
Ха каква приятна изненада :923
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
Смехурко

Мнение от Смехурко »

Бобичан, толкова гузна съм пред теб, заради конкурса, страшно ми е неудобно :oops:
MortishaAdams

Мнение от MortishaAdams »

cvety_rz написа:
Еми, миличка, и при мен на третия-четвъртия месец с масло, започна да се получава същия резултат и като споделих с Доктора, той ми каза да вземам и английска сол с маслото, щом е такъв случая....така че, ако желаеш съвмести ги и ти. Успех!
Мари-Жоли,как се комбинира Ги - с ансола? Първо ансола, след час маслото, след час поливам обилно с чай, или ги гълтам едно след друго и чакам час?
Дано до следващия детокс да се засечем във форума и да имам отговор.Ако искаш направо ти отговори в "часът". Момичето се казва Томасе
Цвети,макар да не съм Мари-Жоли ще ти споделя моят "опит" с комбинацията от ансола и маслото Гхее.
При първия детокс миналият месец ги пих и двете едно след друго,в разстояние на 15-20 мин.
В един от постовете на Мари,прочетох за комбинацията и реших да пробвам.Резултата не беше такъв какъвто очаквах-нормален слабителен ефект. :221 :221 Изобщо не личеше,че съм пила и двете.Като чета тук другите момичета какви резултати имат само от приемането на ансола,какво остава ако са и двете.Явно аз нещо съм сбъркана. :221 :221
Не знам при теб как ще бъде,но при мен поне не подейства така,както май би трябвало-очистително.
Така и аз да дам отчет -2 кг от 2 дни детокс.

П.П.Сега прочетох,че за друго момиче се отнася и питаш. :221
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

Смехурко написа:Бобичан, толкова гузна съм пред теб, заради конкурса, страшно ми е неудобно :oops:
Разбирам те напълно, но едва ли си по-гузна от мен, която пускам конкурса за втори път :423
Остави конкурса, важното е да стигнеш до целта!!! И ако наистина го искаш ще го направиш :)
От все сърце ти желая успех. А ние ще помагаме с каквото можем :954
Dari09

Мнение от Dari09 »

Хайде и аз да се отчета, че тези дни съм все в движение и не ми остана време за писане. И аз изкарах само 2 дни - за тях -1кг. Тъй като и аз мисля да продължа от сряда с житния - и на това съм доволна. Спокойна нощ от мен!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

bobichan написа:
Смехурко написа:Бобичан, толкова гузна съм пред теб, заради конкурса, страшно ми е неудобно :oops:
Разбирам те напълно, но едва ли си по-гузна от мен, която пускам конкурса за втори път :423
Остави конкурса, важното е да стигнеш до целта!!! И ако наистина го искаш ще го направиш :)
От все сърце ти желая успех. А ние ще помагаме с каквото можем :954
А докъде стигна този конкурс?! Аз загубих нишката в Часът......
mari_ko написа:Друго си е като спрях ансола, сега не излизам от WC :plezya se
Марико....., да питам само с wi-fi ли сте във вецето?!?! Ако не, да помагат колегите да инсталират безжичен рутер, така щото в тоалетна или не, не искам да се лишавам от твоето присътствие тук. :1062
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

cchery написа:А докъде стигна този конкурс?! Аз загубих нишката в Часът......
Приключва сега на 25. Ще искам помощ за грамотите. :954 :lol:
Заключено