cvety_rz написа:Еми, миличка, и при мен на третия-четвъртия месец с масло, започна да се получава същия резултат и като споделих с Доктора, той ми каза да вземам и английска сол с маслото, щом е такъв случая....така че, ако желаеш съвмести ги и ти. Успех!
Мари-Жоли,как се комбинира Ги - с ансола? Първо ансола, след час маслото, след час поливам обилно с чай, или ги гълтам едно след друго и чакам час?
Дано до следващия детокс да се засечем във форума и да имам отговор.Ако искаш направо ти отговори в "часът". Момичето се казва Томасе
Цвети,макар да не съм Мари-Жоли ще ти споделя моят "опит" с комбинацията от ансола и маслото Гхее.
При първия детокс миналият месец ги пих и двете едно след друго,в разстояние на 15-20 мин.
В един от постовете на Мари,прочетох за комбинацията и реших да пробвам.Резултата не беше такъв какъвто очаквах-нормален слабителен ефект.

Изобщо не личеше,че съм пила и двете.Като чета тук другите момичета какви резултати имат само от приемането на ансола,какво остава ако са и двете.Явно аз нещо съм сбъркана.
Не знам при теб как ще бъде,но при мен поне не подейства така,както май би трябвало-очистително.
Така и аз да дам отчет -2 кг от 2 дни детокс.
П.П.Сега прочетох,че за друго момиче се отнася и питаш.