dori neli написа:Mомичета приемате ли баби във форума. Ако да благодаря. Много ми се иска да опитам с детоксикацията. Имам за сваляне доста килограми, но не толкова за красота , а защото ми пречат много. Имам проблеми с дишането и високо кръвно налягане. Преди две години за 6 месеца свалих с Дюкан 25 кг и се чувствах много добре, но беше за кратко. Върнах килограмите и сега пак ще трябва люта битка, но за Дюкан изчетох толкова страхотии, че ме е страх да пробвам пак с него и да съм по сериозна с режима, и затова мисля да пробвам с това прочистване на организма.Не знам дали ще успея защото много ми трудно да гладувам, но ще опитам.Очаквам да ме подкрепите и помагате. На 56 години съм, но искам хем да съм здрава, хем да изглеждам добре.Ще трябва да се потрудя. Успех и на Вас всичките които ме мотивирахте да започна.
Дори или Нели?!? Как да се обръщам към теб

? Всеки е добре дошъл тук. Баба ли?? Та ние всички натам сме тръгнали, какво си мислиш? Ти само си ни изпреварила и вече знаеш какво е, а ние още го мислим страхливо

. Дюкан лично аз никога повече не бих направила...... лично мнение. С детокс знам, че инвестирам в здравето си! Убедена съм. И като решиш да почнеш, бъди сигурна, че ще намериш подкрепа тук.
Много пъти падахме, много грешихме, много пъти търсихме начин да изклинчим, но истината е една: с постоянство и воля се постига всичко.
Погледни наистина всичко в
тази тема! И особено нововъведението от Зори - "Няколко идеи за улеснение" - лесно ще ги намериш като натиснеш едновременно бутоните Ctrl+F и в излязлото поле за писане въведеш "Няколко идеи за улеснение", след което натиснеш бутона "Find". Ще ти помогнат със сигурност.
Успех и бъди сигурна, че ще имаш победи! Само си помисли колко хора прочитайки "условията" на режима биха си казали: "Оооооооо,това не е за мене - аз не мога да гладувам!", а ти си по-различна и по-уникална от тях!