Пролет пукна, ние не

Свобода на словото
Заключено
futarela
Философска система

Re: Пролет пукна, ние не

Мнение от futarela »

Елито , а бе я се изправи и кажи " Майната му " и вземи горещо -студен душ! Така след това се огледай и ако не виждаш аз ще ти кажа : ти си прекрасна!!! Имаш чар , имаш мъж, имаш семейство, имаш приятели! Ще му дойде времето и за дете! Само не спирай секса ))))) И с много търпение ще изчезнат и бактериите . А защо не идеш и на хомеопат, може да добави още нещо . Знаеш ,че трябват месеци постоянство с този тип лечение . Аз съм насреща винаги ! Ако имаш нужда да се оплакваш за да ти олекне ,моля заповядай :922 0898476641
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Така . При мен нещата са леко скучни . Сякаш нищо не ме вълнува . Нямя трепет . Защо не знам . Пътува ми се . Искам да се разнообразя. Трудна работа с моя график на работа . Вчера на обяд шефа беше при нас . И точно влиза в кухнята и аз го притискам веднага )))) ,че искам през май да почивам . Точно си викам уредих си Усоето ама той не пожела да ме изслуша. Каза , пил съм вино сега няма да говорим . Утре или в други ден . УФ! Така се провали моя план. Та сега чакам . Иначе направих менюто ,но цените са ми с грешки и сега една колежка ( жената на шефа ) се заяжда нещо и ще направи проблем . Та вчера по този повод си скъсах нервите . Другата тъпотия е ,че дадохме колата за ремонт ( боядисване ) и Кики взе на зет му seat-а и снощи го паркира на тротоара долу без да пречи на пешеходците и тази сутрин колата издрана. Обади ми се и беше бесен ! Каза ,че юял да утрепе някой най накрая. И той е доста изнервен . Ей ,такива ми ти работи ./ За детската градина ми се искаше да ви напиша ама знам ли . Не ми харесват тези институции ,тъй като са мижави както всичко останало. Записах Юлий на плуване . Онзи ден си идва без фанелка ( долна ) Къде е никой не знае! Даже гледачката ми звъня да ме пита ,като го взима от детската , защо съм го изпратила беа фланелка . Само че аз не я разбрах . Мислех ,че ме пита за потник . А той само в много студени дни е с потник фанелка и блузка . Та вечерта клъсно като се прибрах и разбрах - полудях ! ЕЕЕ това е толкоз без отговорно ! Та трудно ли е да видиш дали след плуване децата са се облекли. ? ! Нямам думи .Няколко дни чакахме фанелкта да ни я върнат . Разследваха къде е. някакво детенце друго я било взело . ЕЕЕ къде гледат тези учители аз просто не знам ! За съжаление нямяме избор . Надяваме се да нямя повече такива случаи. Мога още да пиша ,но няма смисъл . Мога само да ви пожелая един хубав пролетен дъждовен ден !
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Добро утро!Фютка,ужасно съжалявам за колата,винаги съм се чудила каква е тази "жажда"да навредиш на някого чрез увреждане на неговото имущество.ужасно е и немога да го приема по никаква причина,аз също съм се ядосвала на разни шофьори,които са спрели например точно на пътечката,по която се качват количките или нещо такова,но никога не съм повреждала чуждото имущество,абееее,просто отвратително...дано скоро те споходят нови трепети и приятни изживявания,та да забравиш тези тревоги....
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Само на мен ли камбанката не работи - тоест върти се, но нищо не ми изписва, като кликна на нея :1044
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
ellyto

Мнение от ellyto »

След тези прекрасни думи от Фютито как да не влезне човек и да не пише :922 :922 :922 Много мили думи си ми написала и ме трогна много, да знаеш :923 :923 :923
Много много много мило и ти благодаря много за подкрепата.
Вчера си изплаках мъката и болката и днес вече започнах да възстановявам положителните си сили. Знам, че трябва да тегля майните, да се супокоя, да се радвам на живота и на това, което имам. Аз се радвам, сигурно от време на време забравям за хубавите неща, които имам и които са ми се случили до тук и за това се стига до тези моменти на слабост и отчаяние. Вярно е че проблема в момента не са бактериите, те ще минат рано или късно, то като цяло и проблем няма. Старая се доста през последните 2 месеца, но явно трябва повече старание да вложа за да променя нагласата си, да променя състоянието си и да спра да мисля какво как и защо не ми се получава.
ЩЕ се опитам да не обръщам толкова внимание на нещата, които се опитват да ме притесняват, а да обръщам повече внимание на нещата, които имам и да съсредоточа внимание върху хубавите мигове.
И в тази връзка вчера ни предложиха да ходим за няколко дена до Хърватска, там има един много як природен парк със страхотни езера, ето това е от там Тааа никак не го мислих в интерес на истината и много искам да отидем. Тони също е навит, и сега остава само организацията да не се разпадне и да отидем. Ще е хубаво много и ще съм много щастлива, ако успеем да отидем. Хем малко разнообразие, хем хубави емоции, хем пътуване, а аз много обичам да пътешествам.
Май май трябва да се върна в темата за равносметката и да видя какво съм писала и да синхронизирам настоящето с това, което искам да постигна през тази година.
Трябва да съсредоточа вниманието си върху това нон стоп да съм ангажирана с нещо, за да не си позволявам да мисля глупости.
Последно промяна от ellyto на 03 Апр 2013, 11:36, променено общо 1 път.
ellyto

Мнение от ellyto »

Чери ми се губи напоследък :1058 :1058
Фюти, думи нямам какво безхаберие цари навсякъде. Къде блеят тези учители, ами навсякъде другаде, но не и в децата. Изобщо не им пука, сякаш не нося отговорност. Аман от такива хора. Аман и от такива, които си мислят, че като надерат нечия кола, нещо ще се оправи. Аз много се дразня на коли, които са паркирали там където не трябва - не можеш да ги заобиколиш, защото или ще джапнеш в някоя локва, или опирайки се в колата ще се изцапаш или т.н. работи и преди време им лепях стикери. Имаше едни много яки, дет доста се дразнят шофьорите от тях и като им ги лепнеш на предното стъкло е голяма веселба докато ги махнат. Един път лепнах на един и той някак си ме е видял или е запомнил колата, в която съм и на следващия ден ходил да пита Тони дали той му е лепнал стикера :955 :955 Голям идиот, ти му казваш чрез лепенката да внимава къде паркира, защото препречва пътя, а той идиота ходи да търси с кой да се разправя. Идиотщина пълна. Но никога не ми е хрумвало да дера кола, това е отвратително просто.
Твоят шеф е голяма хватка, знае как да избегне въпросите, когато не му отърват. Но Фюти, не се притеснявай, ще се нагласят нещата и ще можеш да отидеш в Усоето.
Аз за съжаление не знам дали ще мога, май по-скоро вероятността да мога намалява, но това ще се разбере към края на април.
Сигурна съм, че с настъпването на пролетта ще имаш много много положителни емцоии и тръпка и желание и всичко, което те държи жива и радостна и щастлива, сигурна съм че скоро ще влезнеш да ни се похвалиш за хубавите емоции, които са те сполетяли.

Деси, благодаря и на теб за подкрепата. :922 :922

ЩЕ се центрирам аз много хубаво :1069 :1069
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Здравейте! Пускам този постинг само да кажа, че съм на линия и всичко ни е наред, но ......... не ми оставаше никакво време да вляза и да пиша! Сега се връщам да чета назад! :plezya se
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

tita написа:Край! Не мога повече ... напускам бърлогата! Това е последният ми пост тук - номер 548. Затривам мецата от браузъра, от телефона ми, от всякъде. С детоксите и здравословната храна и начин на живот - БАСТА! Аман. Квото беше - беше. Айде, чао!
Аз пък и за секунда не си помислих, че Тита ще хвърли тази атомна бомба наистина :221 :221 - ама кажете си честно, на кого не му е хрумвало понякога да захвърли абсолютно всичко и да не се интересува?!? Тити.... като го докараш дотам, свиркай да спрем хостинга на форума и нещата ще се орегулират изначално :955 :955 .

А това:
tita написа: Защото както казва Андерсен в една от великите си приказки:
"Не е достатъчно да си жив! – казваше си пеперудата. – Нужни са слънчева светлина, свобода и едно малко цвете!"
е толкова красиво, че се чудя как не съм попадала на него :128 ... А пък това някой да ти даде да разбереш, че ти самият си слънцето, свободата и цветята.... е вълшебно и неповторимо! Тити, благодаря..... :923 Както е видно аз най-егоистично си се олицетворих в светата троица :1140 и ми е мнооооооооооого добре! :1062

Кюлче, как е Марти?! Сигурно се чувате всеки ден :954 .
Ql4e ZLAto написа:........ А хората си ги пускаха децата още в детската градина :1044
Ми да де, ама аз нали не съм като хората...... :1062 - затова Коки ще ходи на зелено училище в края на месеца с придружител. Даже двама.................. аз и Бели :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ..... платих за трима ни тази екскурзия с отстъпка, естествено, и ще съм в помощ и на класната... а и Бели ще изкара 4 дни с бъдещата си класна - така че..... май нещата добре ми се подреждат.
Ql4e ZLAto написа:......... щото на Марти му е паднал едниния горен зъб, а другия му се клати и стърчи доста застрашително.......
Вчера извадихме втория млечен зъб на Бели - растат й постоянните, а млечните даже не се и клатят - коренът на втория долен резец беше поне един път и половина по-дълъг от самия зъб :1210 , аааа реално трябва да се е резорбирал, когато тръгне да никне постоянния.... но както казва нашата зъболекарка - днешните деца масово са такива. Направихме и 2 силанта вчера - на горните шести кътници - до края на лятото ще покрием и долните (трябва да изникнат първо де :lol: ) и да се надяваме, че Бели ще има достатъчно сили в себе си да се грижи добре за зъбите си.
ellis_stoyanova написа:Черитаааааааааааааааа,да не заседна под някое тепе :1044 :1044 :1044 къде се изгуби?и ти напоследък си като слънцето,никаква те няма....
Аааааааааа, много моля - не ми забулвайте ореола :1058 :1058 . Освен това, както е видно по-горе, аз не съм саааааамо едното слънце :955 :955 ....

ellis_stoyanova написа:С Анджи сме решили да майсторим разни неща за Великден,кошнички,тревички,зайчета,а малко по-късно и яйчицата сме харесали как да са,та се надявам ако днес му дадат заплата да излезем тия дни и да се купим всички материали,а после ще показвам,ако сътворим нещо,разбира се,толкова съм схваната с тези измайсторявания,че свят да ви се завие,нямам никакво въображение,но намерих един-2 сайта,та сега ги разучавам,да не се изложа пред детето :423 :221 ,тя е много развълнувана и всеки ден ме пита кога ще боядисваме яйцата :1209 .
Ели, не знам видя ли в темата на Тити какви идеи е пуснала за боядисване на великденски яйца?! !
futarela написа:...... Само не спирай секса )))))
А Н А Т Е М А - велики пости са в момента....... :1069 :1069

Ели, напълно се присъединявам към написаното от Фюти - та ти наистина си прекрасна, ефирна, млада и нежна.... като листо с капчици пролетен дъжд си - защо са тези кандърми?! Вярвай ми - всичките тези познати, дето са се сдобили с деца или тепърва чакат, са толкова много щастливи само в твоите очи и мисли! Не знам дали можеш да си представиш с колко ужас и притеснения са обременени в момента!!! С колко "защо"-та и "това нормално ли е?".... и "егати как им завиждам на тези".... Лично аз съм била така - разхождайки децата като бебета в парка съм завиждала най-откровено на всички двойки, които минаваха покрай мен, хванати нежно ръка за ръка и разменайки ласки..... те имаха цялото време на света за своята любов и лични желания, за своите си неща и почивки, а аз имах само...... грижите по децата..... Медалът наистина има 2 страни ииииии ти извървя толкова дълъг път, че съм сигурна, че просто не се сещаш да видиш и втората страна.... Когато аз разбера, че някои приятели и познати чакат дете... да, радвам се и съм щастлива, че им се сбъдва желанието, но ..... и знам какво точно означава това, а то не са единствено пухкави облачета в синьо и розово.... това са бекрайните безсънни нощи, това са дивите притеснения при първата висока Т, кашлица, рядко ако, също така съмненията, че моето дете няма да бъде щастливецът оттървал се от някоя нелечима болест, паданията, ревовете, повръщането, приспиването до припадък, обривите, ваксинациите..... избор на градина, училище иииииии т.н. - род неща, до които още не съм достигнала.

Иначе за лечението на бактерията - само един месец стрептококцинум едва ли ще е достатъчен - не знам по каква схема го пиеш, но на Коки съм го давала така: първия месец се взема през ден по 5 зрънца. Втората опаковка се пие по 10 зрънца веднъж месечно и при нужда или пък съмнения за недоизлекуване, се прави още една. Вагиналните тампони със сребърна вода се слагат 10 дена, след това се прави още един 10-дневен курс с тампони с прополисов вазелин. Почива се и при нужда се повтаря. За имунитет най-доброто е . Не се отказвай наистина от лечението, но подкрепям и Фюти да си направиш читава хомеопатична консултация - ще си позволя пак да препоръчам д-р Угринова от МЦ"Фитолек" в Лозенец - т.к. съм водила само Бели, не знам дали работи с възрастни, ноооооо може да се пита. Освен това нека Фюти да сподели дали наистина е доволна от нея, защото дотук има отзиви за нейната работа само от мен и от Емката!

Това го пускам че да не вземе да спре тока :1062 .... и ще дочета останалото от тази тема!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Фютенце, каквото и да напиша за детските градини, ще е все в тъмни краски.... а не ми се ще да е така, защото знам, че и там има светлина - макар да е само на точици от онези жени, чието призвание е да са учителки с главно "У"!!! Не знам дали съм права, но да кажеш да речем за приготвянето на едно кафе в някое кафене, че имаш много работа и няма как да обрънеш и на него внимание, е криво-ляво приемливо! Но да работиш с деца и да оправдаваш несвършената си работа с това, че са много.... не ми изглежда добе! А за твоя шеф - сигурна съм, че ще каже "Да" :954 :954 . И да не забравиш да ми връчиш грамота за ясновидец на месеца :D !

Мда, дразня се и аз на безконтролното паркиране навсякаде. Но да си призная, че и на мен ми се е случвало... :oops: :oops: - говоря за много бързи и спешни паркирания, не за цяла нощ. Но онова, което Ели засегна, ме тревожи повече - значи, вместо провинилият се да си направи извода и да спре да пречи на другите, той тръгва и търси вина на онзи, който му е направил забележка. Чудя се от доста време как да кажа на собствениците на джипове, които паркират в зелените площи пред нашия блок, а те паркират там, за да си вземат децата от частното училище "Меридиан 22", че ..... мястото не е паркинг. Да не говорим, че лично аз миналата пролет го чистих от драки, храсти, боклуци и копах тревите..... а сега виждам само следи от гуми. Страх ме е.... че ще ме набият...... Не одобрявам също драскането с ключ.... и по нашата кола има такива следи и то направени от комшии, които искат по-широко пространство между две паркирали пред блока коли, за да излизат.... ама и това не е начинът да искаш нещо.

Май приключих с обзора на темата от петък насам :1062 . За нас с две думи - ВАКАНЦИЯ! Момчил си е в отпуска с децата и са си вкъщи - той не е като мене - да се метне на колата и да ги заведе някъде на почивка за 4-5 дена и сме си заедно. Страхотно е някой да те отменя в ежедневните задължения по вземане на децата, водене, готвене иииии кандърми за подреждане на детската стая :221 ..... Няма ранно ставане сутрин, няма приготвяне на закуска - само аз и кафето, и сутрешния ми крос :1141 :1141 . Лошото е, чееее в неделя ваканцията свършва, но хубавото е че дотогава има още 4 дена!

Радостна съм, че Бели понесе без проблеми ваксината миналия петък - ТЕТРАКСИМ й сложиха. Наблюдавах я под няколко лупи - нали ме знаете колко съм луда :1062 .... никакви проблеми и определено един тежък воденичен камък ми падна от сърцето и душата. Предстои й манту, но .... това вече е нищо. В Пловдив изкарахме много готино - посетихме цели 2 музея в стария град и се отдадохме само на нас си... Много готино ми дойдоха тези почивни дни. И май е това..... :954

Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Ей на това му викам аз "завръщането на Черита" :329 :922
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
ellyto

Мнение от ellyto »

Ей на това му викам завръщане :940 :940 :940 :940
Чери, стрептококцинума го взимам през ден по 5 зр. и скоро ми привършва първата опаковка. Сринах се, защото очаквах, че ще има леко подобрение, но като видях, че на втория ден след тампоните няма разлика и доста се сдухах. Аз май май това с тампоните не го правя много по схема, защотот основно съм на тампони със сребърна вода и то вече от няколко месеца. Сигурно и аз не съм много права да го правя толкова много, но определено виждам, че те добре ми се отразяват. Следвщаия курс след цикъла ще го направя така както ти си написала - 10 дена сребърна вода и после 10 дена с прополисов възелин. Та дано да е по-добре положението. Знам, че трябва просто по-дълго време да го прилагам и ще се получат нещата. Абе понякога човек като си вкара една муха и се започва лудото лутане из дебрите на мислите и чувствата и затова става страшно.
Знам, че всички вие сте прави и че монетата си има 2 страни и че аз имам много неща, които трябва да са ми на фокус в момента и много ми се иска да е така, ама много. Но това е доста трудно.
Колко прекрасни думи сте изписали за мен, чак се застрамих и се зачудих за мен ли става въпрос :221 :1209 :1209 :1209 То много хубаво да получаваш такива прекрасни комплименти.
Що се отнася до пчелното млечице, май май ще си взема, но в мед сиуро няма да си го разстворя, но ще си го взимам натурално. знам, че е добро.
На хомеопат четно да ви кажа след последната ми одисея дет само искаха да ме накиснат да им купувам боклуците и да ме зарибяват т.е. тупат като брашнян чувал малко идеята за ходене при някой лекар ми действа доста зле. Може би не съм готова и вярвам, че самоназначенията и нещата, които правя ще помогнат, просто трябва време ми е достатъчно на този етап. Но ще видим де, ще поживеем и ще видим как ще се развият събитията. Може в крайна сметка да се наложи да стигна и до АБ, ако мине достатъчно време и се убедя, че сама не мога да се справя.
cchery написа:"Не е достатъчно да си жив! – казваше си пеперудата. – Нужни са слънчева светлина, свобода и едно малко цвете!"
е толкова красиво, че се чудя как не съм попадала на него ... А пък това някой да ти даде да разбереш, че ти самият си слънцето, свободата и цветята.... е вълшебно и неповторимо! Тити, благодаря..... Както е видно аз най-егоистично си се олицетворих в светата троица и ми е мнооооооооооого добре!
Можеш да се олицетвориш и с трите, отива ти :923 :923
Хубаво е че Момчил ти е в полза тези дни и ти е хубаво. Наслаждавай се на хубавите дни, които ти предстоят с помощта вкъщи :954 :954
Заключено