Моята тренировка

Подфорум за поддържане на тялото чрез спорт
Публикувай отговор
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: Моята тренировка

Мнение от cchery »

Браво, Деска!!! Карай го това "колело" - прави чудеса. Още повече, че можеш и да си слушаш музика на воля, а ти много обичаш музиката - така че ще можеш да съчетаваш нещо, което не обичаш съвсем с нещо любимо :954 . И аз като Цветката те поздравявам и се радвам за теб.
cvety_rz написа: Аз си продължавам със спорта 3, 4 пъти седмично според ситуацията + вечерна разходка под липите с половинката.
Хахаха, Цвет, последната част от спортната ти дейност май най-добре звучи :1062 :1062 :
cvety_rz написа:..... вечерна разходка под липите с половинката.
Аз от 3 седмици само тичам - поне 4 тичания на седмица. Две от тях са на минимум 10 км, другите 2 са за скоростна издръжливост, която много ми липсва - това означава по 5 км, които се опитвам да минавам с по-голяма скорост. И след като се прибера от тичане правя 5 серии по 10 лицеви опори (от коляно), които редувам с 5 серии по 10 повторения различни упражнения за корем. Дългосрочната цел е тези серии да ги правя сутрин и вечер, но засега са само веднъж дневно. :)
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Чери, защо ми се смееш на последната ми спортна дейност? Дет се вика тя повлича крак за още спортни дейности по- късно вечерта :955 Ох, сега сериозно.Въпреки спорта се усещам като човек, който води заседнал начин на живот.Ходя и се връщам с автобус на работа, там съм цял денседнала пред компа....усещам, че имам нужда от повече движение и така се роди идеята за вечерно-нощните разходки.Ходим и на Стражец и там се "поразкършвам" малко.Вчера например се забавлявахме с 40 броя 20 кг бали с люцерна.От началото на двора ги пренесохме вътре, после ги качвахме на покрива и там ги подреждахме.Вчера се замислих покрай това за ползите ми от спорта.Освен подбрението в здравето и фигурата съм станла и по- силна, което пък ми помага да се включвам в други битови дейносто както с балите.Симо не вярваше, че ще мога да му помагам, защото е тежко,но ето, че успях :954 Заяквам :mrgreen: Така, че дерзайте със спорта!
Чери, добре ми звучи спортната ти програма.Деси, при теб как е?
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Нямам пропуснат ден.
Всеки ден въртя педалите от вкъщи.
Чувствам се все по-добре и май че май че вече наистина ЗАОБИЧАХ да съм на велоаргометъра :923
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Вчера вечерта половин час карах вело-то, цялата станах вир-вода. Много съм доволна. Като че ли коремът ми леееекичко се сви.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Снощи вкъщи беше 32 градуса час преди полунощ :plezya se
Това обаче не ме спря и отново карах велоаргометъра. Пак плувнах във вода. В полунощ тъкмо излязох от банята. Такава жега май че отдавна не е било. 37 градуса в София! :954
Килограмите не са мръднали. Обаче коремът ми видимо се е свил, само след 10 дни въртене на педалите. На плажа няма да ме е чак толкова срам :fan
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Деси, правилна посока се движиш и ще има резултат няма начин! Аз си карам велото също+Румитки 3,4 пъти седмично.И аз се свивам бавно, мнооооого бааааавнооооо, но не се отказвам.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Цвет, хлъцнах като ти видях снимката, на която си на колелото. Толкова много си отслабнала! Съвсем видимо си е даже! :326 Но ти само си знаеш колко много си направила, за да имаш такъв прекрасен резултат :524 С теб съм, продължавай :1216

Върнах се от морето вчера вечерта. 12 дни не бях влизала НИКЪДЕ в интернет, освен във вайбър. Много добре ми се отрази това тотално откъсване от виртуалното пространство. Бяхме си взели лаптопа с нас, но нито веднъж не го разтворихме. Нямахме телевизор, компютър, нищо - само телефоните, но и тях не взимахме с нас на плажа. Нарочно. Рядко ги взимахме, и то ги ползвахме само, за да правим снимки. Беше чудна, великолепна почивка :954 :954 :954

Кантарът вече показва минус 2 кила. От 70 кг сега съм 68 кг. Но на корема ми е определено много по-леко. Приятно е! На морето нямах велоаргометър, но не се спирах :1028 - ходене пеш, катерене по баирите и горите, плуване - плюс никакво преяждане, много риба, салати и таратор. Така че от днес продължавам с домашните тренировки на вело-то.
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Kleo написа:Цвет, хлъцнах като ти видях снимката, на която си на колелото. Толкова много си отслабнала! Съвсем видимо си е даже! :326 Но ти само си знаеш колко много си направила, за да имаш такъв прекрасен резултат :524 С теб съм, продължавай :1216

Кантарът вече показва минус 2 кила. От 70 кг сега съм 68 кг. Но на корема ми е определено много по-леко. Приятно е! На морето нямах велоаргометър, но не се спирах :1028 - ходене пеш, катерене по баирите и горите, плуване - плюс никакво преяждане, много риба, салати и таратор. Така че от днес продължавам с домашните тренировки на вело-то.
Деси, благодаря.Виждам, че имам резултат и то видим, но става бавно.Много пъти съм бъркала, падала, ставала, продължавала......, за да стигна до това, което съм в момента.Истината обаче е, че имам още бая път до края, но продължавам :954
Поздравления за 2 килограма.Хората обикновено се връщат с+ от почивката а ти си с - :326 Получава ти се,браво!А ориентирала ли си се към някакъв конкретен режим или гледаш да хапваш по малко просто?
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

По-малко и по-полезно - това ми е целта като цяло - без определен режим на хранене /засега/.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

1 час въртене на педалите тази вечер :1216
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Половин час - вчера вечерта :222
Публикувай отговор