Пролет, Лято, ЕСЕН, Зима - радваме се, че ни ИМА /спам-тема/

Свобода на словото
Публикувай отговор
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: Пролет, Лято, ЕСЕН, Зима - радваме се, че ни ИМА /спам-т

Мнение от cchery »

Хей, здравейте... Нещо не мога да се събера да вляза и да пиша. Иначе си чета редовно. И после забравям какво съм искала да пиша :1062 :1062 :1062 . Така че - отзад-напред с някои от отговорите.

За Нова година ние обикновено ходим с още едно приятелско семейство, а най-често сме 3 или 4. Били сме няколко пъти на Черни Вит в къщите при Галя. Те сега действително са заети за предстоящите празници. Не знам как стои въпроса с отоплението в хотела при Поли. И въобще - като че ли няма да можем да се присъединим... Поне на първо четене.

Верче, хомеопатичната схема на Ава ти ли я сглоби или Горянова?!?

У нас..... май нищо ново нямам да ви казвам - днес се чувствам нещо изчерпана. Или поне не мога да си събера мислите..... Какво ли се случва с мен?! :plezya se :plezya se

Айде, ще се пробвам пак по-късно...
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Не съм сигурна, че хотелът на Поли работи през зимата, иначе ние щяхме да искаме при нея.
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

Kleo написа:Не съм сигурна, че хотелът на Поли работи през зимата, иначе ние щяхме да искаме при нея.
Момичета, Цони каза, че хотелът няма да работи. Трябва да измислим алтернативна идея за празниците.
"Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно" Уолтър Липман
Ver

Мнение от Ver »

Искам алтернатива с топъл басеин :)

Чери, аз сглобих схемата.
Голям зор с без хлебната/млечна диета.
Ава каза, че палачинките били гадни,
а какаото с кокосово мляко не струвало.

Днес цял ден яла шепа грозде и краставички
и се прибра с главоболие.
Сега ще правя руло стефани с картофи,
и утре ще слагам в кутия.

Да видим.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Ver написа:Искам алтернатива с топъл басейн :) ...
Аз съм твърдо ЗА това предложение :1216 :1028
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

Kleo написа:
Ver написа:Искам алтернатива с топъл басейн :) ...
Аз съм твърдо ЗА това предложение :1216 :1028
:524 И аз съм ЗА. Остава да измислим къде. :954
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Добро утро!!! Днес по изключение няма да ходя на лекции. Коки има мач в 12 часа, а после ще ходим към Пловдив - не сме били там от..... доста време, май от пролетта, а е толкова близо. И честно - наслаждавам се на спокойствието в този съботен предиобед. :954 :954 :954 Като се замисля, май като цяло ще трябва да си променя групата в академията, защото мачовете на Коки са все събота преди обед, а аз не искам да ги изпускам. Ще трябва да я мисля тази работа.

Но ми се ще да оставя проблемите и графиците поне за този предиобяд, нищо де не е в главата ми и да се почувствам за момент свободна. Леко съм пощуряла от всичките тези лекции, дето не мога да ги изчета, защото не ми стига времето, а и като ги последна едни 50-80 страници на английски, да си призная, не ми стига и желание да се захвана. После... вече сериозно мисля за курсовата работа за края на първия семестър, чиято защита е на 12 ноември, и..... дотук не мога и не мога да измисля нищо. Леко се обезкуражавам, защото се улавям да си правя изводи, че най-важното за един дизайнер - въображението май ми липсва. Или поне онази част от него, която се изразява графично :???: :???: :???: . А и.. остават 3 седмици до РД-то на Коки и за първа година :!: , наистина за първи път, откакто се е родил, все още не съм помислила за това, не съм планирала и организирала и дори не се сещам...... и да си призная - тази промяна не ме кефи :mad: :mad: . Струва ми се, че малко се поддадох на назландисването, на недоспиването и род такива оправдания... нещо такова.

Иначе какво?! Снощи бях с приятелки навън. Случи ми се така, че 20 минутки чаках да се освободи маса в нашето младоско Хепи :D :D ..... Явно цяла Младост беше изпогладняла в петък вечер и беше огромна тарапана. А да не съм съвсем прецизна, но мисля, че заведението в нашия квартал е с най-големия салон от всички Хепи-та в страната. И като казвам голямо, то е точно..... голямо - според мен има поне 300 места... Хубаво си изкарахме, но..... едната приятелка разказа за инцидент, случил се с 20-годишния ѝ син през май. Тогава е пострадал и то тежко от синчето на някакъв чичко с пари - в заведение в София момчето е направило забележка на пияни келешчета, които дразнели неговата компания и най-опереното от тях му фрасва един в челюста..... От това фрасване челюстта е била разбита на 3 части... Ще ви спестя подробностите за това как се оперира такава травма, какви импланти се слагат, как 1 месец се храниш със сламка, защото челюстта ти е блок..... и как, в случай, че ти се наложи да повърнеш, рискуваш живота си, защото...... не можеш да си отвориш устата и т.н. Исках да акцентирам на това, че Мая (така се казва моята приятелка) се заканила да съди келешчето, но..... съвсем в реда на действителността българска е получила (не)официални заплахи от баща му, че направи ли го, ще ѝ съсипе живота...., което едва ли ще е много трудно предвид, че тя е разведена с 2 деца, учителка е и сама се справя..... И след такава история оставаш с изключително неприятен привкус, че губиш смисъла, посоката, фокуса и причината..... да си жив.

Май не казах нищо забавно и оптимистично..... чак ми е неудобно :???: :???: :???: . Но просто за момента около мен е такава ситуацията. А..... вторник тръгвам на народни танци. :1209 Поне ще видя как е.

Чао засега. Сигурно ще се включа от Пловдив, защото съм убедена, че ще ми писне това ровене и търсене, и четене, което съм планирала за там.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Хей, здравейте :954
Ичетох ви и си дадох сметка, че отдавна не съм се "вясвала" тук.Ние сме добре.Изместихме се вече в града.Мразя я тази част с местенето :126 Харесва ми и в града и на на Стражец, но всичкия багаж, който минава през ръцете ми.......Имахме проблеми със Симо (старши).Ходи няколко пъти до Сливен, заради коляното.От доста време го боли, но лятото се и поду и стана нетърпимо явно щом се съгласи да отиде на лекар.Та накратко след ЯМР се оказа, че има леко "чекване" в края на менискуса и изтъняване на хрущяла на капачата.Според професора на този етап е по-добре да не се прави операция, защото докато се стигне до ЯМР минаха месец и половина и коляното не го боли.Ходи с наколенка и го пази.Та това е май новото при нас.С Райчето учим по химия, защото има доста неща, които не разбира.Та се налага да си примомням и аз доста неща.Сега сме на градивни частици и вещества и относителна атомна маса и майки в предвид, че химията не ми беше силната страна май работата стана много относителна :1062 :1062 :1062 Симчо си се справя добре с материала дано и така да продължи.Аз казах хау :mrgreen:
Вер, много неприятно :922 Пробвала ли ли сте бананови палачинки.Стават много вкусни и са без глутен.
Чери, както винаги си с натоварена програма :940 Ако мога с нещо да помогна съм насреща :940
Нели, определено звучиш по- добре.
Деси, аз като чуя за 3 деца и ми изникват всякакви картини, но те определено нямам нищо общо с твоята за радост, удоволствие и спокойствие.Но то моето може да е от годините или от броя на децата у нас :1069
Дани, как е положението с тийнкта у вас? Нали и аз си имам подбона ситуация у нас та за това питам.
Успешна седмица на всички.
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

Цвети, ако щеш вярвай, но аз ИСКАХ три деца. И все още искам. Виж, откъм татко работата е друга. :mrgreen:
Аз СЪМ майка, това го мога, получава ми се много добре. И имам толкова много да дам, че понякога имам чувството, че ще се пръсна!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Никога не съм искала 3 деца.... Още от дете, когато сме си говорили (по детски) какво семейство искаме да имаме, а по-късно именно заради лудницата, трудностите, недоспиването и тревогите. Но да бъда майка - ето това е нещото, което мога най-добре, най-естествено и най-непринудено. Комай точно тук маските падат. Точно тук откривам смисъла. Любовта. Обичта. Без подправки и консерванти. Май това е моето органик и био :954 :954 .

Добра вечер!!! :923 Цветунка, от какво се е подредил така Симо?! :???: :???: Така както го описваш, звучи да е много гадна травма... Не знам защо съм такъв песимист, ала точно такъв тип операции - на стави и сухожилия ме плашат и ми се виждат доста безнадеждни.... От друга страна мога да дам изключителни примери като Ивет Лалова и Михаела Маевска (капитана на златния ни ансамбъл по художествена гимнастика) - две жени, които след тежки контузии и сериозни операции не само са се възстановили, ама са постигнали и изключителни спортни успехи. Знам, че се отплеснах, ама ако знаех какво точно да ти напиша, отдавна да съм отишла да видя моя проблем с дясната пета...... :???: :???: :???:

Както и да е. Учиш химия, а?! :1028 :1028 Майко мила, в 7-и клас тя е едно доста неприятно нещо.... Дано Райчето не се отврати от нея. Благодаря за предложената помощ от твоя страна!!! Наистина ще имам нужда от кураж, а и от помощ..... поне да ми кажеш...... има ли усвояване Фотошопа и Илюстратора?!? И какво време е нужно..... На моменти се отчайвам, че този живот няма да ми стигне за нищо :???: :???: . От друга страна...... чувствам се изключително заредена..... заради моето обучение утре ще се метна до археологическия музей в София (ако работи в понеделник, де :razz: ). Ще ви пиша какво съм намислила - нека само избистря концепцията. Иначе идеята вече е ясна. :D

Знаете ли.... исках да ви пусна нещо интересно. Една тема, която ме "мъчи" от известно време - година и половина, две. Темата за успеха, успешните хора и... тяхната личност - в частност какви качества култивира една истински успешна особа. Тази вечер гледах репортаж за известната българска лекарка-хирург д-р Дарина Кръстинова. Знам, че за някои от вас (а може и повечето) името ѝ да е непознато, но аз се сблъсках с него преди известно време. Вече не помня как и защо, но също останах изключително очудена от факта, че българка е водещ специалист в областта на лицево-челюстната хирургия и свързаната с нея пластична хирургия. Та... тази жена, лекарката, в интервюто от репортажа каза много интересни неща. Беше изключително непринудена, усмихната и водеше разговора с изключителна лекота. Думите, които най-силно ме впечатлиха обаче, са от минута 8,10 натам - можете да ги чуете сами: http://www.btv.bg/video/shows/120-minut ... -lica.html" onclick="window.open(this.href);return false;

"Никога не си толкова преуспял. Ти си загинал, ако си мислиш, че си толкова преуспял!!! Трябва да останем дълбоко скромни, за да напредваме" - думи на една истински успешна жена - авторитет, учител и спасител за стотици хора: д-р Дарина Кръстинова. Те са в отговор на въпроса на интервюиращата я журналистка как така в душата на толкова успял хирург е възможно да не се завъди егоизъм и надменност.

Лека и спокойна нощ!

danid
Философска система

Мнение от danid »

Здравейте Момичета,

Какво да ти кажа Цвети за тийна, ядосва ни много, но част от нещата, за които говорим цяла година започват да стигат до нея. Някои дни в стаята и може да се влиза, в други е погром. Такива тийнски неща, но не се оплаквам, защото съм сигурна, че над 90 % от другите са по-зле от нея.

Чери, такива истории, които показват, че вече всичко е в ръцете на хората с пари и то спечелени по един интересен начин, много ме натъжават, а всеки ден се сблъскваме с тях... Тези хора опропастяват всичко, защото са нагли и безпардонни и налагат правилата си повсеместно и всички трябва да живеем по тях. Хубаво е, че често срещаме и различни хора, защото честно казано съвсем бих се отчаяла ако нямаше примери като другия за който говориш - докторката.

Реши се накрая да тръгнеш на танци. Надявам се да ти хареса, пък след това ще се виждаме по участия :329
Иска ми се и аз да поуча пак нещо, всъщност не какво да е нещо, искам начална училищна педагогика и искам да стана учителка на мъници. Странна работа, защото никога не съм имала такива желания, но искам нещо съвършенно различно от досегашното и ми се иска да се занимавам точно с дечица, живи и будни и необременени от нас с изкривени мисли и съзнание...

Иначе за децата - аз исках 4 като малка, знаете, че ако бях родила малко по-рано Боби щях да се престраша за трето, е сега ще чакам внуци.

Вер, как е Ава? Мария щяла пак да започва диетата за алергии днес, но да видим, аз не се меся, като реши да я прави. От последния път ми се струва, че по-скоро млякото е проблем, а не глутена при нея, но ефект усетих само първия път, когато я правихме за 4 седмици и тя беше на 5 годинки.

Хубава седмица ви пожелавам и да срещате повече усмихнати и искащи да се развиват хора
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Публикувай отговор