Обещано от Цвети

Публикувай отговор
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Re: Обещано от Цвети

Мнение от cvety_rz »

Да се разпиша и тук, че от кога се каня.Няма да бъда многословна.От 106 кг. в момента съм 89 :oops: Пак са много, но не са 3 цифри и вече съм стъпила на 8 :mrgreen: За една година -17 кг.Би трябвала да са повече имайки в предвид многото наднормени килограми, но пък не мога да си затворя и очите за - 17 кг.Тази година съм си обещала ако не по добър то поне същия резултат.Много падания и залитания имах, но и много уроци научих и още много има да уча.Бях обещала и снимки, но няма да кача, защото се снимах, но не се харесах.Не съм много фотогенична и на снимки като се видя ми действа подтискащо.Какво да се прави не обичам фотоапарати и кантари.Хора разни свят голям :1062
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

cvety_rz написа:Да се разпиша и тук, че от кога се каня.Няма да бъда многословна.От 106 кг. в момента съм 89 :oops: Пак са много, но не са 3 цифри и вече съм стъпила на 8 :mrgreen: За една година -17 кг.Би трябвала да са повече имайки в предвид многото наднормени килограми, но пък не мога да си затворя и очите за - 17 кг.Тази година съм си обещала ако не по добър то поне същия резултат.Много падания и залитания имах, но и много уроци научих и още много има да уча.Бях обещала и снимки, но няма да кача, защото се снимах, но не се харесах.Не съм много фотогенична и на снимки като се видя ми действа подтискащо.Какво да се прави не обичам фотоапарати и кантари.Хора разни свят голям :1062
Цветка, аз не знам как можеш да си позволиш да кажеш следното:
cvety_rz написа: За една година -17 кг.Би трябвала да са повече имайки в предвид многото наднормени килограми, но пък не мога да си затворя и очите за - 17 кг.
Та 17 кг са повече от огромен успех! Ти майтапиш ли се?! :426 :426 .... Страхотно си се справила! Просто се радвам от сърце! :954 И знаеш ли защо?! Защото (не ми се търси назад по постингите в темата), но помня добре как ти се люшкаше в двата полюса на настроението си - след детокс сваляш и си щастлива, а до ден-два килограмите се възстановяват. А сега - сега си цели 17 кг по-лека!!! Божеееееее..... та това си е 1 щайга (препълнена) с домати :1062 - от старите щайги, дървените.... а те тежат зверски, когато ги вдигнеш. И в добавка - ти си постигнала всичко това със съпътсващи здравословни проблеми - то не беше операцията, то проблема с щитовидната.... какво ли не още!!! Така че - :1082 :1082 , yeh, baby!!!!

Желая ти тази година да се разделиш с още 17 кг!!! Не за друго, ами явно ти е щастливото число това! :D :D
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Напълно споделям поста на Чери! :524
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Цветиииииии,
просто не мога да не те поздравя за постигнатото! Страхотен резултат, наистина! И както казва Чери, на фона на всичките проблеми, които преживя... Браво, едно огромно БРАВО за теб!
От сърце ти се радвам!
:922 :922
Никога не е късно за ново начало!
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Благодаря ви много :922 Споделената радост е по голяма и си представям момента, когато ще вляза в моята си темичка и ще нашиша с големи букви
"УСПЯХ"!
Чувствам се по силна и по уверена в това, което правя, но и знам, че имам още много какво да уча и да постигам.Наслаждавам се на апроцеса на изграждане и отслабване и съм щастлива :954 И то точно сега а не когато отслабна.Колко много пропуснах мислейки си, че ще съм щастлива едва, когато стана отново както преди слаба.Сега си давам сметка, че тогава ще съм успяла а съм щастлива сега! Наслаждавам се на малките промени, като това да си обувам всички дънки закопчани, защото са ми големи :mrgreen:,на това, че съм по подвижна и по издръжлива и на това, че се научих да се обичам .Много чувства и емоции, но съм такава, че трудно се изразявам.....
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Явно се изразяваш с лекота, защото поне аз всичко ти разбрах, Цветинка! :524 :326 :922
Толкова се радвам за теб! Браво, миличка! Пътят към самия себе си е най-важен, най-ценен и понякога най-труден и болезнен... а ти точно по него жънеш успех, адмирации!
Толкова е важно да бъдеш щастлива по време на процеса, по време на пътя за постигане на целта си! Аз знам, че ти ще успееш с целта си, но ми е готино, че докато крачиш, докато вървиш и се бориш, разбираш какво е самоуважение, радост от дреболиите и всичко останало, което прекрасно си описала в горния си пост.
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

cvety_rz написа:Колко много пропуснах мислейки си, че ще съм щастлива едва, когато стана отново както преди слаба.Сега си давам сметка, че тогава ще съм успяла а съм щастлива сега!
Цветка, това са и моите мисли и чувства, с които живеем в симбиоза от някъде година и нещо, може би 2. Твърде дълго не съм осъзнавала, че живея в "ако" и "когато" реалността!!!! ТВЪРДЕ ДЪЛГО! Винаги съм обичала предизвикателствата и борбата и винаги само съм се стремяла към тях!! Но съм забравяла да живея докато го правя, чакайки нещо някога да се случи....... Така че се радвам да прочета това, което си написала! :954
vihrogonche написа:Явно се изразяваш с лекота, защото поне аз всичко ти разбрах, Цветинка! :524 :326 :922

............................................

Пътят към самия себе си е най-важен, най-ценен и понякога най-труден и болезнен... а ти точно по него жънеш успех, адмирации!
Подкрепям Деси - аз също много добре разбрах какво си написала!!! И да - пътят към себе си, към самоуважението, към себеотстояването, към личността.... едва ли можем да бъдем пълноценни и да оставим следа, ако самите ние не греем с ярка светлина! :) :)
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Да си направя седмичния отчет.Имам минус от 1.200 кг , но за съжаление 1 кг беше в плюс качен януари и реално съм само с 0,200 гр. по малко.Като цяло обаче се смятам за по успяла, защото януари ми е тежък месец с 5 РД и няколко именни.Обикновено съм с +3 - 5 кг.
Не мога да си намеря метъра, но утре смятам да си купя нов и да си взема и мерките в см.Намерението ми е да се следя всяка седмица.Дано само не се отплесна с кантара и да не започна пак с тегленето по Х пъти на ден :128
Булка Марулка

Мнение от Булка Марулка »

Ооо, Цвети! :326 Браво, маце! Супер ти е резултата! Това е резултат, който ще си седи в годините напред, а не да те дебне само да се изтървеш и да върне обратно йо-йо-то. Знам, че изтървеш ли качваш много лесно, но със сигурна, че после и лесно си отиват качените! Тялото ти вече помни, че е със 17 кг по-малко и не ги търси да ги връща. Постигнала си много! Следващият път, когато решиш да забиеш носле надолу излез навън и се загледай в преминаващите хора. Гарантирано ще мине някой със 116, не 106 кг, и си помисли къде си ти, какво си постигнала и какво правиш за себе си, а къде е той в сравнение с теб. Май грубо и надменно звучи, макар да не го мисля така. Истината е, че има много хора, които не хаят или си намират купища извинения да не се погрижат за себе си. Надявам се, че разбираш какво искам да кажа. Пътят е осеян с тръни, затова е толкова сладък. Справяш се с много малки препятствия и това дава увереност. Не се тюхкай на залюляванията в теглото. Щом си последователна ще се получи. Радвай се на себе си, обичай тялото си и се гордей с това, което си постигнала! Има едно изказване на рускинята, която е създала диетата -60 "Успях, не защото съм упорита, а защото бях последователна" и мисля, че е точно така.
Браво на теб!
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

Ей, Цвети, -17кг. ! И то за година! РАЗ-КО-ШЕН резултат!

Продължавай все така! Имаш целия потенциал да успееш! :222
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Благодаря ви, момичета.Имам нужда от вашата подкрепа и се радвам, че я получавам.
Прикачвам си таблицата с мерките.До днес не знаех какви са.Малко ми стана криво като ги видях, но представям си пък в началото какви са били :328
Прикачени файлове
Мерки.jpg
(63.82 KiB) Свалено 500 пъти
Публикувай отговор