Цветка, аз не знам как можеш да си позволиш да кажеш следното:cvety_rz написа:Да се разпиша и тук, че от кога се каня.Няма да бъда многословна.От 106 кг. в момента съм 89Пак са много, но не са 3 цифри и вече съм стъпила на 8
За една година -17 кг.Би трябвала да са повече имайки в предвид многото наднормени килограми, но пък не мога да си затворя и очите за - 17 кг.Тази година съм си обещала ако не по добър то поне същия резултат.Много падания и залитания имах, но и много уроци научих и още много има да уча.Бях обещала и снимки, но няма да кача, защото се снимах, но не се харесах.Не съм много фотогенична и на снимки като се видя ми действа подтискащо.Какво да се прави не обичам фотоапарати и кантари.Хора разни свят голям
Та 17 кг са повече от огромен успех! Ти майтапиш ли се?!cvety_rz написа: За една година -17 кг.Би трябвала да са повече имайки в предвид многото наднормени килограми, но пък не мога да си затворя и очите за - 17 кг.
Цветка, това са и моите мисли и чувства, с които живеем в симбиоза от някъде година и нещо, може би 2. Твърде дълго не съм осъзнавала, че живея в "ако" и "когато" реалността!!!! ТВЪРДЕ ДЪЛГО! Винаги съм обичала предизвикателствата и борбата и винаги само съм се стремяла към тях!! Но съм забравяла да живея докато го правя, чакайки нещо някога да се случи....... Така че се радвам да прочета това, което си написала!cvety_rz написа:Колко много пропуснах мислейки си, че ще съм щастлива едва, когато стана отново както преди слаба.Сега си давам сметка, че тогава ще съм успяла а съм щастлива сега!
Подкрепям Деси - аз също много добре разбрах какво си написала!!! И да - пътят към себе си, към самоуважението, към себеотстояването, към личността.... едва ли можем да бъдем пълноценни и да оставим следа, ако самите ние не греем с ярка светлина!vihrogonche написа:Явно се изразяваш с лекота, защото поне аз всичко ти разбрах, Цветинка!![]()
![]()
![]()
............................................
Пътят към самия себе си е най-важен, най-ценен и понякога най-труден и болезнен... а ти точно по него жънеш успех, адмирации!