Ver написа:Яздих кон
IMG_3004.JPG

Браво! Това ми е в списъка с желанията.
Засега обаче се радвам на хубавото време и се каня да започна да се уча да карам ролери (вече си купих). Тъй като до края на март ми е безумно натоварено, ходим в офиса и в съботите, и в неделите, а послдената седмица на месеца - и нощем, ролерите ще почакат мъничко. Въпреки натоварения график обаче, днес откраднахме малко време за Слънчо - аз се прибрах от йога към 10 ч. и докато сготвя обяда, мъжът ми заведе децата до двора на едно училище наблизо - дворът е голям, тъй като всъщност са два обединени двора на два техникума, има трева, дървета, игрища и е любимо място за каране на колелета на децата от квартала и за разходка на майките с бебешките колички. Планът беше след като сготвя, да им се обадя, да се приберат за хапнем, а веднага след това ние с мъжа ми да отидем в офиса, а децата да останат у дома. Обадих им се, а те ми казват: "Донеси ни храната тук, ще си направим пикник за обяд, не ни се прибира." Какво да ви кажа - такъв пикник няма много общо с истинския, но и не е като да обядваш у дома - седнали на тревата и под слънцето все е по-добре, макар и в града.

След това децата не пожелаха да се прибират и ги оставихме да си играят, а ние все пак трябваше да отидем и да поработим.