Ще съм ви благодарна ако някой ме посъветва .

mam4eto31,, това с фитнеса, според мен, никак, ама никак не е добра идея по време на подобни режими.По време на 2-рият ми житен режим се наложи да прекъсна на 3-тия ден поради серьозни физ. натоварвания в работата ми.Тялото ми направо изтръпваше и непрекъснато ми прилошаваше до припадък.И самият Дънов казва, че режима не е подходящ за хора, упражняващи тежък физ. труд, та вади си изводи за фитнеса...mam4eto31 написа:Днес намерих сили и за фитнес, но си дадох зор на пътеката и ми текна кръв от носа, явно нещо кръвното ми играе, другата седмица сигурно ще пропусна, че то му трябва енергия на това тяло за да тренира
Пепи,пак казвам:никога не съм сваляла повече от 2 кг. на детокс и то в най-добрите случаи.Така че, поздравленияpepidzheneva написа:само - 2кг,след това реших да се гмурна в житния режим но се указах неподготвена и много бързо се захраних...не можах да продължа,за което страшно съжалявам...
мама на мария написа:Привет мацки,аз днес започнах да ходя на фитнес.
Ето тази инерция трябва да използваш, Исе! Заплюй си ден за ПОД и ще стане!grigorovi написа:Здравейте! Чета ви и започвам да обмислям ПОД кога да направя. Док ме подкрепи в борбата ми с килата и честно казано сегасъм още по-нахъсана.
Същите пожелания и от мен, Петя!Нели написа:мама на мария написа:Привет мацки,аз днес започнах да ходя на фитнес.![]()
![]()
Само така! Сега важното е да продължиш редовно.