Мартенски детокс на вратата ни чука

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
lindorina
Цветна долина в омая

Re: Мартенски детокс на вратата ни чука

Мнение от lindorina »

Момичета,усещам някакво "сдухване"тук-таме и ми се прииска да ви поздравя с тази песен:

" onclick="window.open(this.href);return false;
Иначе,какво да кажа - чудесно е ,когато най-вече пред себе си признаем нещо,което ни тормози...и по този начин поставяме началото на разрешението на проблема-независимо какъв е той.
Успех момичета,лично аз не правя детокс,може би защото не почувствах,че трябва да го правя сега.След житния режим,който приключи успешно,може би ще предприема нещо,но в по-следващите дни....и сигурно ще споделя.
Изпращам ви целувки и пожелания за сбъдване на съкровените ви мечти! :923
Преди шансът да ви награди с голям успех,той първо ви изпитва в трудности!

http://img.wallpaperstock.net:81/spring-feeling-wallpapers_5137_1024x768.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8jVF4RfE3CJOqLOnIe4FC6dOMme1PC45jE5g2z4F9cUYwNzrkPA[/img]
dori neli

Мнение от dori neli »

Mомичета приемате ли баби във форума. Ако да благодаря. Много ми се иска да опитам с детоксикацията. Имам за сваляне доста килограми, но не толкова за красота , а защото ми пречат много. Имам проблеми с дишането и високо кръвно налягане. Преди две години за 6 месеца свалих с Дюкан 25 кг и се чувствах много добре, но беше за кратко. Върнах килограмите и сега пак ще трябва люта битка, но за Дюкан изчетох толкова страхотии, че ме е страх да пробвам пак с него и да съм по сериозна с режима, и затова мисля да пробвам с това прочистване на организма.Не знам дали ще успея защото много ми трудно да гладувам, но ще опитам.Очаквам да ме подкрепите и помагате. На 56 години съм, но искам хем да съм здрава, хем да изглеждам добре.Ще трябва да се потрудя. Успех и на Вас всичките които ме мотивирахте да започна.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

dori neli написа:Mомичета приемате ли баби във форума. Ако да благодаря. Много ми се иска да опитам с детоксикацията. Имам за сваляне доста килограми, но не толкова за красота , а защото ми пречат много. Имам проблеми с дишането и високо кръвно налягане. Преди две години за 6 месеца свалих с Дюкан 25 кг и се чувствах много добре, но беше за кратко. Върнах килограмите и сега пак ще трябва люта битка, но за Дюкан изчетох толкова страхотии, че ме е страх да пробвам пак с него и да съм по сериозна с режима, и затова мисля да пробвам с това прочистване на организма.Не знам дали ще успея защото много ми трудно да гладувам, но ще опитам.Очаквам да ме подкрепите и помагате. На 56 години съм, но искам хем да съм здрава, хем да изглеждам добре.Ще трябва да се потрудя. Успех и на Вас всичките които ме мотивирахте да започна.
Дори или Нели?!? Как да се обръщам към теб :) :) ? Всеки е добре дошъл тук. Баба ли?? Та ние всички натам сме тръгнали, какво си мислиш? Ти само си ни изпреварила и вече знаеш какво е, а ние още го мислим страхливо :???: :???: . Дюкан лично аз никога повече не бих направила...... лично мнение. С детокс знам, че инвестирам в здравето си! Убедена съм. И като решиш да почнеш, бъди сигурна, че ще намериш подкрепа тук.

Много пъти падахме, много грешихме, много пъти търсихме начин да изклинчим, но истината е една: с постоянство и воля се постига всичко.

Погледни наистина всичко в тази тема! И особено нововъведението от Зори - "Няколко идеи за улеснение" - лесно ще ги намериш като натиснеш едновременно бутоните Ctrl+F и в излязлото поле за писане въведеш "Няколко идеи за улеснение", след което натиснеш бутона "Find". Ще ти помогнат със сигурност.

Успех и бъди сигурна, че ще имаш победи! Само си помисли колко хора прочитайки "условията" на режима биха си казали: "Оооооооо,това не е за мене - аз не мога да гладувам!", а ти си по-различна и по-уникална от тях!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Мари-Жоли

Мнение от Мари-Жоли »

Привет, драги ми момичета!
Едва сега смогнах да се включа, че голямо тичане днес напред-назад, а все във форума ми беше мисълта... Току-що изпекох едни препечени(такива са си купени и са много вкусни) габровски макарони на фурна и вече от глад на психична основа(защото всъщност зная, че мога да издържа и още дни стига да го пожелая! ;) ) мира си нямам - то не бяха гювечетата на Хриско да ме влудят, то не беше някаква сладкарница "Торти Чочко", то не беше някаква варена царевица в "Sky city", а най-вече като зная, че в хладилника има чудесна копривена чорбичка от мама, направо ми се вие свят... Но...всичко е под контрол с едни минимистични изключения - и аз като Аси(май тя беше, а ако не е, да ме извини този, който съм прочела :) ) облизах вчера лъжицата с кисело мляко като слагах на Бубачка и за трите дена съм хапнала по една солетка също така. :1062
Зори, направо Браво! за това, че споделяш, защото съм сигурна, че ти е било много трудно да си го признаеш дори пред себе си това, което ти е тежало - и аз бих се чувствала по същия начин, защото и аз ги развивам едни вини у себе си заради този перфекционизъм/идеализъм, който така усилено гоня вече 36 години. Е, поне се радвам, че и аз открих чудесния начин, за да постигам, когато пожелая, разбира се, перфектните за мен здраве и фигура. :954 Не се коси, а и всички в твоето положение също да не го правят, защото от това самосъжаление полза никаква, а определено ВРЪЩАНЕ НАЗАД ИМА, знаеш го много добре!!! Просто постави отново личен рекорд и това е! :326 Прегръдки от мен за теб! :923
dori neli, добре си ни дошла, разбира се! Нямай съмнение, че си на точното място и в точното време-закъснение може да има само, ако вече ни няма физически и ни е хванала липсата за во веки веков, мисля аз, но за последното не бива и да си помисляме. Абсолютно вярвам, че ще намериш пълно удовлетворение и от общуването тук и от резултатите, които ще последват върху здравето ти, когато започнеш с ежемесечното прочистване на организма си.
Хей, милички, утре ще се "събираме" ли в 15:15 ч.(а то си е днес направо, ама кой ти гледа часовник :1062 )? Очаквам с нетърпение желаещите за среща!...както и да си хапна задушени зеленчуци и ячицето за вечерята...ммм, вкуснооо!...но това е друга тема :221
Между другото(малко :1024 ), в "Sky city" на мястото на Хиполенд са открили нов детски магазин и всичко там е с 50% намаление до утре вкл., т.е. днес-20 март, така че, ако има желаещи, може да отидат да го прегледат.
Исе, страхотна женствена жена си, но съм ти го казвала вече! :1028 Всеки път като те видя по бански ме изпълваш с възхищение. А и Теди нещо се огледа вчера като те мерна. Красавица си ми ти! :329 Звънях ти няколко пъти през деня, защото ми се искаше да те чуя, заради бронхита на Кали, понеже ти съчувствам, че пак се печеш на бавен огън, но явно си била на работа и само съм те притеснявала сигурно. Е, желая само здраве на детенце!-Дано това и е последното боледуване поне за годината, пък ако може и занапред, най-добре ще е. Дай Боже на всички ни винаги здрави дечица!
Елито, миличка, няма да бързаш и бавно, но Славно!(помни го от мен), ще дойде момента, когато с помощта на положителното ти мислене, което е твоят най-добър съюзник, ще получиш дарът, за който бленуваш! Когато е най-добре за теб, тогава ще се получат нещата и ще бъдеш безкрайно щастлива! Само поддържай търпанието си такова, каквото е и с детоксите, и ще успееш, мила! Успех ти желая в живота! :923
На нашите прекрасни бременни Оли и Елис изпращам много положителна енергия от все сърце и най-искрено - много ме радвате момичета и искам да ви споделя, че и аз очаквам с нетърпение моментът, когато ще съм на ваше място, но разбира се, зная, че това ще стане, когато му дойде най-прекрасното време за него! Прегръдки! :954
На сравнително скоро родилите също много се радвам истински и си се представям и аз като тях в осезаемо бъдеще! Прегръдки за Дани и Боби, а ако пропускам някоя майчица като тях, то е само за момента, защото не се сещам, но всяка прегръщам, да знае! :954
Много ми се иска да спомена всички ви поименно, момичета мили, и стари и нови, но надали в момента ще съм изчерпателна, защото вече съм доста уморена, така че ще ви помоля да приемете всички, без изключения, моите най-сърдечни поздрави към всяка от вас!
Ето, това е за вас от сърцето ми: Това е, за което са приятелите!
В 15:15 ч. ще си помисля за всички вас с любов и грижа!
shanty

Мнение от shanty »

Здравейте момичета :954 за първи път правя детокс, но отдавна ви следя и информирам относно детоксикацията!!! Чак сега обаче се почуствах готова и мотивирана, купих си Английска сол избрах за себе си да направя детокса със сок от ябълки и се почна...... не знаех дали ще издържа, не знаех какво да очаквам.... :???: колко често ще ходя до `00`, дали ще вия от глад, очаквах да ме заболи главата (често имам мигренозни пристъпи )...НО :shock: нищо подобно ходенето до `00` беше контролируемо без резки и болезнени спазми ;) за ядене не се сетих нито изкуших (имам дъщеричка на 1,8 месеца) 3 дни на ябълков сок, зелен чай, чай МАТЕ и димяща вода и ЧУДО АЗ УСПЯХ :524
УСПЯХ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВАС :923
БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВАС И НА Д-Р МИХАЙЛОВ -- СЪМ 4КГ. ПО-МАЛКО, ЧУВСТВАМ СЕ ЧУДЕСНО, ИЗГЛЕЖДАМ ПО-ДОБРЕ ;) И СПЯ ПО 9 ЧАСА НОЩЕМ, СПОКОЕН НЕПРОБУДЕН СЪН!!!!
Сега ВнимателнО ще се захраня и другия месец съм пак с вас!!!
Dari09

Мнение от Dari09 »

Добро утро, момичета! Някои днес ще хапват, а други ще им се радваме :221! Мноооого ме е яд :328 , че времето снощи беше лошо и не можахме да видим Луната - наистина е невероятна, когато е толкова близо, но пък ще се надяваме на повечко свалени грамчета :1099.
Аз вчера я подкарах съвсем на разтоварване. Тъй като до 13,30 бяхме по работа в Стара Загора, реших сутринта да остана само на ансолчето и гореща водичка и не хапнах никакъв плод. Знам ли по пътя, а и после какво може да ми се случи?! До вечерта успях да хапна едва два малки портокала и половин грейпфрут (моят син явно реши че цял ми е много, та вчера прояде грейпфрут, и аз си останах с половината :lol: ).И като връх на мазохизма беше решението ми да правя козунак :997 - "ей ръчички, ей ги две - козуначе правят те"! Отдавна бях хвърлила око на една рецепта и снощи не можах да устискам. Много му се радвах на Гого като го хапваше топъл! За мен остава удоволствието, че им хареса, защото до опитване във вторник със сигурност няма да имам късмет :221 !
Shanty, браво на теб, момиче :326! Страхотен резултат!
shanty написа:Чак сега обаче се почуствах готова и мотивирана
Ей в това е разковничето! Само тогава детокса минава леко и безпроблемно, че иначе е мъъъъка! Следващия месец пак тук - на детокс, а в останалото време те чакаме и в другите теми!
VIKI1023
Рицар на перото

Мнение от VIKI1023 »

Много се радвам,че има нови попълнениния в редиците ни!Детокса е наистина елексир за душата и тялото.За два дни съм -2кг. и се чувствам лека,корема спаднал и в добро настроение.На всички нови искам да пожелая успех и другия месец пак да сме заедно!
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/23_13b_48FF8640_RdoCenxke_8.gif[/img][/url]
mam4eto31

Мнение от mam4eto31 »

Здравейте, сладурки!
Да се впиша и аз тук, ужасно приятно е при вас, а Чери е направо страхотна! Позагубихте се в часът, така че записче тук!!!
Днес ми е трети ден на сокчета и се чувствам супер! Това ми е 6-ти детокс и май наистина действа пристрастяващо. Не съм свалила много, октомври стартирах от 81, а сега съм 75, но съм сигурна, че ще се преборя! Доста спортувам във фитнеса, сега ми смениха и програмата, така че мускулите сигурно натежават, но няма да се предам! Направих и една диета между двата детокса и сигурно ще ми се скарате, но тя си е за мен - безвъглехидратна - не мога без месо и салата, наблягам повече на салатите де, цикълът беше 24 дни, сега детокс и след седмица ще повторя цикъла до следващия детокс и след това ще наблегна на разделното! Не ми се карайте много, но аз съм си месоядно и треперя без месо, просто не се чувствам добре без него!
Иначе и аз си изпатих от Дюкян преди години, но сега е друго, защото ям много салати, супи без застройки и се чувствам ок!
Имам едно въпросче, док каза че прави детокс с порокали и ананас, последният го обожавам, та не разбрах на сок ли го консумира или плода???
Прегръщам ви силно, вие сте моята муза!!!
Мари-Жоли

Мнение от Мари-Жоли »

Мари-Жоли написа:
Хей, милички, утре ще се "събираме" ли в 15:15 ч.(а то си е днес направо, ама кой ти гледа часовник :1062 )? Очаквам с нетърпение желаещите за среща!
...........................................................................................................................................................
....Ето, това е за вас от сърцето ми: Това е, за което са приятелите!
В 15:15 ч. ще си помисля за всички вас с любов и грижа!
Хей, момичета, ама аз пак съм се отплеснала(но винаги и само с добри чувства!), че в деня след пълнолуние се събирахме в 15:15 ч. :1139 :1139 :1139 Е, аз въпреки всичко, с голямо желание, ще си помисля днес за всяка от вас по това време, пък нека грешката стане вярна! :221
:923 :923 :923
Браво на Шанти! :326 :326 :326 Само така се получава, както и Дари казва - когато си напълно готов за действие, а това се отнася и за всичките важни стъпки в живота ни също така! :524

"...Keep smilin', keep shinin'..." :954 :954 :954
Аватар
Орхидея
Шампион по спам!

Мнение от Орхидея »

Привет и от мен!

Направих един много странен детокс /ако мога да го нарека такъв/. Първия ден 30 мин. след ансола, така се разтреперих, че чак не можах да се позная.Веднага си забърках мед с пектин и го хапнах, пих си сока и чая, но тази слабост продължи и през деня. Вечерта си направих салата с моркови и авокадо. Втория ден сутринта бях твърдо решена да си карам както трябва, но на обяд хапнах малко сурови ядки и вечерта пак морковена салата. Сутринта разбрах и причината да се чувствам по този начин ;) . Вчера през деня си карах на сокове, но вечерта пак не издържах и хапнах отново салата. Резултата сутринат е само -0.5кг. Днес засега съм на сок и малко ананас, ще видим до вечерта как ще се чувствам.

Зори много се радвам, че си намерила сили да го признаеш не само пред себе си, а и пред аудитория от приятели. Това показва, че си овладяла положението и ще се справиш както винаги. Имаш мнооооооого :940 от мен.

Радвам ви се, чета ви по нощите, но тогава нямам компания ....

Поздрави и за бременните детоксващи мами , това е чудесно за орагнизма ви :923

Хубав и усмихнат ден и до скоро :954 !

Днес 15:15ч. ще съм мислено с вас!
Последно промяна от Орхидея на 20 Мар 2011, 11:37, променено общо 1 път.
Мари-Жоли

Мнение от Мари-Жоли »

mam4eto31 написа:Здравейте, сладурки!
Да се впиша и аз тук, ужасно приятно е при вас, а Чери е направо страхотна! Позагубихте се в часът, така че записче тук!!!
Днес ми е трети ден на сокчета и се чувствам супер! Това ми е 6-ти детокс и май наистина действа пристрастяващо. Не съм свалила много, октомври стартирах от 81, а сега съм 75, но съм сигурна, че ще се преборя! Доста спортувам във фитнеса, сега ми смениха и програмата, така че мускулите сигурно натежават, но няма да се предам! Направих и една диета между двата детокса и сигурно ще ми се скарате, но тя си е за мен - безвъглехидратна - не мога без месо и салата, наблягам повече на салатите де, цикълът беше 24 дни, сега детокс и след седмица ще повторя цикъла до следващия детокс и след това ще наблегна на разделното! Не ми се карайте много, но аз съм си месоядно и треперя без месо, просто не се чувствам добре без него!
Иначе и аз си изпатих от Дюкян преди години, но сега е друго, защото ям много салати, супи без застройки и се чувствам ок!
Имам едно въпросче, док каза че прави детокс с порокали и ананас, последният го обожавам, та не разбрах на сок ли го консумира или плода???
Прегръщам ви силно, вие сте моята муза!!!
Добре си дошла, mam4eto31!
Щом си се решила да започнеш, а и продължиш все така решителна, значи успехът ти е в кърпа вързан! :524
Аз лично смятам, че Доктора си е изцеждал ананаса, но бих го попитала заради теб, ако желаеш.
И от мен прегръдки за теб! :923 :923 :923
:954
Заключено